Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

[quote=dera1,2013 01 20, 11:04]
jei kalbi apie Žvaigždėtos žgutą, tai ten buvo nunertas o po to apsiūtas akmenukais.

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Dovana sesei ax.gif
user posted image
Atsakyti

Sveikos ,merginos, zaviuosi jusu sumanumu, talentu ir grozybemis....labai ilgai studijavau ivairias pamokeles , patarimus ir stai kas man gavosi....tai nera idealu , bet taip norisi pasipuikuoti:
user posted image
ivertinkite........
Atsakyti
Atrodo puikiai. Norisi didesnės nuotraukos, kad būtų galima įžiūrėti tuos burbuliukus ax.gif
Atsakyti
Šaunūs darbai thumbup.gif
Papildyta:
I.J., tobulėji mirksiukas.gif
Atsakyti
http://host-photo.co...=Naujosx693.JPG
gal cia geriau matyti.....
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 01 24, 20:47)
Šaunūs darbai thumbup.gif
Papildyta:
I.J., tobulėji mirksiukas.gif

aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2013 01 24, 21:39)
Atrodo puikiai. Norisi didesnės nuotraukos, kad būtų galima įžiūrėti tuos burbuliukus  ax.gif

Jei įspiginu gerai, tai ten pūkuotasis vietom ax.gif
Atsakyti
Man irgi taip pasirodė. kadangi tokių dar nedarius, tai ir smalsu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2013 01 25, 11:30)
Man irgi taip pasirodė. kadangi tokių dar nedarius, tai ir smalsu labai smile.gif

Aš irgi dar nebandžiau tokio nerti. Tik teoriją žinau biggrin.gif
Atsakyti
Taip, tai pūkuotukas . Pats žgutas iš 9 karoliukų, kilputė iš 7 karoliukų ir kartojau ratus 7 kartus , tada 7 eilutės paprasto rašto ir t.t......turbūt aiškiai parašiau blush2.gif nunėriau dar auskarus prie jo, bet nenufotografavau...rytoj pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(Vilmute35 @ 2013 01 25, 21:55)
Taip, tai pūkuotukas . Pats žgutas iš 9 karoliukų, kilputė iš 7 karoliukų ir kartojau ratus 7 kartus , tada 7 eilutės paprasto rašto ir t.t......turbūt aiškiai parašiau blush2.gif  nunėriau dar auskarus prie jo, bet nenufotografavau...rytoj pabandysiu

Teoriškai - aišku viskas smile.gif O kaip iš tiesų - tik pabandžius bus aišku biggrin.gif smile.gif

O kiek tokiam suėjo karoliukų? 10 dydžio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edora: 25 sausio 2013 - 21:52