Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

QUOTE(Edora @ 2013 05 15, 23:01)
Pirma norėčiau kad bent 5 nėrėjos susirinktų. O šiaip, manau, reiktų 10.
Bet kuriuo atveju, labai laukiu laiškų (meilu arba facebook'e), nes norisi pasitarti. Pačią idėją sau susidėliojusi turiu, bet kelios galvos geriau smile.gif

Matai, man viskas nuo laiko priklauso unsure.gif Nes Vilnius nuo manęs kažin kur, jei diena tinkama būtų, gal ir atlėkčiau kokių reikalų tuo pačiu pasiplanavus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 05 16, 10:11)
Matai, man viskas nuo laiko priklauso unsure.gif Nes Vilnius nuo manęs kažin kur, jei diena tinkama būtų, gal ir atlėkčiau kokių reikalų tuo pačiu pasiplanavus g.gif

Iki datos dar dagyventi reikia biggrin.gif Pirma turiu paruošti projektą, kad galėčiau eiti pas rėmėjus, dėl vietos ir tt. Bet kuriuo atveju detales derinti norėčiau kitoje erdvėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2013 05 16, 18:44)
Iki datos dar dagyventi reikia biggrin.gif Pirma turiu paruošti projektą, kad galėčiau eiti pas rėmėjus, dėl vietos ir tt. Bet kuriuo atveju detales derinti norėčiau kitoje erdvėje smile.gif

Tai su manim derint nėra ko irnesakyk.gif Aš be datos visvien nieko nepasakysiu.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilmute35 @ 2013 05 13, 20:49)
Sveikos merginos.........senai besivaidenau ...ivertinkit ax.gif

Wow wub.gif tai bent grozybes thumbup.gif
Vilmute, gal galetum schemute duoti arba nuoroda to juodai-balto, kur ant tujos krumo padetas? Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti

ŽABANGOS

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2013 06 04, 10:12)

Jūros bangos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2013 06 04, 09:12)

labai grazu..... thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui, nors jis toks nefotogeniškas, kad net baisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2013 06 04, 20:36)
Dėkui, nors jis toks nefotogeniškas, kad net baisu  biggrin.gif

Nu kad vykęs atrodo biggrin.gif

Mano

user posted image
Atsakyti
Zvaigzdeta, kiek suprantu cia lariatas..kokio ilgio dazniausiai neri?
Stai mano keli:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilmute35 @ 2013 06 05, 21:44)
Zvaigzdeta, kiek suprantu cia lariatas..kokio ilgio dazniausiai neri?
Stai mano keli:

Skirtingus neriu, šitas metro ir septynių cm su kutais. Žiūriu, kad užsirištų gražiai. Ilgiausias- pusantro metro buvo.

Man kažkodėl vienspalviai patys pačiausi wub.gif Nieko negaliu sau padaryti, laiką atiduodu juodam blush2.gif
Atsakyti