Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

Merginos, dėkui jums labai smile.gif

Dar atnešu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2013 09 11, 08:08)
Merginos, dėkui jums labai  smile.gif

Dar atnešu  smile.gif

user posted image

Lbai labai gražu. Ar galite atsakyti man durnai, kokio dydžio reikia čekiško biserio ir kiek maišelių reikia pvz karoliams. Noriu pirkti ir nežinau kokio dydžio. Kažkada iš interneto užsisakiau, o kai gavau pamačiau, kad gerokai per dideli sad.gif Labai prašau ar galėtumėte atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2013 09 11, 11:28)
Lbai labai gražu. Ar galite atsakyti man durnai, kokio dydžio reikia čekiško biserio ir kiek maišelių reikia pvz karoliams. Noriu pirkti ir nežinau kokio dydžio. Kažkada iš interneto užsisakiau, o kai gavau pamačiau, kad gerokai per dideli sad.gif Labai prašau ar galėtumėte atsakyti 4u.gif

as perku 10 arba 11 dydi, ziurink kokio zgutuko noriu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rugiaveideee @ 2013 09 11, 09:08)
Dar atnešu  smile.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2013 09 11, 10:38)
as perku 10 arba 11 dydi, ziurink kokio zgutuko noriu  mirksiukas.gif
Papildyta:

wub.gif

tarkim parduodama po 48 gramus, tai kiek maišelių reikia norint nusinerti pvz 50 cm žgutą?
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2013 09 11, 11:55)
tarkim parduodama po 48 gramus, tai kiek maišelių reikia norint nusinerti pvz 50 cm žgutą?

is keliu karoliuku nersi zguto eile?
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2013 09 11, 10:55)

http://photo.7ya.ru/...27131902531.jpg
o šitoje schemutėje yra nertas ar vertas žlugas. Ar galima su adata tokį pasidaryt ar reikia būtinia nerti?
Papildyta:
QUOTE(-kitsune- @ 2013 09 11, 11:52)
is keliu karoliuku nersi zguto eile?

tarkim iš 6 ar 8. Aš esu radusi, kad skaičiuojama yra taip: tarkim 6 akys x 50 cm bus 300. tai kaip suprantu reikia susiverti 300 cm, bet kiek gramų biserio reikia? sad.gif vat to nesuprantu. Ar pirkti 5 maišelius ar 2 ar 3....
Atsakyti
50 cm karoliukų virvelei pakanka pusės 48 gr pakučio. Vieno pakelio pakaks, net jei ir gana storą nertum. Jei susiversi pusę pakelio karoliukų - turėtų pakakti 8 karoliukų eilėje virvelei

Nuorodoje parodyta karoliukų virvelė - nerta (karoliukai iš karto suverti ant siūlo)
Kažką panašaus gal ir galima susiverti, bet tam, turbūt, reikės susirasti naują schemą. Čia jau tiksliau vėrėjos pasakys. Aš neriu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edora: 11 rugsėjo 2013 - 12:16
Mano visi nerti yra tik su 11 nr. biseriu. Ir kaip Edora rašė, iš 48g pokučio išeis 50 cm virvelė ir dar liks. Tik jei biseris didesnis, tai manau daugiau jo susinaudos.
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2013 09 11, 13:46)
Mano visi nerti yra tik su 11 nr. biseriu. Ir kaip Edora rašė, iš 48g pokučio išeis 50 cm virvelė ir dar liks. Tik jei biseris didesnis, tai manau daugiau jo susinaudos.

8 dydžio karoliukų vieno pakelio man pakanka ir kiek ilgesnei virvelei (neriant iš 10-12)
Tik vieną kartą gavau ryškiai nubyrėjusį pakiuką. Gaila, kad nepasvėriau iškart (gavus siuntinį). Teko grandinėlės prailginimą dėti sad.gif
Atsakyti
ačiū labai už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti