Sveiki, planuojuosi ir as kelione i Sicilija geguzes men. Norejau paklausti, gal kas esat susidure su auto nuoma sioje kompanijoje - http://www.maggiore....x.php?lingua=gb ? tiksliau mane domina viena ju paslauga, kur teigiama, kad jei kazkas atsitiktu butu kompensuojama pilnai. Bet tai ne draudimas, o kazkokia tiesiog ju teikiama paslauga. Gal kas esat susidure? ar tikrai paskui nebuna jokiu problemu su jais, nes kazkaip prisiskaiciau cia apie italu vairavimo ypatumus, tai nesinori susigadinti keliones papildomomis islaidomis paskui
Cituoju:
Fully refundable excess, including tires and windscreen
Auto Europe Refundable Excess Program in case of damages to or theft of car
If you have purchased one of our "Refundable Excess" products, you will be reimbursed for any excess paid to the supplier for accidental damage. This possible refund is NOT an insurance but a service from Auto Europe.
Exclusions:
When damage is caused to interior, underside, or roof of vehicle.
When any rental vehicle has been driven off-road, on unpaved roads, in unauthorized countries or areas.
When the driver is not named and authorized on the rental agreement.
When the driver is under the influence of alcohol or drugs.
When any fraudulent, dishonest, or criminal act has been committed by the driver and/or passengers.
When the damage is caused by the driver due to: gross negligence or intent, adding wrong fuel, traffic violations, burned clutch, using the hand brake incorrectly When the vehicle is stolen due to the loss of keys.
When parts of the vehicle are stolen as well as personal belongings from the interior.
Also excluded from any refund are towing fees, extra costs for overnight accomodation, public transportation, taxis and adminstrative fees of car rental suppliers.
The "excess refund" with Auto Europe will not apply if the vehicle is not returned to a car hire company employee within the designated office operating hours.
QUOTE(Raimo @ 2013 03 11, 23:23)
Sitas punktas ir man nera iki galo aiskus,bet kadangi uz nuoma mokesime vietoje grynais ir kortele nebus reikalinga tai as sau per daug galvos ir nesuku.
Gali buti kad jeigu ivyks auto ivykis su akivaizdzia mano kalte teks moketi bauda 300eur. Lietuvoje tokia sistema- turiu pilna kasto, ivykus autoavarijai kurioje as esu kaltininkas, draudimas padengs visus nuostolius o bauda uz ivyki teks susimoketi.
Gali buti kad jeigu ivyks auto ivykis su akivaizdzia mano kalte teks moketi bauda 300eur. Lietuvoje tokia sistema- turiu pilna kasto, ivykus autoavarijai kurioje as esu kaltininkas, draudimas padengs visus nuostolius o bauda uz ivyki teks susimoketi.
dar noriu pasitikslinti, kaip del antro varuotojo? jis iskaiciuota i kaina? nes lyg ir jie nelabai atsake i sita jusu klausima?
QUOTE(Laukine_Feja @ 2013 04 08, 09:44)
dar noriu pasitikslinti, kaip del antro varuotojo? jis iskaiciuota i kaina? nes lyg ir jie nelabai atsake i sita jusu klausima?
Taip 2 vairuotojas iskaiciuotas.
Good morning,
It is the second driver is included in the price, we confirm the booking of the car, confirm the rate of 390 to be paid in cash upon your arrival at the airport, the reference number when you arrive is ........................
Thanks, we are waiting at the airport of Trapani on May 6, you will find one of our staff who will be waiting in front of the exit of the airport with a sign with your name.
Ezio Vesco
QUOTE(siamute @ 2013 04 04, 13:25)
Gal kas neperseniausiai grizot is Sicilijos? kokie orai? nelabai aisku, kokius rubelius detis
mes buvom pries metus
trumpom issirengiau tik paciame zemyne, bet turejau silta golfa, svarka ir vidutinio siltumo striuke. maudytis noras nekilo prie +15-17 vandens. i etna, jeigu bagazas leidzia, pasiimkit zieminius kostiumus, nes sniego.... koki 5 metrai siena
QUOTE(skm @ 2013 04 04, 19:11)
o aš prašau pagalbos dėl nakvynės Cefalu. Visur jau radau, o čia niekaip negaliu nieko gero rasti arba jau kaina kosminė
mes emem casanova
http://www.tripadvis...rmo_Sicily.html
zinok neatsimenu, kokio blogumo/gerumo. kiti buvo geresni, bet vieta tobula: 5 min iki papludimio ir paciame senamiestyje.
tik pusryciai, tai nerealus kava ir krosantas.
Papildyta:
cia jau virs 2km, tik nekreipkit demesio i stiliu, cia jau buvo gelbejimasis is padeties, ant koju maiseliai, nes nuo salcio suskilo mano firminiai nike kedai grizus masinoje persirengiau viska, nes net triusikai ir liemenukas slapi buvo nuo dregmes. sake, kad visada taip po issiverzimo, kuri matem diena pries
va kaip bujoja etna is taorminos
Papildyta:
cefalu nuo kalvos - labai grazus ir jaukus miestelis, kadangi buvo dar ne sezonas, man daug labiau patiko, nei visu liaupsinama ragusa
Papildyta:
isvaziave is catanios, nusukom i viena is parku, dabar neturiu po ranka to zemelapio, neatsimenu pavadinimo, bet tik vienas yra ju vietiniam zemelapyje, kur duoda auto nuomoje, man labiausiai patiko is visos keliones. aisku sutikau pora gyvaciu, bet gal tuo ir patiko
Papildyta:
cia mes toje vietoje, kur pauksciai migruoja ir sustoja, krito ant proto pavadinimai
Papildyta:
uz siracusa, neatsimenu, net, ko ieskojom, bet davemes po vietinius keliukus. nu geruliai jautukai. ir landsaftas jau kitas, ne skurdus siaurinis, o jau veslus pietinis
Papildyta:
ragusa ir kitos puses - tipinis senosios italijos vaidzas
Papildyta:
vykstant nuo scoglitti iki agrigento
Papildyta:
agrigento archyvai
Papildyta:
naktinis trapanis - isimylejau sita miesta, kas duotu darba, tai visa seima susipakuociau per valanda ir isskrisciau
Papildyta:
cia druskike jurine netoli populiariuju trapanio malunu
Papildyta:
erice beja turint omenyje viesuju tualetu pasirinkima sicily sustojom apleistoje sodyboje, kurioje ir vel uzsiroviau ant gyvates, tik si karta ji manes issigando labiau, nei as jos
Papildyta:
beiskant st. vito. cia giminiu kelios kartos gyveno kalnuose, jie ten kaip ir namus isikure buvo, ir dabar kazkas ten ozkas laiko
Papildyta:
st vito lo capo, is mano aprangos galite spresti, ar as pasiruosusi eiti maudytis
Papildyta:
national park, tikrai vertas demesio, nors laiko tikrai nemazai kelionei
Papildyta:
galiausiai - palermo, grazus, bet sugadintas miestas, nakvynes vieta buvo kulturinga, nors atrode apykraupiai, vyras manes net i tulika vienos neleido (emem hostel, nes tik 2 val miegojom, tai nesinorejo islaidauti). palermo vairuojant vyrui man sukilo rugstingumas, sakiau aparpoli gausiu. isvykstant taip blogai nebuvo, kaip 5-6 vakaro. tada dar teko isvaziuoti is miesto ieskoti veikiancios degalines. neissidurkit ir uzsipildykit, kad ir pigiau, bet anksciau, nei paskui blaskytis po darbo ieskant degalines
kazkiek parodo, kaip jie vairuoja
Papildyta:
brangiau, ne pigiau siaip pigiau buvo prie agrigento pries metus, dabar nzn.
del palermo vairavimo - nusileiskit, mes nusileidom, nes auto buvo nauja - 50 km pravaziuota. ir jeigu noresit nusukti i desine, tada reikia pirmiausiai persirikiuoti i juosta uz zaliosios zonos, tada jau po kvartalo ar dvieju - sukti i desine. vietoje suprasit, apie ka kalbejau. bet palermo degalu kainos tikrai aukstos, po darbo veike tada tik viena. geriau uzsipilt kazkur, o palermo tik dasipilt atiduodant ir geriausiai darb metu, mes buvo apie 17 val, tai nebeuzpyle biznieriai italai, siunte i budincia, kuri dirbo iki 22 ir prieme tik grynais
QUOTE(Gegas @ 2013 04 09, 00:36)
kaip jums įspūdis? ar tikrai smėlėtas ir platus papludimys? kaip miestelis? yra kokia promenada palei jūra...
labai domina info, ačiū
grazus papludimys kaip lt pajuryje, isimeskit i google.maps, tiesa, kazko ypatingo, del ko ten belstis, tikrai nemaciau, bet musu tikslas buvo nacionalinis parkas, tai buvo pakeliui. ir kaip matet, oras maudymuisi buvo nevisai tinkamas, tai ir papludimi sunku ivertinti. nors man paciai labiau patinka mazuciai, su vietiniu valtelemis, mazai turistu...
