Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

jep Capri* gražus, tai prašau pirmyn prie darbo mirksiukas.gif kad būtų savų pavyzdžių ką į forumą dėti ir nereikėtų kitų darbų kelti ax.gif
p.s. čia nors ir ne per storiausias bet nertas su užmetimu kaip jau ir rašiau tau a.ž., biseriukas guli įstrižai
ir furnitūra kiek įžiūriu iš Tierracast thumbup.gif
gal reik bandyti iš jų ką parsisiųsti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 10 balandžio 2012 - 11:48
QUOTE(J@lanta @ 2012 04 10, 11:46)
jep Capri* gražus, tai prašau pirmyn prie darbo  mirksiukas.gif kad būtų savų pavyzdžių ką į forumą dėti ir nereikėtų kitų darbų kelti  ax.gif 

pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif
tik vakare, nes darbe nelabai čia panersi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 04 10, 13:24)
pioneer.gif  pioneer.gif  pioneer.gif
tik vakare, nes darbe nelabai čia panersi biggrin.gif

jei darbas trukdo hobiui - reik keisti darbą biggrin.gif
juokauju žinoma mirksiukas.gif
na bent jau SM'e pasedėt laiko užtenka - ir to jau gerai

į žgutų temą - merginos su kokiu siūliuku neriat čekišką nr. 9 biseriuką?
vakar pavėriau nr. 9 ant siūliukų nr. 50 - na neina nerti doh.gif regis per plonas siūliukas, nes taip viskas sulenda į vidų, dukrytė jau sako - mama ką čia neri ? kamuoliuką ? lotuliukas.gif nes viskas į gumuliuką sulindo, per biserį nesimato eilučių, pats biseriukas pokreiviai guli...
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 04 10, 13:01)
į žgutų temą -  merginos su kokiu siūliuku neriat čekišką nr. 9 biseriuką?
vakar pavėriau nr. 9 ant siūliukų nr. 50 - na neina nerti  doh.gif regis per plonas siūliukas, nes taip viskas sulenda į vidų, dukrytė jau sako - mama ką čia neri ? kamuoliuką ?  lotuliukas.gif nes viskas į gumuliuką sulindo, per biserį nesimato eilučių, pats biseriukas pokreiviai guli...

nežinau kodėl tau negerai. aš kadangi siūlus turiu tik 50nr. tai visus biseriukus su juo neriu. Nėriau net ir 7dydžio, man visai gerai gaunasi. Tiesa, mano siūliukai sintetiniai pagrinde, tai dar plonesni už medvilninius.
Atsakyti
Susidomėjau vėrimais ir radau šitą temelę. Tokie įdomūs tie žgutai pasirodė bigsmile.gif , tik aš visai "žalia", bijau, kad man nieko nesigaus doh.gif
O kaip jūs pradėjot? Ar mokėtės kur, ar pačios išmokot? Nuo ko geriausiai pradėt?
Atsakyti

QUOTE(vbg @ 2012 04 10, 14:20)
Susidomėjau vėrimais ir radau šitą temelę.  Tokie įdomūs tie žgutai pasirodė bigsmile.gif , tik aš visai "žalia", bijau, kad man nieko nesigaus  doh.gif
O kaip jūs pradėjot? Ar mokėtės kur, ar pačios išmokot? Nuo ko geriausiai pradėt?

Temą atsidarius pirmas postas su nuorodomis ir ....sėkmės mokantis biggrin.gif
keletas pamokėlių iš interneto
turkiškas žgutas
paprastasis žgutas
paprastasis žgutas

storuliukas žgutas

žgutų schemos
žgutų kūrimo programėlė
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 04 10, 14:01)

į žgutų temą -  merginos su kokiu siūliuku neriat čekišką nr. 9 biseriuką?
vakar pavėriau nr. 9 ant siūliukų nr. 50 - na neina nerti  doh.gif regis per plonas siūliukas, nes taip viskas sulenda į vidų, dukrytė jau sako - mama ką čia neri ? kamuoliuką ?  lotuliukas.gif nes viskas į gumuliuką sulindo, per biserį nesimato eilučių, pats biseriukas pokreiviai guli...

