4 kg sokoladinio karamelinio tortuko, puosta pastiliazu
QUOTE(Kausriukas @ 2012 04 10, 10:42)
Grazus tortukai pavasariski tokie O sakykit is ko pdaret kiskuciui uselius? O is ko dazniausiai visos merginos darot?
QUOTE(neramuole @ 2012 04 10, 15:12)
Koks grazus krepselis Nu man krepseliai nesigauna nesuprantu kazkokia mistika man jie
QUOTE(neramuole @ 2012 04 10, 11:12)
gausi mane mokint krepšelį pint, ir pakalnutes daryt Super tortukas
Neramuole, nugriuvimas, koks gražus krepšelis
Neramuole, labai grazus krepselis
Nevute, fantastiski tortai
Nevute, fantastiski tortai
Neramuole- cia tai kurinys nu niekaip negaleciau as jo valgyt gaila tu nuostabiu gelyciu butu
Papildyta:
Bet kad cia gi visi sedevrai Eina sau, cia mano svajone- pagamint tokiu groziu
Papildyta:
Bet kad cia gi visi sedevrai Eina sau, cia mano svajone- pagamint tokiu groziu
gal kas čiupėnijot gyvai ar esate darę tuos mini tortukus, koks jų būna svoris pan., koks skersmuo?
Neramuole suzavejo tas krepselis, labai grazu.
Parodau ir as ka veikiau....
Savo gimtadieniui,toks ant greicio buvo,net nepmenu kiek kg,bet puosta pastilazu
Medutis,Juodasis miskas ir Sokoladine simfonija
Ismokta pamoka: jei jau uzdejai baltymo kliopca,jis is svies,dabar jau zinau kad reikia lb atsargiai kazka klijuojant
8kg,vienas Medutis,,kitas Juodasis miskas,puosta pastilazu, i tematika geriau nesigilinkit
Sito net nenoriu prisiminti (sedejau depresijoj,ir isvis nekeliau kojos i virtuve,labai liko nepatenkinti uzsakovai,tai kaip matot net nedejau koju nes jau buvo pradeja isterikuoti pries man pabaigiant) I fona prasau nekreipti demesio,buvau ziauriai susinervinus,tai ir nesistengiau
Nieko ipatingo,Maskarpones surio tortas, puostas slapia beze
Velykos
Jogurtinis su persikais,puosta maskarpones kremu+pastilazas+slapia beze
Maskarpones tortas,puosta taip pat kaip ir pries tai
Parodau ir as ka veikiau....
Savo gimtadieniui,toks ant greicio buvo,net nepmenu kiek kg,bet puosta pastilazu
Medutis,Juodasis miskas ir Sokoladine simfonija
Ismokta pamoka: jei jau uzdejai baltymo kliopca,jis is svies,dabar jau zinau kad reikia lb atsargiai kazka klijuojant
8kg,vienas Medutis,,kitas Juodasis miskas,puosta pastilazu, i tematika geriau nesigilinkit
Sito net nenoriu prisiminti (sedejau depresijoj,ir isvis nekeliau kojos i virtuve,labai liko nepatenkinti uzsakovai,tai kaip matot net nedejau koju nes jau buvo pradeja isterikuoti pries man pabaigiant) I fona prasau nekreipti demesio,buvau ziauriai susinervinus,tai ir nesistengiau
Nieko ipatingo,Maskarpones surio tortas, puostas slapia beze
Velykos
Jogurtinis su persikais,puosta maskarpones kremu+pastilazas+slapia beze
Maskarpones tortas,puosta taip pat kaip ir pries tai
QUOTE(tinulia84 @ 2012 04 10, 12:44)
Nevute, pasakiško grožio torčiukai o aš jau norėjau rašyt, ką čia Mangute dedi nevutės tortus juokauju
Kazkaip nepastebejau kad pakeistas nikas bet va pamaciau kad buciau ginama, kas pasisavintu mano tortus
QUOTE(niukse @ 2012 04 10, 13:11)
Aaaaaa as ir galvoju avytes pazystamos stilius taip pat bet nikas netas
Superiniai tortukai o tie visi su zemuogelem ir mazom detalem tai mane isvis ziauriai veza.
Superiniai tortukai o tie visi su zemuogelem ir mazom detalem tai mane isvis ziauriai veza.
Man irgi patinka tokios visos smulkios detales, kurios padaro torta grazesni
Asseni aaaaaciu
astuftis taip ir toliau
dzokada oho tortuku, zuikis tai pats mieliausias Bet tu padaryk man tokia iguana ar driezas kaip jis cia vadinasi nezinau, kas jiems nepatiko?