QUOTE(Raimo @ 2013 04 08, 22:22)
Taip 2 vairuotojas iskaiciuotas.
aciu, dar norejau paklausti. tame puslapyje tokios kaip ir rezervacines formos nera, jus iskarto radet jiems laiska ar ne?
Gal patarsite ką parvežti lauktuvių iš Sicilijos? (ypač domina saldumynai)
QUOTE(LadyLina @ 2013 04 09, 20:40)
Gal patarsite ką parvežti lauktuvių iš Sicilijos? (ypač domina saldumynai)
Sausainukai "pasta di mandorle" nors žymiai geriau būtų "cannoli siciliani" bet jie sunkiai transportuojami ir skaniausi švieži,ką tik pagaminti, hmmmmmmmmm..............
as, tai vaisiu buvau prisikrovus. ir romoje turejom, ka pagrauzti, ir artimieji uoste vietiniu apalsinu kvapa, nes tokius tikrus apelsinus tik is tu krastu gali nusipirkti
QUOTE(nefifi @ 2013 04 02, 14:04)
Gal kas grįžot iš Sicilijos neseniai? kaip orai pasitaikė?
grizau pries kelias dienas, priklauso kuriame kraste busite, bet vejo visur mateme. Vakarais tikrai reikejo ir salikeliu, ir striukyciu, paltuku. I erice per kvailuma nuvaziavau trumpomis rankovemis, tai buvau nesuprasta, maciau ir su zieminemis striukemis vaikstanciu.Ryte ant kalno prie Cefalu pusryciavome kiemo terasoje su maikutemis ant sleikuciu. na oro tiesiog tikrai visokio buvo.....
QUOTE(totlem @ 2013 04 07, 16:49)
Norejau paklausti, gal kas esat susidure su auto nuoma sioje kompanijoje -www.maggiore.it
mes is ju masiniuka emem, hmmm, kolkas labai pakomentuoti negaliu, kelyje incidentu neturejome, pridaveme auto oro uoste, tai net nejo apziurineti. na kolkas dar laukiu, ar kokiu siurprizu saskaitoje nesulauksiu, tikiuosi viskas taip ramiai ir praeis.
Siracusoj susidurem su staigmena, kad normalaus maisto restoranuose galima gauti tik nuo 19 val, iki tol tik kavinukes su savo gerinmais, ledais ir pyragaiciais
kadangi jau nuo 17 val buvome isalke ir ieskojomemaisto, tai teko pasiburbeti panosej
nzn, kaip kituose krastuose, jau sumustiniu pilnos tases buvo, tad net ir nebeieskodavom restoranu.
Jei noresite keltis i Erice su keltuvais, tai reikia vaziuoti iki Trapani ir is ten keltis. Mes nusistatem navigacijoj Erice, tai ir gavosi, kad su masina uzkilom i pati virsu (nors buvo plaanuota kitaip), ir zinoma paciu staciausiu slaitu daugiau masinu tame kelyje ir nesutikome - bet vairavimo adrenalino turbut visam gyvenimui uzteks. na cia turbut mums del per mazos patirties...
kadangi jau nuo 17 val buvome isalke ir ieskojomemaisto, tai teko pasiburbeti panosej
nzn, kaip kituose krastuose, jau sumustiniu pilnos tases buvo, tad net ir nebeieskodavom restoranu.
Jei noresite keltis i Erice su keltuvais, tai reikia vaziuoti iki Trapani ir is ten keltis. Mes nusistatem navigacijoj Erice, tai ir gavosi, kad su masina uzkilom i pati virsu (nors buvo plaanuota kitaip), ir zinoma paciu staciausiu slaitu daugiau masinu tame kelyje ir nesutikome - bet vairavimo adrenalino turbut visam gyvenimui uzteks. na cia turbut mums del per mazos patirties...