Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

QUOTE(Tomutia @ 2012 11 22, 00:55)
Keletas mano žgutų  smile.gif

unsure.gif nieko nesimato
Atsakyti
Tomutia labai grazus zgutukai. Realybej jie lb graziai atrodo wink.gif
Atsakyti
rasabrasab,m grazus tavo darbukai, o kokia scehma tam zgutui, kur as reptiliju rasta izvelgiu,- baltas su juodu? smile.gif
Atsakyti
sveikos žgutų mylėtojos smile.gif

rankdarbiuose esu naujokė, gal patartumėte kokias adatas naudoti ir kur jas geriausia pirkti? turkiškam žgutui nusipirkau pailgus stiklinius ir tokius pačius stiklinius tik trumpus mažyčius karoliukus, siūlas - 30, paprastos adatos nepralenda pro mažuosius karoliukus, o nusipirkus 15 dydžio adatą, per ją nelenda siūlas smile.gif mačiau parduotuvėje ilgą adatą vėrimui su ištisai per jos ilgį einančia skyle siūlo vėrimui ... gal ji būtų universali visokių dydžių karoliukams ir siūlams? smile.gif
Atsakyti
Siūlas per storas. Reiktų Nr 50
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2012 11 29, 23:09)
sveikos žgutų mylėtojos smile.gif

rankdarbiuose esu naujokė, gal patartumėte kokias adatas naudoti ir kur jas geriausia pirkti? turkiškam žgutui nusipirkau pailgus stiklinius  ir tokius pačius stiklinius tik trumpus mažyčius karoliukus, siūlas - 30, paprastos adatos nepralenda pro mažuosius karoliukus, o nusipirkus 15 dydžio  adatą, per ją nelenda siūlas smile.gif mačiau parduotuvėje ilgą adatą vėrimui su ištisai per jos ilgį einančia skyle siūlo vėrimui ... gal ji būtų universali visokių dydžių karoliukams ir siūlams? smile.gif

sveika pasijungus 4u.gif
man asmeniskai patinka suverti karoliukus su spec aparaciuku.. labai greit suvaziuoja visi karoliukai ir darbo tikrai sumazeja.. bet pradziai aisku galima ir su rankomis vertis.. tiesa adatos tik tos kur su skyle per visa tinka, bent jau as tuo isitikinau, ir geriau jos trumpesnes nes tos ilgos nera patogios ax.gif as dazniausiai neriu su 50dydzio siulais ir 10 arba 11 dydzio karoliukais.. na turkisku neneriu, matyt dar neatejo laikas blush2.gif
mano darbeliai www.lillemuse.no
Atsakyti
Mano pirmas zgutas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kuri žinot, kur LT tą karoliukų vėrimo aparatą dabar nusipirkti? Už normalią kainą Ebėjuj mačiau, bet prisibijau, kad nemokėsiu juo naudotis be lietuviško paaiškinimo...
Tp ar jie ten visi vienodi, ar reiktų atkreipti į kokius aspektus?
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2012 12 02, 17:34)
Gal kuri žinot, kur LT tą karoliukų vėrimo aparatą dabar nusipirkti? Už normalią kainą Ebėjuj mačiau, bet  prisibijau, kad nemokėsiu juo naudotis be lietuviško paaiškinimo...
Tp ar jie ten visi vienodi, ar reiktų atkreipti į kokius aspektus?

as pirkau kazkurioj internetinej parduotuvej lietuviskoj.. mokejau apie 70lituku.. ner ten ka moket, suki ratuka ir lauki kol karoliukai uzlips ant adatos.. sito nei viena instrukcija neparodys, turesi pati atrast tinkama kampa kuriuo viskas vyksta greiciau ir patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristucia @ 2012 12 02, 21:43)
as pirkau kazkurioj internetinej parduotuvej lietuviskoj.. mokejau apie 70lituku.. ner ten ka moket, suki ratuka ir lauki kol karoliukai uzlips ant adatos.. sito nei viena instrukcija neparodys, turesi pati atrast tinkama kampa kuriuo viskas vyksta greiciau ir patogiau 4u.gif

Brangiai... Radau už 55Lt, bet ebėjui - apie 30... Vadinas, mėginsiu iš ten siųstis
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2012 12 02, 22:12)
Brangiai... Radau už 55Lt, bet ebėjui - apie 30... Vadinas, mėginsiu iš ten siųstis

kazkada ju budavo ir iki 30lt, tik va firmos skirias.. mano tai tikrai zinau kad atsiusta firemountain, nes gavau su originalia dezute.. aisku jei pigiau is ebay, tai imk ir nesuk galvos:)
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2012 12 02, 22:12)

O aš manau, kad neverta jo pirkt tokio schmoll.gif Aš visada ant adatos užsivėrus peržiūriu, ar biseris lygus, netinkamus karoliukus metu lauk, o su tuo aparatu veriant gausis, kad verias viskas iš eilės.
Papildyta:
QUOTE(I.J. @ 2012 12 02, 13:08)
Mano pirmas zgutas blush2.gif

Labai vykęs pirmas didis.gif
Papildyta:
QUOTE(kristucia @ 2012 11 30, 15:51)
tiesa adatos tik tos kur su skyle per visa tinka, bent jau as tuo isitikinau, ir geriau jos trumpesnes nes tos ilgos nera patogios ax.gif

Visada veriu su ilgom, jos man patogiausios, su maža skyle, o susivėrimo greitis- patirties reikalas.
Atsakyti