Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

QUOTE(Eglentina @ 2013 01 11, 13:37)
Labai gražus  wub.gif

QUOTE(Saulika @ 2013 01 11, 14:44)
Žvaigždėta, labai gražus žgutas. 4u.gif

Ačiū aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
labuka,groziai neispasakyti visu,
atejau su klausimu,kaip nert stora zguta,kad nesusitemptu,nes man susitempai per stiprei
Atsakyti
Zuikuli, tai gal įtempi labai g.gif
user posted image
Atsakyti
Zuikuli, o gal gal ne taip neri? T.y. neri ne žemą stulpelį, o viena kilpele mažiau darai?
Man irgi būna kartais, kad pradeda "grūstis". Tada pakanka storesnį vąšelį paimti - 1,5 vietoj 1

Žvaigždėta, labai smalsu, kaip ant kaklo šis keturių gijų grožis žiūris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edora: 13 sausio 2013 - 15:44
QUOTE(Edora @ 2013 01 13, 16:43)

Žvaigždėta, labai smalsu, kaip ant kaklo šis keturių gijų grožis žiūris?

Neturiu kaip nufotografuoti ant kaklo verysad.gif Reikės sesę kurią dieną pasigaut, lai modeliu pabūna biggrin.gif
Neblogai atrodo, storuliukas toks ax.gif
Atsakyti
atrodo kad sutempiu per daug,bet dabar atidejau kol vaikai pasveiks,ner kada susivert visu karoliuku reikiamam ilgiui,bandysiu tada dar
Žvaigždėta* kaip visada grazu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Zuikuli smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kai pabaigiate nerti žgutą siūlą nukerpate ar dar kaip nors tvirtinate? Jei tiksliau, norėjau apklausti kaip užbaigti žgutą?
Atsakyti
QUOTE(Saulika @ 2013 01 16, 16:35)
Sveikos, kai pabaigiate nerti žgutą siūlą nukerpate ar dar kaip nors tvirtinate? Jei tiksliau, norėjau apklausti kaip užbaigti žgutą?

aš dar vieną eilę suneriu be karoliukų,tada nukerpu siūlą ir perkišu per kilputę..sutempiu ir nukerpu,palikdama galiuką nedidelį,o jis po kepurėle pasislepia 4u.gif
Atsakyti
Almita, ačiū už info. 4u.gif
Atsakyti
Gražūs darbai visų 4u.gif o aš pasirosysiu su nauju, nors jau ne pirmą darau biggrin.gif apyrankė gyvatė smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dar prie apyrankės gavau užsakymą su vandenio ženklu padaryt ant kaklo, tai štai kas gavosi, ilgai tarėmės, kol liko šis ąsotis su bėgančiu vandeniu 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti