neriau is tokiu karoliuku. nu nesigauna nors tu ka. kruopsciai darau, o kai nuneriu atkarpele tai persisuka,negraziai guli. dariau kazkada is matiniu, nu liuks gawosi. o su sitais kazkas ne taip. tik neswuprantu kokia priezastis
QUOTE(camellija @ 2012 05 04, 10:43)
neriau is tokiu karoliuku. nu nesigauna nors tu ka. kruopsciai darau, o kai nuneriu atkarpele tai persisuka,negraziai guli. dariau kazkada is matiniu, nu liuks gawosi. o su sitais kazkas ne taip. tik neswuprantu kokia priezastis
Tai ir turėtų suktis
Priežastis- karoliukai. Vieni gražiau atrodo sunerti, kiti ne taip gražiai.
QUOTE(camellija @ 2012 05 04, 10:50)
naudojau preciosa biseri
Čia vidum dažytu jis, ania
Kažkaip įdomiai jie tokie atrodo
jo dazytas vidus
siaip lb grazus
nu bet kazkas ne taip
siaip lb grazus
nu bet kazkas ne taip
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 05 04, 12:52)
Šita irgi iš tokių daryta, yra toks mirgėjimas įdomus. Čia karoliukai tokie. Norit kitaip, keiskit.
labai graziai.taip lygiai gulasi karoliukai. pas mane truputi kitaip.
gal jus labiau itempiat siuliuka?
Šita irgi iš tokių daryta, yra toks mirgėjimas įdomus. Čia karoliukai tokie. Norit kitaip, keiskit.
Papildyta:
atrodo taip:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 05 04, 13:02)
Papildyta:
atrodo taip:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 05 04, 11:02)
laba diena.esu ir as uzsikretus sia liga labai jusu graziai sujungta.gal galit pasakyt kaip jus sujungiat ?as su adata bandau susiut,bet pas mane matosi sujungimas
QUOTE(camellija @ 2012 05 04, 11:19)
labai graziai.taip lygiai gulasi karoliukai. pas mane truputi kitaip.
Atrodo pernelyg neįtempiu Man atrodo pas jus vietom klaidos ir karoliukai skiriasi dydžiu, aš juos verdama peržiūriu, netinkamų nenaudoju.
Gal dar kas pakomentuos.
Papildyta:
QUOTE(pinciukas @ 2012 05 04, 11:30)
laba diena.esu ir as uzsikretus sia liga labai jusu graziai sujungta.gal galit pasakyt kaip jus sujungiat ?as su adata bandau susiut,bet pas mane matosi sujungimas
Susiuvau, matosi ir pas mane sujungimas nežymiai.
camellija man žiūrint tai iškart matosi biseriuko nevienodumas, o jei jis nevienodas - gali stengtis nert kaip nori - vaizdas ne koks
dėl pačio nėrimo klaidų, tai nžn, nemoku nerti plonų žgutų, tai nekomentuoju
čia štai bandžiau nerti žgutą iš gražaus biseriuko, na nelygus jis ir išeina žgutas toks gumbuotas, kuprotas.... nors atrodo ir lygiai neriu taip ir palikau 'uodegėlę' gulėti
čia draugė užsiprašė spalvoto vasarai, radau 11dydžio biseriuką, bet man geltonas nesižiūri, norėtųsi, kad 'putlesnis' būtų, per 'kūdas', tai nors ir turkio bei geltonos sp. 11dydis - tačiau šiek tiek skiriasi jų storumas ir tas matosi iškart ( aikšu auksinis ir nė stubūklas, tenka parankioti, matau foto kokius ir nelygius sudėjau )
o va čia 11d. biseriukas, 22vnt rate lygutis, gražiai viskas sugula, pakreipus šonu gražiai žaižaruoja, dar didelius bumbulus apnėriau - auskariukai išėjo
o aš 'susirgau' tikra žgutų liga , bandau įvairius derinukus spalvų ir pan, tai dėžutėje jau kaupiasi nemažai pradėtų pavyzdėlių 'uodegėlių', tampausi visur žgutus - labai patogu, išsitrauki ir neri, ypač kai dabar tenka daug lauke būti su vaiku
