Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

QUOTE(lukasta @ 2012 04 11, 15:27)
Labas, matau rankdarbių prioritetai nepakito, su nėrimu toliau  draugauji. Labai gražūs Tavo žgutai.

Man problemiška susiverti karoliukus. Prietaiso neturiu, o rankiniu būdu laiko gaila.

dėkui 4u.gif
tik dar nė vieno užbaigto nerodžiau, vis 'nedadielus' parodau biggrin.gif
p.s. jei reik to būgnelio biseriukui verti - galiu nupirkti kažkur 21lt išeis, tik tiesa jis ne medinis, plasmasinis.
man tai greit vienos spalvos susiveria, va su rašteliu - jau ilgiau, aišku kiek aš ten jų tenėriau dar, rinkausi lengvą raščiuką, tai iš galvos vėriau, į raštą nereikėjo žiūrėti.

QUOTE(*Capri* @ 2012 04 12, 11:42)
Jei kas kabinetan užeit dabar-pamislytų kas stalčius tvarkaus lotuliukas.gif O ten žgutą mučiju pasilenkus kad niekas neužmatyt lotuliukas.gif

Klausimas, o siūlas turi matytis šiek tiek? Neriu dabar pirmu būdu  g.gif

turėjau ir aš tokį darbuką, tai 1/3 darbo laiko galėdavau skirti savo hobiui, tik jei kas užeidavo ir į stalčiuką padėdavau, bet vistiek visi žinodavo ką aš darau, tai vis sakydavo ištrauk parodyk ką ten raizgalioji ax.gif

p.s. aš neriu - prisitraukiu biseriuką, tuomet tik ištraukinėju siūlą per kilputę, ir tada jau ištraukiu siūlą per abu. Siūlas nesimato, nebent gerai lenkiu žgutą - tai truputukas matosi

vakar buvau užbėgusi trumpam į biseriuko parduotuvę, tai šalia stovėjo mergina kuri ir žgutus neria, tai kur ten trumpam užsuksi, prakalbėjom gerą pusvalanduką biggrin.gif , jos įkalbėta nusipirkau maišiuką toookio įdomaus biseriuko, viena pusė juoda, kita vario spalvos, sako nerk žgutą - gausis gražus , na žiūrėsiu cool.gif

šnd visi trys namie wub.gif , atidarinėjam barbekiu sezoną, sėdžiu sau saulės atokaitoje savo supamam 'kiaušinyje', taip šilta, gera, rankoj nėrinukas. Tik galėtų dar ir wireless traukti mūsų mini kiemukyje, tai išvis būtų thumbup.gif nereikėtų su kompu ant slenksčio sedėt, kad nors kiek internetas trauktų
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 04 12, 11:29)

turėjau ir aš tokį darbuką, tai 1/3 darbo laiko galėdavau skirti savo hobiui, tik jei kas užeidavo ir į stalčiuką padėdavau, bet vistiek visi žinodavo ką aš darau, tai vis sakydavo ištrauk parodyk ką ten raizgalioji  ax.gif

p.s. aš neriu - prisitraukiu biseriuką, tuomet tik ištraukinėju siūlą per kilputę, ir tada jau ištraukiu siūlą per abu. Siūlas nesimato, nebent gerai lenkiu žgutą - tai truputukas matosi

šnd visi trys namie  wub.gif , atidarinėjam barbekiu sezoną, sėdžiu sau saulės atokaitoje savo supamam 'kiaušinyje', taip šilta, gera, rankoj nėrinukas. Tik galėtų dar ir wireless traukti mūsų mini kiemukyje, tai išvis būtų  thumbup.gif nereikėtų su kompu ant slenksčio sedėt, kad nors kiek internetas trauktų

manis tai nesuuodė, gal tik antrą kartą atsinešiau biggrin.gif nes baisiai rūpėjo su jum pasitart ir pamėgint kaip ten kas mirksiukas.gif

neriu dabu kaip tu drinks_cheers.gif atrodo gausis, dar maža atkarpėlė, sunku įžlibint pasilenkus į stalčių, siūlas tai juodas doh.gif lotuliukas.gif

ne nu lafa...supamam krėsle su nėriniu, saulės atokaitoj...ommm...pavydžiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 04 12, 11:29)
viena pusė juoda, kita vario spalvos, sako nerk žgutą - gausis gražus , na žiūrėsiu  cool.gif

