Vestuvinis Nevyksta nupaveiksluot niekaip
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 02 14, 14:09)
Vestuvinis Nevyksta nupaveiksluot niekaip
kuklutis toks
QUOTE(Vilmute35 @ 2013 02 17, 21:43)
dovillka
o paskutiniame žgute akmenukai prisiūti ar įnėrei
o štai ką aš dar pabandžiau:
pagrindas žgutas ir prisiūti biseriukai
o paskutiniame žgute akmenukai prisiūti ar įnėrei
o štai ką aš dar pabandžiau:
pagrindas žgutas ir prisiūti biseriukai
Aciu
Nunerusi zguta skalda prisiuvau.
Idomu butu pamatyti visa Tavo darbuka, nes foto matosi tik apatine dalis (kiek matau tai cia zgutas ir uodegytes?)
QUOTE(dovillka @ 2013 02 17, 21:57)
Aciu
Idomu butu pamatyti visa Tavo darbuka, nes foto matosi tik apatine dalis (kiek matau tai cia zgutas ir uodegytes?)
Pradzioj nuneriau zgutuka apie 3cm ir uztvirtinus siula rinkau su adata tokias juostas - biseriuka triju spalvu ir ir dvieju dydziu ... taip cia tos vadinamos uodegytes
svarbu pradeti nuo apacios ir juosteles verti i kiekvieno rato biseriuka ir savaime kylni aukstyn ir prie galo palieku maza galiuka kepurelei......jau kad priraizgiau
man irgi norisi vis daugiau ir daugiau isbandyti...dabar noriu ismokti nerti storuli su platinimu, bet dar nelabai suvokiu kaip, kazkur buvo Gudes paaiskinimas , bet kur o rusu kalboj kol sukramtau ka perskaitau
man irgi norisi vis daugiau ir daugiau isbandyti...dabar noriu ismokti nerti storuli su platinimu, bet dar nelabai suvokiu kaip, kazkur buvo Gudes paaiskinimas , bet kur o rusu kalboj kol sukramtau ka perskaitau
Nuostabios tos uodegėlės Bet aš irgi joms dar nesiryžtu
Rebeke, tavo super gražiai krenta. Ir nuotraukos puikios
Rebeke, tavo super gražiai krenta. Ir nuotraukos puikios