Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

Jau koks gražus tas žalias žgutas... Gamimik, 4u.gif

Vilmute, 4u.gif

Gal galite pasakyti, kada nerti žgutą dar kaip ploną, o kada jau kaip storą, nuo kiek karoliukų neriasi storas žgutas? O gal gražiau būtų nerti kaip ploną tik storesniu vąšelių?
Atsakyti
Saulika, kiek teko skaityti ir pačios bandymu , storulį galima nerti nuo 10- 11 karoliukų. Aš pradedu nuo 10, nes tada gerai gula karoliukai, o jei bandau kaip paprastą labai jau į vidų žguto nori lįsti karoliukai( o tai taip siutina doh.gif ). O ir visiškai kitoks vaizdas...pvz:
cia iš 10 karoliukų ir nertas kaip storulis:
user posted image
o čia iš 12 karoliukų ir nertas kaip paprastas:
user posted image
atsiprašau už nuotraukos kokybę blush2.gif
Atsakyti
Žvaigždėta wub.gif Ačiū!
Pirmieji būtų super, jei turimi kauliukai būtų didesni..
O kaip antrieji padaryti, tai neišėjo kol kas suprast...

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 01 29, 14:29)

QUOTE(Vilmute35 @ 2013 01 29, 20:45)
Ačiū jums už pagyrimus , smagu skaityti 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Iš tikrųju yra geras rusų forumas :   

Dėkui. Kažkaip pamiršus apie jį buvau. Labai gerai kartais atsišviežinti. Gaila tik, kad laiko visokie naršymai suryja daug, nebelieka laiko kada dirbt biggrin.gif

QUOTE(Saulika @ 2013 01 29, 21:15)

Gal galite pasakyti, kada nerti žgutą dar kaip ploną, o kada jau kaip storą, nuo kiek karoliukų neriasi storas žgutas? O gal gražiau būtų nerti kaip ploną tik storesniu vąšelių?

Kai kur rašo, kad jau nuo 8 galima kaip storulį megzti. Storesnis vąšelis nepadės smile.gif Žemas stulpelis reikalingas tam, kad formą palaikytų, tūrio pridėtų
Atsakyti
Gabimik, gražus žaliukas.Ten jis raštuotas ar kaip?Labai įdomi tekstūra .
Aš storą neriu nuo 12 karoliukų,man taip gražiau,biseris lygiau gula.Iki 12 neriu kaip ploną,tik kad lengviau būtų nerti imu storesnį vašelį.
Rodau savo gyvatinę apyrankę
user posted image
user posted image
Atsakyti
"Gyvatine" superine!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2013 01 29, 22:25)
Žvaigždėta  wub.gif Ačiū!
Pirmieji būtų super, jei turimi kauliukai būtų didesni..
O kaip antrieji padaryti, tai neišėjo kol  kas suprast...

Prašau biggrin.gif
O antri, mano manymu, veltinio bumbulas apsiūtas paprasčiausiai g.gif

Rebeke, gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2013 01 30, 07:12)
Rodau savo gyvatinę apyrankę

Rebek, wow bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, o darant tokia stora apyranke, ar patogu nesioti? Ypac domina darbe prie kompo ir t.t. Ar netrukdo, nes kaip suprantu ji nepriglunda. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 01 30, 10:46)
Merginos, o darant tokia stora apyranke, ar patogu nesioti? Ypac domina darbe prie kompo ir t.t. Ar netrukdo, nes kaip suprantu ji nepriglunda. rolleyes.gif

asmeniškai man darbe nėra patogu, pastoviai į stalą barška, klaviatūroj paspaudžia ne tas raides. biggrin.gif Bet žiūrint koks darbas gi.
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 01 30, 11:46)

Nu velniai žino g.gif Žiūrint kokio storio gal g.gif Nešiojau aš vasarą, nu normaliai, bet ne prie kompo...
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 01 30, 10:48)
asmeniškai man darbe nėra patogu, pastoviai į stalą barška, klaviatūroj paspaudžia ne tas raides.  biggrin.gif  Bet žiūrint koks darbas gi.

na jeigu apyranke kuri graziai gula ant rankus, tai man netrukdo prie kompo.... bet va zgutai, ypac storus- atorodo bus nelabai patogu blush2.gif
Atsakyti
[quote=rebeke,2013 01 30, 08:12]
Gabimik, gražus žaliukas.Ten jis raštuotas ar kaip?Labai įdomi tekstūra .

Taip, ten su rašteliu. smile.gif
Atsakyti