Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

QUOTE(IwonaBogd @ 2012 08 29, 15:30)
Nepakartoooooooojama!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 08 29, 12:10)
Žguto apyrankė

tikras meilučiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2012 08 29, 18:01)
tikras meilučiukas wub.gif

Ačiū, siasia wub.gif
Atsakyti
Žvaigždėta*,,jau jusu darbeliai kaip visada fantastiski thumbup.gif ,man vis maziau liek alaiko prisest prie zgutu,rudeniniai darbai parsidejo ,gal kai mazieji bus darzelyje,bus daugiau laisvo laiko
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2012 08 30, 12:52)
Žvaigždėta*,,jau jusu darbeliai kaip visada fantastiski  thumbup.gif ,man vis maziau liek alaiko prisest prie zgutu,rudeniniai darbai parsidejo ,gal kai mazieji bus darzelyje,bus daugiau laisvo laiko

Ačiū, zuikuli smile.gif

Aš šiandien kaip tik svajojau, kad kitą savaitę saviškius ištremsiu ir mėgausiuos tyla ir ramybe wub.gif Nes dabar bandau karoliukus ant siūlo susivert, o aplink tik maklinėja "Mamaaaaaaaaaa, kada į lauką eisiiiiiiiiiiiim?" doh.gif Negaliu nieko daryt ramiai, saulė už lango spigina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskutejolanta @ 2012 08 17, 17:01)
Uodega is biserio.Pagrindas zgutas.
user posted image

Sveiki,
labai grazi ,,uodega" smile.gif
Norejau paklaust - ant ko veret tuos uodegos kutus? Ant to pacio siulo, kuriuo nerete zguta? Valas ? Ta ,,uodega" turbut lanksti tokia paslanki ane?
Atsakyti
Labai malonu,kad patiko uodega...Veriau ant "Nim" siulo.Labai plonas ,sintetinis siulas.Rinkau po 46 karoliukus.Skaicius gali buti ivairus...
Ciupinejant uodega "minksta'',plastiska.
Dabar gaminu panasia uodega ant kaklo,kitas darbas bus auskarai... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 08 29, 14:10)
Labas po pietų biggrin.gif

Žguto apyrankė ax.gif
user posted image

Spalva fantastiska.... wub.gif Ko gero japoniskas biseris?
Atsakyti
QUOTE(meskutejolanta @ 2012 09 01, 12:42)
Labai malonu,kad patiko uodega...Veriau ant "Nim" siulo.Labai plonas ,sintetinis siulas.Rinkau po 46 karoliukus.Skaicius gali buti ivairus...
Ciupinejant uodega "minksta'',plastiska.
Dabar gaminu panasia uodega ant kaklo,kitas darbas bus auskarai... smile.gif
Papildyta:

Spalva fantastiska.... wub.gif Ko gero japoniskas biseris?

Pradžiamoslyje kaip tik klausiau dėl Nymo siūlo - kam jis tinkamiausias. Ieškau tinkamiausio sprendimo vienam užmanymui įgyvendinti. Gal tu galėtum šiek tiek daugiau apie papasakoti?

O dėl šio žguto biserio ne tu pirma tokį klausimą uždavei biggrin.gif Tik aš kitoj temoj. Pasirodo, čia tas pats čekišas.... bigsmile.gif
Atsakyti
unsure.gif Net susimąsčiau. Nugi berods čekiškas, nors pirkau išpakuotą, mažuose maišeliuose susvertą g.gif
Atsakyti
papasakokit man kuo skiriasi zguto verimas is 6karoliuku, no veriamo is 12ir daugiau?
Atsakyti
Sveikutės. Mano storuliukas su gelytėmis.

user posted image
Atsakyti
Žgutas ir žgutinė apyrankė ax.gif
user posted image
Atsakyti