Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

pasitikslinau, nakvyne musu C.Da monte, tai kaip suprantu viskas gerame kelyje smile.gif
Atsakyti
Sveiki, planuojame keliauti su vaikuciu iki 2 m (be tecio) keltu i Sicilija is Maltos. Gal zinote, kokie butini dokumentai vaikui? Ar kaip ir lektuvu skraidant, ar kazko papildomo reikia?
Atsakyti
gal kuri pasidalintu rekomendacijomis, kur apsistoti Cefalu?
Atsakyti
Gal kas grįžot iš Sicilijos neseniai? kaip orai pasitaikė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2013 04 02, 11:01)
gal kuri pasidalintu rekomendacijomis, kur apsistoti Cefalu?

Kazkuriame is ankstesniu puslapiu rekomendavau paciame sanameistyje esncius Darja apartamentus - buvau parasiusi ir tiesioginius savininkes kontaktus. Mums pas ja viskas labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Gal kas neperseniausiai grizot is Sicilijos? kokie orai? nelabai aisku, kokius rubelius detis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, iškilo mums toks klausimėlis, prašau padėkite. Noriu paklausti, kiek kainuoja Trapanyje mašinos nuoma? Kiek galėtų kainuoti 3 dienom? Ir koks maždaug užstatas? LABAI AČIŪ UŽ ATSAKYMĄ wink.gif
Atsakyti
o aš prašau pagalbos dėl nakvynės Cefalu. Visur jau radau, o čia niekaip negaliu nieko gero rasti arba jau kaina kosminė doh.gif
Atsakyti
Cefalu yra kurortas, jis brangus miestelis, ten ne tik nakvynė, bet viskas gerokai brangiau, nei kitur Sicilijoj. Tad surasti nakvynę pigiai gali būti keblu.
Atsakyti
sveikos smile.gif
koki kurorta ir viesbuti rekomduotumete ? kol kas renkames , ieskome kur geriausia, tad busiu dekinga uz nukreipima teisinga linkme smile.gif didziaja atostogu dali planuojame atostogauti , tikra to zodzio prasme, poto siek tiek pakeliauti po pacia sicilija.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2013 04 04, 18:11)
o aš prašau pagalbos dėl nakvynės Cefalu. Visur jau radau, o čia niekaip negaliu nieko gero rasti arba jau kaina kosminė  doh.gif

ir tas pasirinkimas labai mazas, bet jau mes uzsibreze riba iki 100eur. nakvyne, tai kelis variantus radau, bet dar nekyla ranka rezervuoti ax.gif
Ar kas buvote Catania, kodel ten bent jau nakvytes gerokai pigiau?
Atsakyti
gal susiduret, norisi juros kranto su smeliu ne akmenuoto.. koki rekomduosite?
Atsakyti