Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 06 05, 21:49)
Man kažkodėl vienspalviai patys pačiausi wub.gif Nieko negaliu sau padaryti, laiką atiduodu juodam blush2.gif

labai grazus paskutinis thumbup.gif Ir sutinku del vienspalvio drinks_cheers.gif
o as niekaip sau spinerio negaliu padaryti, kad lengviau butu nunerti biseri ant siulo rolleyes.gif
Atsakyti
Aruna,Žvaigždėta,Vilmute35-SUPER!!!
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 06 05, 22:14)
labai grazus paskutinis  thumbup.gif  Ir sutinku del vienspalvio drinks_cheers.gif
o as niekaip sau spinerio negaliu padaryti, kad lengviau butu nunerti biseri ant siulo rolleyes.gif

Man kažkaip jis neypatingai reikalingas atrodo g.gif

QUOTE(meskutejolanta @ 2013 06 06, 11:59)
Aruna,Žvaigždėta,Vilmute35-SUPER!!!

Dėkui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 06 birželio 2013 - 16:05
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 06 06, 17:04)
Man kažkaip jis neypatingai reikalingas atrodo g.gif
Dėkui wub.gif

o as kai youtube prisiziurejau- atrodo taip greitai viskas g.gif man tai reikia kokiu geru 2-3 vakaru, sakykim po 3 valandas kiekviena vakara, kad nunert bisera ant siulo doh.gif
Atsakyti
Aciukas meskutejolanta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 06 06, 19:37)
o as kai youtube prisiziurejau- atrodo taip greitai viskas g.gif man tai reikia kokiu geru 2-3 vakaru, sakykim po 3 valandas kiekviena vakara, kad nunert bisera ant siulo doh.gif

Aš darau taip. Atsisėdu, ant kelių kokį pleduką pasidedu (galima rankšluostį, kažką tokio lankstaus, ne pagalvę), kraštus prikeliu, kad tokia duobutė gautųsi, ten pakį biserio suberiu, o tada su ilga adata horizontaliai kabinu tą biserį, jis pats užsiveria ir tikrai greit, tik aš užvėrus ant adatos dar peržiūriu, ar lygus. Nes čekiškas ne visas geras pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 06 06, 20:49)
Aš darau taip. Atsisėdu, ant kelių kokį pleduką pasidedu (galima rankšluostį, kažką tokio lankstaus, ne pagalvę), kraštus prikeliu, kad tokia duobutė gautųsi, ten pakį biserio suberiu, o tada su ilga adata horizontaliai kabinu tą biserį, jis pats užsiveria ir tikrai greit, tik aš užvėrus ant adatos dar peržiūriu, ar lygus. Nes čekiškas ne visas geras pasitaiko.

as bandziau panasiai, bet man pastoviai kabinasi adata uz pleda ar ranksluosti rolleyes.gif
Atsakyti
O aš veriu mediniame dubenėlyje
Atsakyti
O as naudojuosi dukters lekstute su skyreliais, jos krastai siek tiek apvalinti, tai karoliukas pats ant adatos krenta.......
Atsakyti
"Saldainiukai"
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=meskutejolanta,2013 06 08, 19:47]
"Saldainiukai"

kokie nuostabūs saldainiukai 4u.gif . Žgutus neriu, bet tokio dar nemačiau
Kaip gaminamas toks grožis g.gif kur būtų galima paskaityt
Atsakyti
Kaip grazu meskutejolanta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as kazka panasaus esu macius rusu forume, bet gal turi koki lietuviska aprasyma.....ar gal pati gali paaiskinti esme ax.gif nu labai grazu 4u.gif
Atsakyti