Bet jau gyvatės grožis... Dar tokios neteko man matyti. Šaunuolė
rebeke, pitoniukas tikrai dailus, bet turiu vieną pastabėlę - schemutė yra svetima, jums leista ja naudotis, t.y. nusinerti pačiai žgutą. O ar leidimą platinti kituose forumuose (ne tuose, kur ji buvo įkelta autorės) gavote? Ar bent autorę, šaltinį nurodėte? Manau, negražiai elgiatės su svetimu kūriniu lyg su savu. Juolab kad tinklalapis jau buvo nurodytas, tad ir pasieškoti schemučių mergaitėms neturėtų būti sunku. Jei jau žgutams kantrybės yra, bus jos ir chemų paieškoms Nesupykit
Aš nepykstu,bet ir nemanau kad padariau kažką blogo.Aš ir nepretenduoju į autorystę.Schema paleista į pasaulį visiems naudotis.Jei autorė būtų nenorėjus kad jos kūrinys būtų platinamas,manau tai būtų ir nurodžiusi.Mano klaida,kad nenurodžiau autorės,todėl taisau savo klaidą.
Tai va ,schemos autorė yra Manganic.Schema randasi čia Schema.Puslapio neatsimenu.
Beje,turiu pirktų schemu ir iš Fofinkos,ir iš Solidbeads.Ten yra konkrečiai nurodyta ,kad schemos yra tik asmeniniam naudojimui,jas draudžiama platinti,kopijuoti it t.t.Tokių schemų niekada ir nedėčiau į viešumą.
Tai va ,schemos autorė yra Manganic.Schema randasi čia Schema.Puslapio neatsimenu.
Beje,turiu pirktų schemu ir iš Fofinkos,ir iš Solidbeads.Ten yra konkrečiai nurodyta ,kad schemos yra tik asmeniniam naudojimui,jas draudžiama platinti,kopijuoti it t.t.Tokių schemų niekada ir nedėčiau į viešumą.
Taip, autorius JAU paminėtas Žinot, mergaitės, jei būtų kokie drugeliai ar pan, įkelta, tikrai nebūčiau lindusi, bet šitas darbas yra grandiozinis, tokią schemutę padaryti.... ir darbas, ir laikas, galiausia čia ir talento reikia. Manau tikrai autorė nepyktų dėl naudojimo (nors kaip suprantu tame forume dalinasi schemomis asmeniniam naudojimui, o ne platinimui), bet visgi gražu būtų iš mūsų pusės, jei autorystė būtų nurodoma. Kita vertus, juk galima tai autorei parašyti tame forume ir pasiklausti, ar galima jos darbą dėti kitame forume. Tik tiek
QUOTE(*zuikulis* @ 2013 02 02, 19:58)
Gražus tautinis margutis, nemažai padirbėta
QUOTE(*zuikulis* @ 2013 02 02, 20:58)
Labai gražus margutis
Ir aš išmokau nerti žgutą iš 6 karoliukų Ačiū tau zuikuli už gerai pravestą pamoką...O tai pati ne taip nėriau ir nesigavo.Kai pabaigsiu pasirodysiu