Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

QUOTE(KAPPA @ 2012 05 30, 22:03)
DomingoFaustas, mes irgi su savo mazhaja(1m.9men) keliausim i Sicilija, tik skirtumas, kad mes patys viska organizuojames, norejom pirkti is Novaturo lektuvo bilietus, bet musu norimai datai jau vietu nebuvo. O Sicilijoj 100 km spinduliu oj kiek daug visko galesit pamatyti. Be to, juk su vaiku, bent jau ash taip isivaizduoju, kad per diena max viena miesta aplankysi...nebent koks mazhesnis miestukas...ir siaip 12-15 val manau geriausia kur nors po palme guleti arba viesbutyje, nes tokiems vaikams ant saulytes pavojinga buti, ir dar pietu miegas...
O jus planuojat vezhimeli imti, o gal su neshiokle? bigsmile.gif

Kada skrendat? smile.gif
Manau vezimeli imsim tikrai, ir dabar kai skridome i Tenerife irgi emem, reikalingas buvo tikrai ir po viesbuti vazinetis, ir po miestelius ir pan.. Nes eiti eina puikiai, bet eina ten kur jai norisi, o ne kur mums biggrin.gif Nesiokle irgi turejom, bet prireike tik viena karta ax.gif
Siaip manau nuo vaiko savijautos priklauso kiek pamatyti galima, praeita kelione isvaziuodavome ryte ir grysdavome tik vakare, ir taip visas dienas, nes norejosi daug pamatyti, o ir vaikas jautesi gerai, miegodavo masinoje, kol ji miegodavo, tiesiog vaziuodavome, sustodavome kokioje stoteleje, islipdavome apsidairydavome, pasifotografuodavome, toliau vaziuodavome iki kol vaikas miega. Kaip tik stengemes vaziuoti tada kada matydavom kad ji miegos, nes ir jai ramu budavo, ir mums biggrin.gif Ypatingai gerai miegodavo pasikelus aukstai i kalnus, matomai gal slegis veikdavo, nes miegodavo vos ne visa laika blush2.gif o kai nemiegodavo tada stengdavomes laika leisti ne masinoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2012 05 30, 21:37)
Kada skrendat?  smile.gif

Rugsejo 10, bet mes pirma Roma aplankysim, ir tada i Sicilija savaitei. Busim netoli Trapani, tai musu tikslas Palermas, Trapani ir Erice. Manau sociai bus wink.gif na dar matysim kaip mazhoji laikysis, gal iki Sventyklu slenio nuvaziuosim..
Manishke irgi megeja mashinoje miegoti, metuku laiko kuo puikiausiai atlaike kelione i Chekijos kalnus, bet neaisku kaip bus po 4 men., keichiasi vaiko poreikiai.
Atsakyti
user posted image

Šį pavasarį teko pabuvoti nuostabioj Sicilijoj. Mano įspūdžius ir tikrai nemažai nuotraukų galite rasti mano fotoreportaže apie šią salą:

http://www.supermama...howtopic=847527

Sėkmės bekeliaujantiems arba besiruošiantiems čia nukeliauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal is buvusiu Sicilijoj su kelioniu agentura atsimena kiek kainuoja masinos nuoma nuomojant vietoj?
Mastom ar uzsakinet masina internetu ar vietoj, tai norisi palyginti kainas.
Atsakyti
Sveikos,
mes su vyru dviese taip pat ruosiames rudeni i Sicilija. Viska pirksim, sakysimes patys be agenturu. Paskaitinejus tema, labiauisiai susidomejau Trapani, tai galbut ten ir vyksime. Bet mane labai domintu vienas klausimas, gal kam is jusu teko lankytis vynuogynuose arba pas vietinius vyno gamintojus? Esu vyno megeja ir tikrai butu idomu. Tuo labiau, kad Sicilijoj yra daug pagaminama vyno.
Dekui
Atsakyti
Pelene83, kiekvienam miestelyje yra spec. vyno parduotuvės, iš bačkų jose vyną pilsto. Vienur tos parduotuvės gražios, kitus visai kokiuose sandėliuose. Vynas Sicilijoj tikrai pigus.
Prie Marsalos labai daug vynuogynų, pačioj Marsaloj labai gerą įspūdį vyno parduotuvė paliko, tiksliau jos savininkas, superinis žmogelis biggrin.gif

Žodžiu pasiklausit vietoj kur pilstomo vyno įsigyti, nukreips vietiniai wink.gif
Atsakyti
dar toks klausimas butu.. smile.gif ar geriau mieste apsistoti ir vazineti i kitas vietoves ar kokiame mazame miestelyje pakranteje? galvojam nuomotis automobili, taciau as labiau orientuota i poilsines atostogas (skirtingai nei mano vyras smile.gif ) tai buvau sugalvojus ta savaite skelti pusiau. tris dienas pagyventi mieste ir pasivazineti, ir likusias 4 dienas praleisti kokiam miestelyje.. gal kokiu patarimu? orientuojames i rytine pakrante, nes nenorim trenktis per toli nuo palermo (nes skrendam i palermo oro uosta).
Atsakyti
Pelene, patys turite nuspręsti kaip norite atostogas praleisti. Ant jūros kranto nuoma bus brangesnė, bet jei norit ilsėtis tai žymiai patogiau nei iš miesto belstis į pajūrį.
Atsakyti
gal galit parekomenduoti auto nuoma sicilijoje?
kiek teko nuomuotis pacioje Italijoje, tai be rekomendaciju nei per kur blush2.gif tikri makaronai ax.gif
skrendam jau kita savaitgali i Trapani thumbup.gif
Atsakyti
susigulejo informacija, pradejau planuoti kita kelione, perziurejau fotkes ir sugalvojau pasidalinti su jumis. tik pas mane daugiau gamtos, nei miestu ax.gif

pirmoji - Taormina, matosi, kaip Etna bushavoja

Antroji - Etna, cia prie maziuku neveikianciu krateriuku

trecioji - ivaziavimas i Ragusa
Papildyta:
Giardini Naxos, gaila, kad fotikas prastokas, neisejo sufokusuoti lavos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegas: 14 spalio 2012 - 15:56
žiuriu, kad limitas labai mažas g.gif

Erice, cia miestelis paskendes debesyje, tokia uuufo atmosfera, kai jauti ir matai, kaip debesis praplaukia pro siaura apsamanojusia gatvele bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegas: 14 spalio 2012 - 19:04
Tiesiogiai is Kauno smile.gif
Atsakyti