Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

4 kg sokoladinio karamelinio tortuko, puosta pastiliazu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 04 10, 10:42)
O jau kiek groziu  4u.gif

Cia mano velykiniai (kaip beveik visada kopijuoti)  blush2.gif

Grazus tortukai pavasariski tokie smile.gif O sakykit is ko pdaret kiskuciui uselius? O is ko dazniausiai visos merginos darot?
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2012 04 10, 15:12)
4 kg sokoladinio karamelinio tortuko, puosta pastiliazu  4u.gif

Koks grazus krepselis wub.gif Nu man krepseliai nesigauna doh.gif nesuprantu kazkokia mistika man jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2012 04 10, 11:12)
4 kg sokoladinio karamelinio tortuko, puosta pastiliazu  4u.gif

wub.gif gausi mane mokint krepšelį pint, ir pakalnutes daryt biggrin.gif Super tortukas thumbup.gif
Atsakyti
su sventem mergickos smile.gif
mano eilinis patepliojimas,pamakalavimas
morenginis,svere nemazai MB gimimo dienai:kaip kzk sake:nesvankus lotuliukas.gif
user posted image
slapia beze,MMG
Atsakyti
Neramuole, nugriuvimas, koks gražus krepšelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Neramuole, labai grazus krepselis
Nevute, fantastiski tortai wub.gif
Atsakyti
Neramuole- cia tai kurinys wub.gif nu niekaip negaleciau as jo valgyt biggrin.gif gaila tu nuostabiu gelyciu butu biggrin.gif
Papildyta:
Bet kad cia gi visi sedevrai thumbup.gif Eina sau, cia mano svajone- pagamint tokiu groziu wub.gif
Atsakyti
gal kas čiupėnijot gyvai ar esate darę tuos mini tortukus, koks jų būna svoris pan., koks skersmuo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 10 balandžio 2012 - 16:10
Vis pasigrožiu jūsų darbais wub.gif Sugalvojau parodyti savo velykinį. Jūsiškiams aišku neprilygsta ax.gif , bet labai smagu buvo daryti ir dar skaniau valgyti.
Vyšninis-karamelinis, dengtas pastiliažu, 1,8kg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuftis: 10 balandžio 2012 - 16:17
Neramuole suzavejo tas krepselis, labai grazu.

Parodau ir as ka veikiau....

Savo gimtadieniui,toks ant greicio buvo,net nepmenu kiek kg,bet puosta pastilazu

Medutis,Juodasis miskas ir Sokoladine simfonija
Ismokta pamoka: jei jau uzdejai baltymo kliopca,jis is svies,dabar jau zinau kad reikia lb atsargiai kazka klijuojant doh.gif

user posted image user posted image

8kg,vienas Medutis,,kitas Juodasis miskas,puosta pastilazu, i tematika geriau nesigilinkit
Sito net nenoriu prisiminti (sedejau depresijoj,ir isvis nekeliau kojos i virtuve,labai liko nepatenkinti uzsakovai,tai kaip matot net nedejau koju nes jau buvo pradeja isterikuoti pries man pabaigiant) I fona prasau nekreipti demesio,buvau ziauriai susinervinus,tai ir nesistengiau doh.gif

user posted image

user posted image

Nieko ipatingo,Maskarpones surio tortas, puostas slapia beze

user posted image

Velykos
Jogurtinis su persikais,puosta maskarpones kremu+pastilazas+slapia beze

user posted image

Maskarpones tortas,puosta taip pat kaip ir pries tai

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 10 balandžio 2012 - 17:09
QUOTE(tinulia84 @ 2012 04 10, 12:44)
Nevute, pasakiško grožio torčiukai wink.gif o aš jau norėjau rašyt, ką čia Mangute dedi nevutės tortus biggrin.gif juokauju  4u.gif

biggrin.gif Kazkaip nepastebejau kad pakeistas nikas biggrin.gif bet va pamaciau kad buciau ginama, kas pasisavintu mano tortus biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(niukse @ 2012 04 10, 13:11)
Aaaaaa as ir galvoju avytes pazystamos stilius taip pat bet nikas netas  g.gif  biggrin.gif
Superiniai tortukai o tie visi su zemuogelem ir mazom detalem tai mane isvis ziauriai veza.

Man irgi patinka tokios visos smulkios detales, kurios padaro torta grazesni 4u.gif

Asseni aaaaaciu aciuks.gif 4u.gif

astuftis taip ir toliau thumbup.gif

dzokada oho tortuku, zuikis tai pats mieliausias wub.gif Bet tu padaryk man tokia iguana ar driezas kaip jis cia vadinasi nezinau, kas jiems nepatiko?
Atsakyti