Devintą/ dešimtą dydį
Labas. O štai ir maniškis naujas komplektas
Edora
Sveikos
užkibau ir aš šią vasarą ant žgutų - neriu, neriu ir nesustoju . Bet reikia patarimo: pradėjau nerti storulį iš 30 karoliukų ratelyje ir stabtelėjau, nes suabejojau, ar rasiu tokio dydžio kepurėles galams (skersmuo išeina 2,1-2,2 cm) . Lyg ir norėčiau nerti visą vienodo storio, bet gal nelabai kaip žiūrėsis toks drūtulis ant kaklo, gal reik bandyt platėjantį . Patarkit, kas turit daugiau patirties
Ačiū
užkibau ir aš šią vasarą ant žgutų - neriu, neriu ir nesustoju . Bet reikia patarimo: pradėjau nerti storulį iš 30 karoliukų ratelyje ir stabtelėjau, nes suabejojau, ar rasiu tokio dydžio kepurėles galams (skersmuo išeina 2,1-2,2 cm) . Lyg ir norėčiau nerti visą vienodo storio, bet gal nelabai kaip žiūrėsis toks drūtulis ant kaklo, gal reik bandyt platėjantį . Patarkit, kas turit daugiau patirties
Ačiū
o as norejau pasiteiraut kokio mazdaug ilgio veriamos apyrankes, ta prasme ar yra kazkokie standartiniai ilgiai, kad patogu nesiot butu, nes vyras bamba 'ar tu tokia desra nesiosi, ar tau bus patogu...', gal jis teisus?
QUOTE(joven@ @ 2012 07 16, 22:23)
Kiek grožių O kodėl J@lantos darbelių nuotraukų nesimato, kur ji persikraustė? Taip žavėjausi jos apnertukais, norėjau ir į žgutus akis paganyti Nes tai irgi mano nauja aistra, gegužę kai pradėjau, tai nebegaliu sustot
dėkui Joven@
aš taip apsikrovus darbais bei pasikeitimais asmeniniam gyvenime, kad 'piktybiškai' nesijungiu prie visų forumų, kurie 'suvalgo' baisulingai laiką, kurio šiuo metu mažai turiu, bet gi šiandien pagaliau neatsilaikiau ir po 2 mėn nesijungimo - prisijungiau prie SM'o ir iškart į žgutų temą
pažadu dabar dažniau rodytis čia su savo darbeliais, kurių per vasarą nemažai prinėriau, prisiuvinėjau, dar 5 merginas 'gyvai' pasikvietus į namus išmokiau nerti storuliukus žgutus. Pati vis dar nemoku plonų nerti
vakar vcup'e mačiau tokį efektingą gaivios jūros spalvos ploną ilgą žgutuką, ilgai akimis palydėjau tą mergina, gal kuri nors iš Jūsų čia buvo ?
Žvaigždėta, Gude nuostabūs darbeliai
Labas po pietų
Žguto apyrankė
Žguto apyrankė
Superine apyranke Zvaigzdeta o spalvyte
QUOTE(mafiene @ 2012 08 29, 13:39)
Superine apyranke Zvaigzdeta o spalvyte
Dėkui Čia meilei pritraukt Todėl ir spalva atitinkama
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 08 29, 13:10)
Nepakartoooooooojama!!!