dėl pačio nėrimo klaidų, tai nžn, nemoku nerti plonų žgutų, tai nekomentuoju
čia štai bandžiau nerti žgutą iš gražaus biseriuko, na nelygus jis ir išeina žgutas toks gumbuotas, kuprotas.... nors atrodo ir lygiai neriu taip ir palikau 'uodegėlę' gulėti
čia draugė užsiprašė spalvoto vasarai, radau 11dydžio biseriuką, bet man geltonas nesižiūri, norėtųsi, kad 'putlesnis' būtų, per 'kūdas', tai nors ir turkio bei geltonos sp. 11dydis - tačiau šiek tiek skiriasi jų storumas ir tas matosi iškart ( aikšu auksinis ir nė stubūklas, tenka parankioti, matau foto kokius ir nelygius sudėjau )
o va čia 11d. biseriukas, 22vnt rate lygutis, gražiai viskas sugula, pakreipus šonu gražiai žaižaruoja, dar didelius bumbulus apnėriau - auskariukai išėjo
o aš 'susirgau' tikra žgutų liga , bandau įvairius derinukus spalvų ir pan, tai dėžutėje jau kaupiasi nemažai pradėtų pavyzdėlių 'uodegėlių', tampausi visur žgutus - labai patogu, išsitrauki ir neri, ypač kai dabar tenka daug lauke būti su vaiku
Jolanta...seilės tysta
Man žinok iš to žaliojo gaunas ale su gumbais kažkoks, nesuprantu ką ne taip darau, nors pirmasis žgutas lygut lygutėlis
Tai gabaliuką nunėriau ir padėjau.
Jolanta, pagal kurią pamokėlę tu juos veri? gal man vert geriau jei nert š...gaunas
Man žinok iš to žaliojo gaunas ale su gumbais kažkoks, nesuprantu ką ne taip darau, nors pirmasis žgutas lygut lygutėlis
Jolanta, pagal kurią pamokėlę tu juos veri? gal man vert geriau jei nert š...gaunas
QUOTE(*Capri* @ 2012 05 04, 15:44)
*Jolanta...seilės tysta
*Man žinok iš to žaliojo gaunas ale su gumbais kažkoks, nesuprantu ką ne taip darau, nors pirmasis žgutas lygut lygutėlis
*Jolanta, pagal kurią pamokėlę tu juos veri? gal man vert geriau jei nert š...gaunas
*Man žinok iš to žaliojo gaunas ale su gumbais kažkoks, nesuprantu ką ne taip darau, nors pirmasis žgutas lygut lygutėlis
*Jolanta, pagal kurią pamokėlę tu juos veri? gal man vert geriau jei nert š...gaunas
* tada nerodysiu kitų, kad kompiurerio neapseilėtum
savaitgalį planuoju užbaigimus daryti, nes šnd gavau barti nuo draugės ( pameni esu rašiusi į ą.ž. kokią turiu ) kai ji pamatė šiandien mano dėžėje gulinčias nepabaigtas ( be kepurėliu ir užsegimų ) 14vnt apyrankių , tai va prižadėjau iki kitos savitės vidurio užbaigti
o man toks azartas užėjęs jas nerti, veriu karoliukus ant siūlų, neriu ir visai ne galvoje galutinis rezultatas, man dabar toks smagus pats nėrimo procesas, kai neri ir matai kai biseriukas po biseriuko ir raštas susidelioja, man taaaaip patinka nerti net negaliu, tik kelias esu užbaigusi iš kiek esu prinėrusi
*hmm bet tas žalias juk toooks lygutėlis gražutėlis biseriukas nžn ką ne taip darau, būtum arčiau - tai į svečius tektų kviestis pamokyti tave
* kad kai vėriau į jokią pamokėlę nežiūrėjau, tiesiog žinojau kaip veriamas tas Peyote Stitch'as ir vėriau, kadais buvau įkėlusią pirmą iš paieškos youtube pasitaikiusią nuoruodą, dabar reik eiti per žinutes senas atkapstyti
Papildyta:
regis šį video buvau įkėlusi peyote
Papildyta:
kaip apverti burbulį
geras patarimas - klijais patepti,nes kai bandžiau kiek kankinausi, kad neslystų pirmoji eilė