Su sv.Velykom visoms kepejelems linkiu sauleto pavasario ir geros kloties...bei kuo daugiau puikiu tortuku
medutis, 3 kg , puostas pastiliazu
daug graziu visciuku,kiskuciu ir kitokiu groziu uzderejo siom dienom,tik va nicu visu tai nebeisvardinsiu.visos jus nuostabios
sveikutes nemazai laiko tyrinejau cia jusu tema teoriniu dalyku prisirinkau ir pagaliau prisiruosiau velyku proga pasidaryti pirmaji savo tortuka ( pasibandyti pries dukrytes gimtadieni:)
Stai mano pirmasis blynas aisku su jusu kepejelem nepasilyginsiu
QUOTE(’·٠●Sandrita● @ 2012 04 09, 12:38)
sveikutes nemazai laiko tyrinejau cia jusu tema teoriniu dalyku prisirinkau ir pagaliau prisiruosiau velyku proga pasidaryti pirmaji savo tortuka ( pasibandyti pries dukrytes gimtadieni:)
Sveika uzklidusi ir manau uzsikretusi sia sukiai pagydoma liga labai grazus ir mielas torciukas matosi kiek nuosirdumo i ji ideta
QUOTE(’·٠●Sandrita● @ 2012 04 09, 20:38)
sveikutes
mielas tortukas. bet ar tik foto taip atrodo,ar jis gan zemas?
sandrita - saunuole, grazus tortukas
ram-une - nu koks visciukas fainas
ram-une - nu koks visciukas fainas
QUOTE(sypseneleee @ 2012 04 09, 20:56)
Sveika uzklidusi ir manau uzsikretusi sia sukiai pagydoma liga labai grazus ir mielas torciukas matosi kiek nuosirdumo i ji ideta
aga vis minciu kyla-reikia formeliu nes lb sunku rankomis kiekviena geltye padaryti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 09, 21:06)
mielas tortukas. bet ar tik foto taip atrodo,ar jis gan zemas?
QUOTE(*Keila* @ 2012 04 09, 21:08)
aciu jis toli grazu skiriasi nuo galvoje kur buvo sudestytas
jis nera lb zemas tik proporcijomis pagal skersmeni
[quote=’·٠●Sandrita●,2012 04 09, 22:38]sveikutes nemazai laiko tyrinejau cia jusu tema teoriniu dalyku prisirinkau ir pagaliau prisiruosiau velyku proga pasidaryti pirmaji savo tortuka ( pasibandyti pries dukrytes gimtadieni:)
O man jis liabai fainas ir kiskutis ir zolyte ir grybukai visko ten yra o dar gelytes be formeliu pagalbos daret - saunuole
O kad si liga uzkreciama tai jau tikrai
O man jis liabai fainas ir kiskutis ir zolyte ir grybukai visko ten yra o dar gelytes be formeliu pagalbos daret - saunuole
O kad si liga uzkreciama tai jau tikrai
Kepejeles, SOS!
Tortuku patarimu temele uzbaigta ir nauja neatidryta, o reikia skubaus atsakymo.
Kiek MAZDAUG gali sverti ir kokiu MAZDAUG ismatavimu gali butu ovaliu formu TRIAUKSTIS TORTUKAS skirtas 100 zmoniu? Neteko tokiokepti, tai skubiai ruosiuosi.
Didelis aciu uz info!!!
Tortuku patarimu temele uzbaigta ir nauja neatidryta, o reikia skubaus atsakymo.
Kiek MAZDAUG gali sverti ir kokiu MAZDAUG ismatavimu gali butu ovaliu formu TRIAUKSTIS TORTUKAS skirtas 100 zmoniu? Neteko tokiokepti, tai skubiai ruosiuosi.
Didelis aciu uz info!!!
QUOTE(p Raganyte @ 2012 04 10, 00:35)
Kepejeles, SOS!
Didelis aciu uz info!!!
Didelis aciu uz info!!!
Radau kazkokios info anglu kalba apie standartinius ismatavimus. Gal i virsutine temele butu gerai ikelti, jei atitinka? Gal tarkite zodeli?
tortu formu ivairus ismatavimai - vienaauksciams, dviauksciams, triauksciams,..
Ar tikrai tokiu formu ismatavimu tortai tiktu 90 - 100 zmoniu? Ir kiek galetu sverti visi? 25 cm tortas = apie 1,5 - 2 kg. O kiti kiek mazdaug svertu 20 cm skersmens ir 15 cm skersmens?
KAIP JUS PASKAICIUOJATE?
Keila,noriu paklausti,o kaip to pirmo tortuko sonai padaryti? .nesuprantu .bet labai grazu ir nematyta