QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 03 18, 08:58)
Sveikos,
aš norėjau paklausti, kur jūs randate pirkti tokių didelių laikiklių pakabukams?
Koks šio žguto skersmuo maždaug?
Ačiū.
Čia ir mano keli, dar vienas šiek tiek nepabaigtas, tai to nerodysiu kol kas.
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 03 07, 08:42)
nu labai labai o jūs jį ant valo vėrėte ar nėrėte aš nesuprantu kaip juos atskirti
ir kur tokių mandresnių užsegimų randate?
QUOTE(raganieška @ 2013 04 06, 12:16)
nu labai labai o jūs jį ant valo vėrėte ar nėrėte aš nesuprantu kaip juos atskirti
uzsegimu graziu visada randu parduotuvese The Beadshop. Vakar buvau kaip tik, tai uzveze neraliai daug graziu uzsegimu
O taip ten yra graziu dalyku...
QUOTE(I.J. @ 2013 04 06, 12:20)
uzsegimu graziu visada randu parduotuvese The Beadshop. Vakar buvau kaip tik, tai uzveze neraliai daug graziu uzsegimu
Ačiū bandysiu nuvažiuoti. O tas skaidrus žgutas (jau supratau, kad nertas) ant valo ar siūlo?
Ar neriasi valu?
QUOTE(pirasa @ 2013 03 29, 13:14)
Sveikos,
aš norėjau paklausti, kur jūs randate pirkti tokių didelių laikiklių pakabukams?
Ačiū.
Ačiū.
Šituos būtent perku vietinėj parduotuvėj Mažeikiuose. Nežinau, kur dar galima būtų rasti Niekada nemačiau kitur O telpa gan padorus žgutas. Pvz iš šešių karoliukų dešimto dydžio biserio
QUOTE(raganieška @ 2013 04 06, 12:16)
Būtent toks užsegimas va čia.
Čia nertas žgutas
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 04 07, 18:08)
Ačiū o jis nertas ant valo? na man kaip pradedančiai įdomu ar ant valo nesitampo ir netrūksta? būtų labai gaila darbo jei jis ištystų ar nuplyštų
QUOTE(raganieška @ 2013 04 07, 18:55)
Ačiū o jis nertas ant valo? na man kaip pradedančiai įdomu ar ant valo nesitampo ir netrūksta? būtų labai gaila darbo jei jis ištystų ar nuplyštų
Ant irisinio siūlo Tamposi kažkiek, bet neišsitampo ir netrūksta
QUOTE(J@lanta @ 2012 04 03, 14:39)
nėriau su nr. 50 Altin basak siūliukais, vąšelis nr. 0.75, pradžioje mąsčiau pasipirkti įvairių spalvų siūliukų, bet dabar žiūriu kad galiu ir su vienu nerti - vistiek siūlo nesimato
reik eiti pritaisyti kepurikes, prikimšti ir bus galima puoštis
reik eiti pritaisyti kepurikes, prikimšti ir bus galima puoštis
nu nerealūs O kas čia per galiukai? kur tokių buna pirkti jie tokie, nu tokie tobuli
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 04 07, 20:50)
Ant irisinio siūlo Tamposi kažkiek, bet neišsitampo ir netrūksta
Ačiū bandau dabar juodą nerti, tai turbūt apžlibsiu kol jį baigsiu
Na pagaliau ir aš pasirodysiu su savo žgutuku bet man jis gavosi toks pokietis, jis nesusiraito kaip pas jus į tokius suktinukus nėriau iš 50nr Altin Basak, 11nr biserio ir 1mm vašeliu. Šiaip laaabai patiko nerti ir vaizdas, tik pavadinimas nesugalvoja