Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

labai gražūs ir kruoštūs Jūsų žgutukai 4u.gif

bandau nerti žgutą, ir vėl klausimas kilo... gaunasi per dideli tarpai tarp karoliukų, šviečiasi siūlas, ..sakykit, ar neriant karoliuką, išneriat stulpelį žemą, ar tiesiai neriant per karoliuko kraštą , išneriat siūlą su visu karoliuku? lyg ir reikia stulpelio, bet mano žgutas toks netvarkingas gaunasi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anita25 @ 2012 04 13, 18:50)
labai gražūs ir kruoštūs Jūsų žgutukai  4u.gif

bandau nerti žgutą, ir vėl klausimas kilo... gaunasi per dideli tarpai tarp karoliukų, šviečiasi siūlas, ..sakykit, ar neriant karoliuką, išneriat stulpelį žemą, ar tiesiai neriant per karoliuko kraštą , išneriat siūlą su visu karoliuku? lyg ir reikia stulpelio, bet mano žgutas toks netvarkingas gaunasi... unsure.gif

ar taip darai?
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 04 13, 19:56)

Ačiūūūūūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif , super nuoroda, įdėmiai pažiūrėjau, matau, kad išneriu žemą stulpelį, dėl toks toks netvarkingas žgutas gaunasi, ir..kabinu iš dešinės pusės...bandysiu taip, kaip parodyta daryti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, bandau žguto shema pasidaryti su ta programėle kuri pateikta pirmam puslapi. Norėjau paklausti kaip pakeisti karoliukų skaičių eilutėje? Kai atsidariau programėlę eilutėje rodo 15, o aš norėčiau truputi pamažint ir nerandu kaip.
Atsakyti
Kristute,spragtelk pele ant PATTERN,poto ant WIDTH,tada issokus lentelei rodykliuku pagalba pasirenki norima zguto stori. smile.gif
Atsakyti
Ačiū, kaip aš čia taip. Mąstau logiškai smile.gif - į tools einu, į view, tai kad viskas daug paprasčiau blush2.gif
Atsakyti
Išmokau megzti iš 6 karoliukų. Dabar noreciau išbandyti storesnį iš kokių 12 karoliukų, bet neišeina.
Gal pasakytumet ar taip pat daroma, ar skiriasi mezgimo technika.
Atsakyti
QUOTE(lapiulas @ 2012 04 19, 12:47)
Išmokau megzti iš 6 karoliukų. Dabar noreciau išbandyti storesnį iš kokių 12 karoliukų, bet neišeina.
Gal pasakytumet ar taip pat daroma, ar skiriasi mezgimo technika.

Skiriasi, temoj yra nuorodos.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 04 19, 13:01)
Skiriasi, temoj yra nuorodos.

Aš iš temos nuorodų ir išmokau nerti, bet tik iš 6 karoliukų. O iš daugiau kažkodel nepavyksta. Nesuprantu kuo skiriasi verysad.gif
Atsakyti
Ar gerai suprantu, kad storaji žguta neriant, reikia kabinti ne ta siūliuką kuris yra prie karoliuko (kaip tai daroma neriant plonaji žgutą), o žemojo stulpelio kilputę esančią prie karoliuko?
Atsakyti
QUOTE(kristute.u @ 2012 04 19, 22:14)
Ar gerai suprantu, kad storaji žguta neriant, reikia kabinti ne ta siūliuką kuris yra prie karoliuko (kaip tai daroma neriant plonaji žgutą), o žemojo stulpelio kilputę esančią prie karoliuko?

Taip.
Atsakyti
O tai blyn doh.gif Sužinojau ko nežinojus, tai va kodėl aš galiu kelnes per galvą mautis, bet storas nesigauna ir fsio doh.gif doh.gif doh.gif Kabinu tai įprastoj vietoj tik stulpiuką pilną išneriu doh.gif
Atsakyti