QUOTE(lukasta @ 2012 04 11, 15:27)
Labas, matau rankdarbių prioritetai nepakito, su nėrimu toliau draugauji. Labai gražūs Tavo žgutai.
Man problemiška susiverti karoliukus. Prietaiso neturiu, o rankiniu būdu laiko gaila.
Man problemiška susiverti karoliukus. Prietaiso neturiu, o rankiniu būdu laiko gaila.
dėkui
tik dar nė vieno užbaigto nerodžiau, vis 'nedadielus' parodau
p.s. jei reik to būgnelio biseriukui verti - galiu nupirkti kažkur 21lt išeis, tik tiesa jis ne medinis, plasmasinis.
man tai greit vienos spalvos susiveria, va su rašteliu - jau ilgiau, aišku kiek aš ten jų tenėriau dar, rinkausi lengvą raščiuką, tai iš galvos vėriau, į raštą nereikėjo žiūrėti.
QUOTE(*Capri* @ 2012 04 12, 11:42)
Jei kas kabinetan užeit dabar-pamislytų kas stalčius tvarkaus O ten žgutą mučiju pasilenkus kad niekas neužmatyt
Klausimas, o siūlas turi matytis šiek tiek? Neriu dabar pirmu būdu
Klausimas, o siūlas turi matytis šiek tiek? Neriu dabar pirmu būdu
turėjau ir aš tokį darbuką, tai 1/3 darbo laiko galėdavau skirti savo hobiui, tik jei kas užeidavo ir į stalčiuką padėdavau, bet vistiek visi žinodavo ką aš darau, tai vis sakydavo ištrauk parodyk ką ten raizgalioji
p.s. aš neriu - prisitraukiu biseriuką, tuomet tik ištraukinėju siūlą per kilputę, ir tada jau ištraukiu siūlą per abu. Siūlas nesimato, nebent gerai lenkiu žgutą - tai truputukas matosi
vakar buvau užbėgusi trumpam į biseriuko parduotuvę, tai šalia stovėjo mergina kuri ir žgutus neria, tai kur ten trumpam užsuksi, prakalbėjom gerą pusvalanduką , jos įkalbėta nusipirkau maišiuką toookio įdomaus biseriuko, viena pusė juoda, kita vario spalvos, sako nerk žgutą - gausis gražus , na žiūrėsiu
šnd visi trys namie , atidarinėjam barbekiu sezoną, sėdžiu sau saulės atokaitoje savo supamam 'kiaušinyje', taip šilta, gera, rankoj nėrinukas. Tik galėtų dar ir wireless traukti mūsų mini kiemukyje, tai išvis būtų nereikėtų su kompu ant slenksčio sedėt, kad nors kiek internetas trauktų