Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

QUOTE(J@lanta @ 2012 04 10, 11:06)
na nemanau, kad turėtų kainuoti brangiau nei Lt, bandžiau ir taip ir anaip registruotis - nė per kur, kažkokių parduotuvių registracijų reik

šimtas metų Lukasta  4u.gif

Labas, matau rankdarbių prioritetai nepakito, su nėrimu toliau draugauji. Labai gražūs Tavo žgutai.
Aš esu nėrus žgutą stulpeliu su užmetimu. Ėmiau "tą patį" sintetinį nėrimo raudoną siūlą ir raudoną biserį. gavosi gražiai, ir siūlas matėsi ir biseris. O kad formą laikytų kišau skaidrų lašinių vamzdelį (lašinės tai per kurias vaistus lašina, čia ne lašiniai lotuliukas.gif ) Aišku, žgutas nebuvo storulis.

Man problemiška susiverti karoliukus. Prietaiso neturiu, o rankiniu būdu laiko gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 11 balandžio 2012 - 14:31
Ateinu pasinervyt biggrin.gif

Iš 15 biseriukų žgutint, tai eina peklan doh.gif Dar kentėjau dantis sukandus, galvoju panersiu atkarpą didesnę, bus geriau, bet... man paskutinę eilę susekt karoliukus-tai tragedija-raitosi, klaiposi, skaičių tai padidinu, tai pamažinu doh.gif Kai įveikiu šiaip ne taip, tada apačioj esantys gula gražiai ir sukasi iš lėto. Ar jums taip pat? Nes su tokiu nėrimu varginančiu, aš turbūt mėnesį nersiu tą apyrankę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 04 12, 08:36)
Ateinu pasinervyt biggrin.gif

Iš 15 biseriukų žgutint, tai eina peklan doh.gif Dar kentėjau dantis sukandus, galvoju panersiu atkarpą didesnę, bus geriau, bet... man paskutinę eilę susekt karoliukus-tai tragedija-raitosi, klaiposi, skaičių tai padidinu, tai pamažinu doh.gif Kai įveikiu šiaip ne taip, tada apačioj esantys gula gražiai ir sukasi iš lėto. Ar jums taip pat? Nes su tokiu nėrimu varginančiu, aš turbūt mėnesį nersiu tą apyrankę doh.gif

Tai gal tu jį kaip ploną neri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 04 12, 08:48)
Tai gal tu jį kaip ploną neri g.gif

nu tep unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 04 12, 08:50)

Nu tai melejoną kartų kalbėjom, kad jie skirtingai neriami biggrin.gif
Papildyta:
Storą reikia nerti taip
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 04 12, 08:52)
Nu tai melejoną kartų kalbėjom, kad jie skirtingai neriami biggrin.gif
Papildyta:
Storą reikia nerti taip

žinau žinau...nepavyko man taip kitaip, tai vėl mečiausi ant įprasto varianto. eisu ardyt von-vėl bandysiu kaip reik storąjį.
o youtubėj nėr kaži to būdo parodyta, nes man iš tų paveiksliukų tai ožkai nedaeina doh.gif
koks esminis skirtumas yra tarp šių nėrimų?
įprastu tai žinau. O storąjam, paguldom ankstesnės eilės karoliuką, tada pirma išsitraukiam vašeliu siūlą be nieko, tik tada atsivarom karoliuką ir išneriam iki galo per visas dvi akis esančias ant vašelio? g.gif ar taip?

pala, jau guldyt nebereik, jis užsifiksuoja pats ankstesnėj eilėj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Capri*: 12 balandžio 2012 - 09:06
QUOTE(*Capri* @ 2012 04 12, 08:58)

Pala pala...
Neri taip pat pradžioj, prisitrauki karoliuką ir išneri siūlą pro kilpą, bet ne per abi, tada karoliukas lieka tarp dviejų kilpučių, va šitaip
My Webpage
O va dabar trauki siųlą per abi. Karoliukas lieka pasviręs.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 04 12, 09:09)
Pala pala...
Neri taip pat pradžioj, prisitrauki karoliuką ir išneri siūlą pro kilpą, bet ne per abi, tada karoliukas lieka tarp dviejų kilpučių, va šitaip
My Webpage
O va dabar trauki siųlą per abi. Karoliukas lieka pasviręs.

aš tada tundra blink.gif tai kas tada čia vaizduojama?
1 veiksmas user posted image
2 veiksmas user posted image
3 veiksmas user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 04 12, 10:10)
aš tada tundra blink.gif tai kas tada čia vaizduojama?

Tu ten viską skaitei/ žiūrėjai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 04 12, 10:11)
Tu ten viską skaitei/ žiūrėjai g.gif

aš tik žiūriu, nes man pa ruskim tas pats kas pa žirafam lotuliukas.gif
Papildyta:
kiek suprantu, čia antras būdas kažkoks? tai jis blogas?
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 04 12, 10:14)
aš tik žiūriu, nes man pa ruskim tas pats kas pa žirafam lotuliukas.gif
Papildyta:
kiek suprantu, čia antras būdas kažkoks? tai jis blogas?

Aš neriu pirmu, lengviau siūluose susigrabalioti.
Atsakyti
Jei kas kabinetan užeit dabar-pamislytų kas stalčius tvarkaus lotuliukas.gif O ten žgutą mučiju pasilenkus kad niekas neužmatyt lotuliukas.gif

Klausimas, o siūlas turi matytis šiek tiek? Neriu dabar pirmu būdu g.gif
Atsakyti