Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

Sveikos, pradejau mokintis nerti zgutus ir labai jau man patinka, tos ju uodegos (tokios kaip nuotraukoj), bet niekur nerantu aprasymo, kaip jas padaryti. Gal galite numesti kokia nuoroda? blush2.gif 4u.gif

Nuotrauka pasiskolinau, tikiuosi savininke nesupyks 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Tiesiog reikia nusinerti trumpa zgutuka, mazdaug apie 2-3cm (priklauso kokio ilgio plunksneles noresi),uztaisai prie jo apacios vala su adata, tada veri ant adatos karoliuku virtine ir palikdama paskutini karoliuka grzizti atgal ir prakisi adata pro zguto apacios karoliuka ir taip eini ratu.....kazkur turejau issisaugojusi pamokele tik nerandu . Jei rasiu imesiu
Atsakyti
QUOTE(Vilmute35 @ 2013 07 09, 19:53)
Tiesiog reikia nusinerti trumpa zgutuka, mazdaug apie 2-3cm (priklauso kokio ilgio plunksneles noresi),uztaisai prie jo apacios vala su adata, tada veri ant adatos karoliuku virtine ir palikdama paskutini karoliuka grzizti atgal ir prakisi adata pro zguto apacios karoliuka ir taip eini ratu.....kazkur turejau issisaugojusi pamokele tik nerandu . Jei rasiu imesiu

mane taip pat domintu kaip daromi, bet nelabai ka supratau:(
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2013 07 09, 20:29)
mane taip pat domintu kaip daromi, bet nelabai ka supratau:(

Iš aprašymo lyg ir aišku, nors pamokėlė praverstų. Bet kuriuo atveju, artimiausiu metu pamėginsiu, nes šis kuto variantas man be galo gražus smile.gif
Ačiū, Vilmute smile.gif
Atsakyti
Aciu Vilmute35 4u.gif clap.gif Tikrai aiskus paaiskinimas, dabar belieka isbandyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ilgai ziurejau ir ryzausi pameginti zguto nerima, principas kaip ir aiskus, zgutas lyg ir gaunasi, tik viena problemele, naujas zgutukas labai kietas ir nelankstus, kokia gali but problema? Karoliukai smulkus, gal siulas per storas, naudoju irisinius. Vaseli isbandziau ir 0,6 ir 0,9 vistiek kietas. Aciu
Atsakyti
Nezinau Ar tikrai tame beda, bet man is pradziu irgi taip buvo, tiesiog per daug itempi siula, kai ranka igus viskas susitvarkys. O smulkesnius vaselius kaip 0.6 pradejau vartoti tik gerai ismokus nerti, pradejau nuo 1.0......bet cia tik man taip .... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alida @ 2013 07 11, 15:35)
Sveikos, ilgai ziurejau ir ryzausi pameginti zguto nerima, principas kaip ir aiskus, zgutas lyg ir gaunasi, tik viena problemele, naujas zgutukas labai kietas ir nelankstus, kokia gali but problema? Karoliukai smulkus, gal siulas per storas, naudoju irisinius. Vaseli isbandziau ir 0,6 ir 0,9 vistiek kietas. Aciu

Kiek karoliukų ratelyje?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 07 11, 17:48)
Kiek karoliukų ratelyje?

Taigi, karoliuku 13, ir kiek supratau reikia jau nebetaip nerti, bet va is nuorodos rusaiciu forume, nelabai aisku kaip. Velniskas darbas kol suveriau juos, reiks vistiek ikirst kaip neriami storesni zgutai.
Atsakyti
QUOTE(Alida @ 2013 07 11, 23:59)
Taigi, karoliuku 13, ir kiek supratau reikia jau nebetaip nerti, bet va is nuorodos rusaiciu forume, nelabai aisku kaip. Velniskas darbas kol suveriau juos, reiks vistiek ikirst kaip neriami storesni zgutai.

Nu va, pati žinot, kame bėda biggrin.gif Pabandykit iš penkių, šešių nerti. Pamatysit skirtumą mirksiukas.gif

O stori, šiaip, nėra labai lankstūs... O neriami jie taip http://natalies-perl....com/36395.html
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 07 12, 08:37)
Nu va, pati žinot, kame bėda biggrin.gif Pabandykit iš penkių, šešių nerti. Pamatysit skirtumą mirksiukas.gif

O stori, šiaip, nėra labai lankstūs... O neriami jie taip http://natalies-perl....com/36395.html

Atrodo ieskojau kaip daryt, bet tik pasiskundziau ir atsakyma radau smile.gif. Is 6 ir 5 gaunasi jau neblogai, o sitas turetu buti su rasteliu, butinai bandysiu is naujo ir nauju budu. Aciu uz patarimus ir pagalba smile.gif.
Beje cia visu darbeliai labai grazus, tas ir uzkrecia mokytis smile.gif , sekmes visoms
Atsakyti
Vistiek man dar klausimelis iskilo.
Neriant pusiniu stulpeliu vistiek gaunasi kietas, neriant zemu stulpeliu siuliukas matosi lyg ir per daug. Matyt vistiek kazka ne iki gali supratau ax.gif
Atsakyti