Auffrite, tiesiog pasakiškas žgutas
Vilmute35, nuostabūs ir labai gražūs raštuoti tavo žgutai
Vilmute35, nuostabūs ir labai gražūs raštuoti tavo žgutai
QUOTE(Gabimik @ 2013 07 26, 14:21)
jei nepaslaptis , kaip tokius auskariukus padarote:)?
Labas merginos, du vakarus ziuriu i jusu darbus ir sirdis dziaugiasi visu darbeliai grazus, bet Zvaigzdeta darbeliai tai labiausiai -
Noriu ir as pabandyt sio meno ismokt
Tai kaip suprantu pradziai reikia siulu, kabliuko ir karoliuku ir pirmyn ....
Bet mazytis prasimelis - gal parasysit kuri nors kokie turi but siulai (pavadinimas, numeris), koks kabliukas geriau tiktu ir aisku karoliukai .... man dar paaiskinkit kodel vienu zgutai verti, o kitu nerti ?
Manau kaip pradedanciajai galeciau pabandyt nusirakt koki siauruti, bet ilga zguteli - tai tureciau susivert karoliukus tokio ilgio kaip norimas verinys x is karoliuku skaiciaus ratuke ? Pvz. 50 cm x 6 = 300
Noriu ir as pabandyt sio meno ismokt
Tai kaip suprantu pradziai reikia siulu, kabliuko ir karoliuku ir pirmyn ....
Bet mazytis prasimelis - gal parasysit kuri nors kokie turi but siulai (pavadinimas, numeris), koks kabliukas geriau tiktu ir aisku karoliukai .... man dar paaiskinkit kodel vienu zgutai verti, o kitu nerti ?
Manau kaip pradedanciajai galeciau pabandyt nusirakt koki siauruti, bet ilga zguteli - tai tureciau susivert karoliukus tokio ilgio kaip norimas verinys x is karoliuku skaiciaus ratuke ? Pvz. 50 cm x 6 = 300
Mano žgutukai nerti su Nr.50 siūlo storiu, vąšelis 0,75, biseriukas 11 dydžio.
Rugiaveide - grazu, ypac paskutinis
O siulu pavadinimas, ar sudetis turi reiksmes ?
O siulu pavadinimas, ar sudetis turi reiksmes ?
QUOTE(Rugiaveideee @ 2013 08 30, 22:33)
Mano žgutukai nerti su Nr.50 siūlo storiu, vąšelis 0,75, biseriukas 11 dydžio.
nuostabus darbai!
Paprasti nėrimui skirti siūliukai. Tik reikalas tas, kad parduotuvėse būtent tokio storio dar nepavyko surast. Visada perku turguje po 2.50 lt. Kitoj vietoj po 3 lt.
fantastika kokie groziai
as zguta veriau su valu 0,2 storio , tai man jis toks stangrus labai gavosi. Siaip gerai, bet jei nori suristi kaip jusu cia visokios kilputes ristos persistos, tai nesusilenktu taip. klausimas: ar reikia plonesni vala naudoti pvz 0,1? ar siulas geriau? as nerti kolkas zgutu nemoku, o veriasi puikiai. aciu uz ats.
jau ir pagiroms žodžių neužtenka,kokie gražus Rugiaveides darbeliai