Nr. 10 karoliukai su 60 nr. siūlais. Nepasakyčiau, kad būtų labai negerai kas nors. biggrin.gif
Atsakyti
dera1 o sakyk tuomet - vąšelio ir nekaitalioji? vis su tuo pačiu neri ? ps. beje kokį numerį naudoji ?
turiu ir aš sintetinių dar nuo senų laikų kai karolius apnerinėjau, bet man jie tokie kibūs, siūliukai išsiplaišo greit jei ne ten užkabini, tai palieku kol kas juos ramybėje ax.gif

ech pervėriau tuos 4 metrus to nr. 9 biseriuko ant maxi siūlų, ryt nersiu - žiūrėsiu kas gausis su trupučiu storesniu siūliuku

QUOTE(vbg @ 2012 04 10, 15:20)
Susidomėjau vėrimais ir radau šitą temelę.  Tokie įdomūs tie žgutai pasirodė bigsmile.gif , tik aš visai "žalia", bijau, kad man nieko nesigaus  doh.gif

o kas gali nesigauti - svarbiausia nenuleisti rankų po pirmo karto jei nesigaus mirksiukas.gif
aš ir pati tik nesenai pradėjau nerti žgutukus, bandžiau bnadžiau bet taip ir nesigavo man tie plonučiai, tad pradėjau nerti storuliukus, pastarieji greičiau pasidavė nėrimui biggrin.gif
pradėti - tai ką nusipirkti priemones reikalingas visų pirma, gali peržiūrėti kelis video kad ir youtube ir pirmyn į darbą

QUOTE(Gil @ 2012 04 10, 20:03)
Nr. 10 karoliukai su 60 nr. siūlais. Nepasakyčiau, kad būtų labai negerai kas nors. biggrin.gif

tai va pirmuosius nėriau su nr. 50 siūliuku biserį 10 bei 11, tai idealu. O va dabar man reik kažką pakeisti - arba vąšelį gal kokį storesnį ( neriu su 0.75 ) arba storesnius siūliukus. O gal ne taip tampriai nerti mastau.gif

prikimšau pirmąjį storuliuką thumbup.gif
savo mažosios pagalbininkės paprašiau prikarpyti celofaninių maišiukų - tai ką mažoji itin stropiai vykdė jai pavestą užduotį, net per smukliai prikarpė biggrin.gif kitą kart pati karpysiu didesniais - greičiau prikimšiu
kepurėlės jau paklijuotos, džiūsta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 04 10, 19:18)
dera1 o sakyk tuomet -  vąšelio ir nekaitalioji? vis su tuo pačiu neri ? ps. beje kokį numerį naudoji ?

vašelio nekaitalioju. Anksčiau turėjau 0,85, dabar 0,65, tai labai liuks, norėčiau dar plonesnį, bet jau niekur pas save negaunu. Gal tikrai- nerk laisviau? per daug verži? aš tai taip normaliai neriu, nei veržiu nei per laisvai. Kaip visada. biggrin.gif kitaip turbūt nesigautų jei ir norėčiau.
Atsakyti
Aš visų dydžių su 50 neriu, rezultatai foto. Nelabai čia pasirinkimas siūlų yra, o gaunasi viskas puikiai.
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 04 10, 19:18)
prikimšau pirmąjį storuliuką  thumbup.gif
savo  mažosios pagalbininkės paprašiau prikarpyti celofaninių maišiukų - tai ką mažoji itin stropiai vykdė jai pavestą užduotį, net per smukliai prikarpė  biggrin.gif kitą kart pati karpysiu didesniais - greičiau prikimšiu
kepurėlės jau paklijuotos, džiūsta  cool.gif

Parodysi? bigsmile.gif

Aš vakar pradėjau saviškį. Bandžiau iš 11 biserių-per plonas man apyrankei, noris masyvesnio. Tai išardžiau ir dabar iš 15 bandysiu, kol kas truputį tepanėriau-neina matyt ar įprastu būdu neriant bus gerai g.gif Irgi kimšiu su maišukais drinks_cheers.gif
O tu kaip, paneri šiek tiek ir prikimši a kai visą padarei, tik tada-nėra sunku gerai užpildyt jei ilgas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 04 11, 09:52)
O tu kaip, paneri šiek tiek ir prikimši a kai visą padarei, tik tada-nėra sunku gerai užpildyt jei ilgas? g.gif

na turiu ne vieną nunertą iki galo, tai jau tenka kimšti nunertus - aš su pieštuku pastumdau ax.gif
apyrankė juk nėr tokia ilga, va jei reikėtų kimšti 'antkakliui' - tai tada kimščiau jau atkarpomis

su tuo žaliuku biseriu - tai nėriau iš 18 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 11 balandžio 2012 - 09:10