Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sūnaus draugei darytas tortas,Snikersas 2,5 kg Merginai 18 metų ir mėgsta daryti manikiūrą.Sūnus puošė šonus....
user posted image
Atsakyti
O jau kiek groziu 4u.gif

Cia mano velykiniai (kaip beveik visada kopijuoti) blush2.gif

Visi meduciai puosti pastiliazu
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
„prikolni“ tortukai thumbup.gif

100-ui žmonių, jei bent po 100 g, tai reikėtų 10 kg torto...ant stovo priklausomai nuo torto sudėties man ant mano turimo telpa 7-9 kg torto...25 cm tortas iš ko jis turi būti padarytas, kad svertų tik 1,5-2 kg??? kokie 3 kg kaip nieko, jei ne koks paukščių pienas... čia niekaip nepasakysi tiksliai, kaip ir ką daryti, nežinant tikslių tortų, kokius dėsit, ant kokių skersmenų dėsit ir t.t.
Atsakyti
Kaip is po Velyku? Kiausiniu nepersivalget? smile.gif
Bet jau kiek tortu graziu, tas kur zuikis ant kiausinio tai super thumbup.gif
Visos labai pasistenget ir labai labai grazus tortai gavosi wub.gif 4u.gif

Ikeliu savo kelis darytus pries sventes, nebuvo kazkaip pas mane Velykiniu g.gif

Finas Raketa, nelabai zinojau kas jis toks, bet dabar zinosiu biggrin.gif

user posted image

Ir avytes zemuogiu pievoj smile.gif

user posted image

Neatsimenu su boruze keliau ar ne g.gif ikeliu dar karta prie visu situ, nesipyks gal niekas jei jau buvau ikelus blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Aaaaaaaaaaaaaa atsiprasau is seses niko parasiau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Visas su praejusiomis sventemis...
Jusu tortai kerintys, visu net mineti neverta, nes visos iki vienos nusipelnete liaupsiu...
kad ne tusciom keli mano...

user posted image

user posted image

Atsakyti
Nevute, nuostabūs tortukai 4u.gif
Atsakyti
Nevute kokio dydzio yra tavo isspaudziamos raideles? Mano kazkaip vis mazos ant tortu atrodo. O gal reikia tortuku mazesniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(leila10 @ 2012 04 10, 11:49)
Nevute kokio dydzio yra tavo isspaudziamos raideles? Mano kazkaip vis mazos ant tortu atrodo. O gal reikia tortuku mazesniu  g.gif

Man tai jos didokos, kaip tik pamatavau viena raide 4 cm aukscio biggrin.gif 4u.gif

Olesta aciu, smagu kad patinka 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=Nevute,2012 04 10, 11:55]
Man tai jos didokos, kaip tik pamatavau viena raide 4 cm aukscio biggrin.gif 4u.gif

Kazin ar cia standartas ar buna ir kitu dydziu tu raideliu. Pati bent jau nesu uzmaciusi smile.gif
Atsakyti
Nevute, pasakiško grožio torčiukai wink.gif o aš jau norėjau rašyt, ką čia Mangute dedi nevutės tortus biggrin.gif juokauju 4u.gif
Atsakyti
[quote=Mangute,2012 04 10, 13:31]
Kaip is po Velyku? Kiausiniu nepersivalget? smile.gif
Bet jau kiek tortu graziu, tas kur zuikis ant kiausinio tai super thumbup.gif
Visos labai pasistenget ir labai labai grazus tortai gavosi wub.gif 4u.gif

Ikeliu savo kelis darytus pries sventes, nebuvo kazkaip pas mane Velykiniu g.gif

[quote=Nevute,2012 04 10, 13:33]
Aaaaaaaaaaaaaa atsiprasau is seses niko parasiau smile.gif 4u.gif
[/quote]

Aaaaaa as ir galvoju avytes pazystamos stilius taip pat bet nikas netas g.gif biggrin.gif
Superiniai tortukai o tie visi su zemuogelem ir mazom detalem tai mane isvis ziauriai veza.
Atsakyti