Toks gausis
user posted image
Tik čia sidabrinė viena pusė. Jų būna sidabro, aukso ir vario sp.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 04 12, 12:42)
Toks gausis

galėtum tokių suorganizuot? ax.gif aš galvojau kad ten iš 2 spalvų biseriukų, bandžiau bandžiau bet toks nesigavo niekaip. O tu pasirodo iš specialaus nėrei. biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir š...su bruknėm unsure.gif Nesigauna. Nerti lengviau tuo kitu būdu, bet tarpai tarp karoliukų yra. Nepatinka man taip. Įprastu būdu sunku nert, bet gula gražiai...nors persiplėšk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 04 12, 13:13)
ne nu lafa...supamam krėsle su nėriniu, saulės atokaitoj...ommm...pavydžiu cool.gif

jo gerai cool.gif nepavydėk
o man pypt mano dieta nuėjo šuniui ant uodegos, užbėgo draugė trumpam, tai sutaršėm saldainių dėžutę su likeriu doh.gif

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 04 12, 13:42)
Toks gausis

Tik čia sidabrinė viena pusė. Jų būna sidabro, aukso ir vario sp.

liuks thumbup.gif jamam
aga mačiau dar ir su sidabro sp. buvo, va man dar patiko turkio spalvos su kažkokiu paauksavimu o gal vario spalva mastau.gif

QUOTE(*Capri* @ 2012 04 12, 15:12)
nors persiplėšk doh.gif

ramiai assa.gif
išardai ir per naują bandai
man ir iš n-jo karto išėjo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2012 04 12, 13:27)
galėtum tokių suorganizuot?  ax.gif aš galvojau kad ten iš 2 spalvų biseriukų, bandžiau bandžiau bet toks nesigavo niekaip. O tu pasirodo iš specialaus nėrei. biggrin.gif

Žinok, nežinau ar dar yra, jie buvo susverti pas mumi, prieš kokius metus pirkau unsure.gif
Atsakyti
Ateinu pasitarti. Jei jau man tas storulis neįveikiamas (kai bandai jau n...kartų, nebėra kantrybės daugiau verysad.gif ), tai kaip atrodytų dviejų linijų iš kokių 9 biserių apyrankė su masyvesniu užsegimu ir pakabuku g.gif
Ir geriau daryt du atskirus, ar tiesiog ilgą ir apsukus susegt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 04 13, 10:42)
Ateinu pasitarti. Jei jau man tas storulis neįveikiamas (kai bandai jau n...kartų, nebėra kantrybės daugiau verysad.gif ), tai kaip atrodytų dviejų linijų iš kokių 9 biserių apyrankė su masyvesniu užsegimu ir pakabuku g.gif
Ir geriau daryt du atskirus, ar tiesiog ilgą ir apsukus susegt? g.gif

Panašiai taip
user posted image
Geriau du atskirus, nes kryžiuosis kitaip.
Gerai turėtų atrodyti biggrin.gif
Atsakyti
Kažkas panašaus, aš irgi manau jog būt gražu smile.gif
Kolegė guodžia kad bus tik gražiau, nes mano rankos plonos, riešui gal per masyvu būtų tas storulis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Capri*: 13 balandžio 2012 - 10:55
QUOTE(*Capri* @ 2012 04 13, 10:54)
Kažkas panašaus, aš irgi manau jog būt gražu smile.gif
Kolegė guodžia kad bus tik gražiau, nes mano rankos plonos, riešui gal per masyvu būtų tas storulis unsure.gif

Šiaip tai ji teisi, tie laaabai stori grynos barankos atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 04 13, 10:58)
Šiaip tai ji teisi, tie laaabai stori grynos barankos atrodo.

Paguodei biggrin.gif
Atsakyti