Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

saaitgalio "apsedimas" ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 03 18, 20:38)
tai the beadshop normali parduotuve. Ziurint koki biseri ten pirkot, cekiska ar kiniska rolleyes.gif

biggrin.gif
Žinoma, kad čekišką. Tiesiog įspėju būti atidžioms

Atsakyti
stai ir mano ligos padariniai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
deize,fanastiskas ,o kaip ta suemima padarot?
Atsakyti
Pabandziau padaryti viena vakara ir man ziauriai patiko kas gavosi, nors pirmiesiems sykiams naudojau seniai seniai pirktus karoliukus tad jie nelabai kokybiski. 4u.gif Bet as vistiek patenkinta savo darbukais ir laukiu uzsakytu geru karoliuku lotuliukas.gif tad rodausi kas gavosi smile.gif

merginos noriu paklaust, ar eina pirma pasidaryt zguta ir paskui ji uzmaut ant vielutes su atmintim? g.gif nes sita iskart dariau ant vielutes ir maniau kad niekad nebaigsiu lotuliukas.gif
user posted image

kai tvarkiau nuotraukeles pastebejau kad gavosi tarpelis tar kepureles ir zguto pabaigos, tai paskui teko eit pavarkyt biggrin.gif
user posted image

p.s. manau reik mazint nuotrauku dydi che che blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(judytele @ 2013 03 20, 14:12)

labai idomi antra apyranke, o pagal kokia technika daryta? irgi su vaseliu?
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2013 03 19, 22:28)
stai ir mano ligos padariniai smile.gif

deize,fanastiskas ,o kaip ta suemima padarot?

kad visu ligu tokie padariniai butu wub.gif
o suemimas-tai storo zguto gabaliukas nunertas ( is 22 karoliuku) ir uznertas ant zguto.Zgutas nertas ir 8 biseriuku. Dar yra priderinti auskarai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 03 20, 17:17)
labai idomi antra apyranke, o pagal kokia technika daryta? irgi su vaseliu?

Antra taip pat su vaseliu kaip ir pirma. Tik as dejau 3-ju dydziu karoliukus nes turejau tokios pat spalvos, bet manau is skirtingu spalvu dar graziau turetu gautis. neatsimenu dydziu 4u.gif 3 maziausi 1vidutinis 1 didelis 1vidutinis ir taip beneriant jis pati savaime susisuko smile.gif bandziau as ja sujungti, kad nereiktu uzsegimo.. bet nesigavo niekaip neismasciau kaip sujungt g.gif
Atsakyti
Sveikos, rodausi ir aš su savo dovanėle dukrytei. 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2013 03 18, 09:47)
spalvyte wub.gif , beje, kur perkate tokius pakabukus? kazkaip internetinese parduotuvese nemaciau ( ogal ne tuose ziuriu g.gif )

gal ne tose , ne lietuviskose biggrin.gif Is Amerikos siunciausi Firemountaingames biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(deize @ 2013 03 18, 23:22)
saaitgalio "apsedimas" ax.gif [img]

dailus tas apsedimas biggrin.gif
Atsakyti
aciu deize biggrin.gif
Atsakyti
Paskutiniai,kuklieji...
" Aguonos"
user posted image
Lariatas
user posted image
" Kaukės"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2013 03 22, 08:33)
Is Amerikos siunciausi Firemountaingames  biggrin.gif
Papildyta:

dailus tas apsedimas biggrin.gif

blink.gif kiek kainuoja toks siuntimas? ...iki kitu forumieciu dailumo dar toloka, bet vistiek aciu ax.gif

QUOTE(meskutejolanta @ 2013 03 22, 09:12)
Paskutiniai,kuklieji...

labai jau tvarkingai atlikta thumbup.gif ....as tai vis i pakabukus akis ganau bigsmile.gif
Atsakyti