Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

QUOTE(Mulka70 @ 2013 04 21, 16:57)
Dažniausiai kaina būna dviguba, kai nori vietoje ir cach. Pasimokėme Portugalijoje, nebent pažiūri situaciją, palygini kainas ir ten sėdi prie kompo ir užsisakai.

nu tik nereik skiest apie dvigubas kainas is vietiniu...
kretoj, rode, malagoj, maljorkoj visur nuomavau ir buvo pigiau!

Atsakyti
QUOTE(123s @ 2013 04 21, 19:34)
nu tik nereik skiest apie dvigubas kainas is vietiniu...
kretoj, rode, malagoj, maljorkoj visur nuomavau ir buvo pigiau!

Atsiprašau, tikrai ne dviguba, vietoje prašė 125 eurai, o internetu 70. Tiesiog pasidalinau patirtimi.

Atsakyti
Sveiki, gal kam teko Sicilijoje nuomotis dviratukus, ypač domintų Kasteljamarės miestelyje.
Atsakyti
na ir mes jau sugryzome is savo ale poilsines-turistines keliones-nepdare ispudzio Sicilija;na architektura senamiesciuose grazi-ypac TRAPANYJE.bet jaigu este bent kur buve uzsienyje-nenustebins italiskas grozis.NEREKOMENDUOCIAU keliauti su vaikais,n es gatveles siauros,reik pastoviai plotis prie sienu, nes kai kur nera nei saligatviu (senamiestyje). Netvarkytos siukslinos gatves, pilnos sunu kakuciu-jau nekalbu apie pliazus doh.gif viskas dar nesezono bardake ir siukslyne-nors maudytis ju butu galima-vanduo siltas;parduotuves ir kavines su normaliu maistu dirba kiek is ryto ir neilgai vakare. Ledu, bandeliu ir kavos visada gausit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lobela: 28 balandžio 2013 - 15:48
na Italija yra Italija, ypač pietiniai kraštai, na tikrai yra netvarkos.... ypač tie Neapolio šiukšlynai nuskambėję.....

bet manau sala graži mirksiukas.gif labai laukiu atostogų jau, nors auto dar neišsinuomavom..... visai susisuko galva su tais draudimais ir kainom, nebežinau kaip daryti...... doh.gif
Papildyta:
aš dar su klausimu dėl auto nuomos ir tų visų draudimų...

Ieškau auto Sicilijoje 14 dienų. Kadangi ten sako labai jau spec.vairavimo sąlygos ir ypatumai, rekomenduojama su pilnu draudimu, nuline frančize...

tarp tų terminų jau susimaišiau, gal kas gali pakomentuoti kaip šiuo atveju :

http://www.easyterra...9...&h=CTZNoqSm

kaina skiriasi, tai ta brangesnė gal su pilnu draudimu??? g.gif

čia per Herz Fiat Panda gaunasi...

Fire insurance - always inclusive
Liability insurance - always inclusive
All-Risk insurance (CDW) - Inclusive
Theft protection (THP) - Inclusive
Free cancellation - Inclusive
Unlimited Mileage - Inclusive

Pickup address
Trapani Airport, Trapani, Italy

€ 258,06Total price

(€ 18,43 per day) 14 rental days

select

€ 328,02 No deductible

(€ 23,43 per day) 14 rental days

P.S. nerandu paaiškinimo kas įeina.... doh.gif

gal kas netingės padėti- dėkinga būčiau 4u.gif
Atsakyti
Kokioj paieskos sistemoj galeciau rasti Trapani apylinkese viesbutuka pajury su HB maitinimu?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 04 30, 14:24)
na Italija yra Italija, ypač pietiniai kraštai, na tikrai yra netvarkos.... ypač tie Neapolio šiukšlynai nuskambėję.....

bet manau sala graži mirksiukas.gif  labai laukiu atostogų jau, nors auto dar neišsinuomavom..... visai susisuko galva su tais draudimais ir kainom, nebežinau kaip daryti...... doh.gif
Papildyta:
aš dar su klausimu dėl auto nuomos ir tų visų draudimų...

Ieškau auto Sicilijoje 14 dienų. Kadangi ten sako labai jau spec.vairavimo sąlygos ir ypatumai, rekomenduojama su pilnu draudimu, nuline frančize...

tarp tų terminų jau susimaišiau, gal kas gali pakomentuoti kaip šiuo atveju :

http://www.easyterra...9...&h=CTZNoqSm

kaina skiriasi, tai ta brangesnė gal su pilnu draudimu???  g.gif

čia per Herz Fiat Panda gaunasi...

Fire insurance - always inclusive
Liability insurance - always inclusive
All-Risk insurance (CDW) - Inclusive
Theft protection (THP) - Inclusive
Free cancellation - Inclusive
Unlimited Mileage - Inclusive
Pickup address
Trapani Airport, Trapani, Italy

€ 258,06Total price

(€ 18,43 per day) 14 rental days

select

€ 328,02 No deductible

(€ 23,43 per day) 14 rental days

P.S. nerandu paaiškinimo kas įeina.... doh.gif
gal kas netingės padėti- dėkinga būčiau 4u.gif

kaip aš suprantu, tai tam, kad nebūtų franšizės (no deductible), tai reikia dar damokėti 23,43 už kiekvieną parą. Jūs pažiūrėkit dar kainų per rentalcars.com. Aš per ten rezervavausi ir skabinau agentui pasiteirauti, tai man didžiausiai nuostabai atsiliepė lietuviškai kalbantis agentas. Viską išaiškino kuo smulkiausiai, tai tokia patenkinta buvau. Tas rentalcars, tai brokeris, pradžioje nematyti kokios firmos auto gausit. Man iš pradžių patvirtino Fiat Panda Sicily by car firmos, tai aš skambinau ir kuo puikiausiai pakeitė tiekėją į Europcar. Šiaip, kai nusiliedžia lietuvių lėktuvas, tai ilgiausia eilė išsirikiuoja prie Europcar smile.gif Tiesa, ir nesirinkit Sicily by car, labai labai prasta firma.
Atsakyti
O kaip su mašinos pastatymu miestuose? Kiek kainuoja stovėjimo aikštelės?
Atsakyti
QUOTE(Ausra P @ 2013 05 02, 12:47)
O kaip su mašinos pastatymu miestuose? Kiek kainuoja stovėjimo aikštelės?

kainuoja, jei neklystu, euras / val. bet nuo 13 iki 15 (berods) visur nemokamai, taigi jei pasistatysit mašina tarkim nuo 11 iki 16, mokėti turite nuo 11 iki 13 ir nuo 15 iki 16, taip žymima parkingo lapelyje.
Atsakyti
QUOTE(Breta @ 2013 05 01, 22:54)
kaip aš suprantu, tai tam, kad nebūtų franšizės (no deductible), tai reikia dar damokėti 23,43 už kiekvieną parą.

na taip irgi suprantu, kad tada mokėti tą 328 eur už 14 dienų....

bandysiu darper ten pažiūrėt kur siūlot, ačiū širdingai...

na jo, rentcars ir turi kalbėt lietuviškai, nes skambutis į Vilnių... hm, 130 eur brangiau... ir supras kaip kas..... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 02 gegužės 2013 - 15:22
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 05 02, 15:09)
na taip irgi suprantu, kad tada mokėti tą 328 eur už 14 dienų....

bandysiu darper ten pažiūrėt kur siūlot, ačiū širdingai...

na jo, rentcars ir turi kalbėt lietuviškai, nes skambutis į Vilnių... hm, 130 eur brangiau... ir supras kaip kas..... doh.gif

aš mat skambinau ne vilnietišku numeriu užtat ir nustebau dėl lietuvių kalbos biggrin.gif rentalcars tikrai ne pigiausi, bet kadangi jie brokeriai, tai visada dengia visus iškilusius nuostolius, jei kokia neteisybė nutinka ir su tiekėju jau tada jie patys tariasi. Tiesa, kai stovėjom prie europcar langelio Trapanyje, tai šalia stovėjo vyrukas, kuris auto išsinuomavo europcar biure Vilniuje. Smagiausia, kad jo kaina buvo geresnė nei mano biggrin.gif Gal pabandykit tiesiai jiems pasukti? Dabar taip visi įpratę viską užsisakinėt internetu, kad kažkaip net neateina į galvą, kad gali nueit ar tai pasiskambinti į auto nuomos atstovybę Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
Mes dabar poilsiaujame Sicilijoje, šiuo metu esame Agrigento, jau apsilankėme Trapanyje, Cefalu. Oras puikus, šiltas, vidurdienį net jau ir per karšta, džiaugiuos, kad ne vasarą atvažiavome smile.gif Vanduo jūroje vietiniams dar vėsokas, bet mums pratusiems prie lietuviškos jūros tai ir toks vanduo tinka, bent jau vaikams biggrin.gif
Atsakyti