sveikos, "zgutautojos', apsirgau ir as sia liga pradzia buvo sunki, jei ne jusus nuorodos ir pamokeles, buciau viska metusi dabar po biski judu i prieki.mano pirmas darbelis 'bangeles'
Jetau, Žvaigždėta*, na ir kurybiskumas , sitiek groziu beje, kur perkate biseri?
QUOTE(deize @ 2013 03 07, 09:26)
Jetau, Žvaigždėta*, na ir kurybiskumas , sitiek groziu beje, kur perkate biseri?
Dėkui
Biserį stengiuos apčiupinėti prieš perkant. Ale gyvenu Mažeikiuose, tai vietinės reikšmės parduotuvėj perku . Kartais internete perku, bet būna, kad spalva neatitinka, ar dar kas. Perliuke pirkdavau. Dabar tik internetinė jų likus Bet čekiškas ten geras.
Super apyrankes
karta paragaves-negali sustot vakar dar viena nunarpliojau
QUOTE(deize @ 2013 03 07, 14:13)
karta paragaves-negali sustot vakar dar viena nunarpliojau
Mhm, liga garantuota Dar vasara ant nosies, tuoj bus taip: ta spalva prie tos suknelės derės, ana prie to sijono
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 03 07, 13:14)
Mhm, liga garantuota Dar vasara ant nosies, tuoj bus taip: ta spalva prie tos suknelės derės, ana prie to sijono
Tiesiai i desimtuka dukra jau visas vasarines bliuskas ant lovos isdeliojo ir rasosi, kokiu spalvu biseri užsakyti nete
Laba diena , ieškau kompanjonės, prekiauti kovo 28-30d Šiauliuose. Užsisakiau vietą su palapine. Man vienai per daug vietos, nes neturiu tiek prekių, ir būtų malonu mokęsčius pasidalinti pusiau
Mano paskutiniai Kaip gaila, kad neturiu tiek laiko, kad daryti, daryti, daryti.....