Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

meskutejolanta grazus zgutukai , ypac "Kaukes" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 03 18, 08:58)
Aruna  didis.gif

O čia maniškių pora
user posted image

user posted image

Sveikos,
aš norėjau paklausti, kur jūs randate pirkti tokių didelių laikiklių pakabukams?

Koks šio žguto skersmuo maždaug?

Ačiū.
Atsakyti
Čia ir mano keli, dar vienas šiek tiek nepabaigtas, tai to nerodysiu kol kas.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 30 kovo 2013 - 01:12
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 03 07, 08:42)

wub.gif nu labai labai bigsmile.gif o jūs jį ant valo vėrėte ar nėrėte g.gif aš nesuprantu kaip juos atskirti blush2.gif doh.gif
ir kur tokių mandresnių užsegimų randate? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganieška: 06 balandžio 2013 - 11:17
QUOTE(raganieška @ 2013 04 06, 12:16)
wub.gif  nu labai labai  bigsmile.gif  o jūs jį ant valo vėrėte ar nėrėte  g.gif  aš nesuprantu kaip juos atskirti  blush2.gif  doh.gif

uzsegimu graziu visada randu parduotuvese The Beadshop. Vakar buvau kaip tik, tai uzveze neraliai daug graziu uzsegimu
Atsakyti
O taip ten yra graziu dalyku... smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 04 06, 12:20)
uzsegimu graziu visada randu parduotuvese The Beadshop. Vakar buvau kaip tik, tai uzveze neraliai daug graziu uzsegimu

Ačiū 4u.gif bandysiu nuvažiuoti. O tas skaidrus žgutas (jau supratau, kad nertas) ant valo ar siūlo?
Ar neriasi valu?
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2013 03 29, 13:14)
Sveikos,
aš norėjau paklausti, kur jūs randate pirkti tokių didelių laikiklių pakabukams?

Koks šio žguto skersmuo maždaug?

Ačiū.

Šituos būtent perku vietinėj parduotuvėj Mažeikiuose. Nežinau, kur dar galima būtų rasti unsure.gif Niekada nemačiau kitur unsure.gif O telpa gan padorus žgutas. Pvz iš šešių karoliukų dešimto dydžio biserio smile.gif
QUOTE(raganieška @ 2013 04 06, 12:16)
wub.gif  nu labai labai  bigsmile.gif  o jūs jį ant valo vėrėte ar nėrėte  g.gif  aš nesuprantu kaip juos atskirti  blush2.gif  doh.gif

Būtent toks užsegimas va čia.
Čia nertas žgutas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 04 07, 18:08)

Būtent toks užsegimas va čia.
Čia nertas žgutas mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif o jis nertas ant valo? na man kaip pradedančiai įdomu ar ant valo nesitampo ir netrūksta? būtų labai gaila darbo jei jis ištystų ar nuplyštų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2013 04 07, 18:55)
Ačiū  4u.gif  o jis nertas ant valo? na man kaip pradedančiai įdomu ar ant valo nesitampo ir netrūksta? būtų labai gaila darbo jei jis ištystų ar nuplyštų  blush2.gif

Ant irisinio siūlo ax.gif Tamposi kažkiek, bet neišsitampo ir netrūksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 07 balandžio 2013 - 19:51
QUOTE(J@lanta @ 2012 04 03, 14:39)
nėriau su nr. 50 Altin basak siūliukais, vąšelis nr. 0.75, pradžioje mąsčiau pasipirkti įvairių spalvų siūliukų, bet dabar žiūriu kad galiu ir su vienu nerti - vistiek siūlo nesimato  biggrin.gif

user posted image

reik eiti pritaisyti kepurikes, prikimšti ir bus galima puoštis  biggrin.gif
user posted image

nu nerealūs wub.gif O kas čia per galiukai? kur tokių buna pirkti blush2.gif jie tokie, nu tokie tobuli rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 04 07, 20:50)
Ant irisinio siūlo ax.gif Tamposi kažkiek, bet neišsitampo ir netrūksta smile.gif

Ačiū 4u.gif bandau dabar juodą nerti, tai turbūt apžlibsiu kol jį baigsiu doh.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir aš pasirodysiu su savo žgutuku smile.gif bet man jis gavosi toks pokietis, jis nesusiraito kaip pas jus į tokius suktinukus g.gif nėriau iš 50nr Altin Basak, 11nr biserio ir 1mm vašeliu. Šiaip laaabai patiko nerti ir vaizdas, tik pavadinimas nesugalvoja unsure.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti