QUOTE(Edora @ 2012 06 07, 20:34)
Jolanta, aš irgi prisidedu prie pagyrų tiek tavo žgutams, tiek nuotraukom.
Mano fotikas - tai tokia pagerintas muilinė - su "kūrybine zona". Ieškosiu, spėju, tikrai turėtų būti white balansas, nors, benaršydama dar neužtikau
dėkui
imk instrukciją - manau rasi, aš po tiek metų prisiverčiau perversti
QUOTE(Evute* @ 2012 06 07, 20:37)
Ziauriai grazu, noriu ir as
dėkui
bet necituok tokių paklodžių su foto, žinutės rašymo laukelyje ištrink nuoruodas
QUOTE(dera1 @ 2012 06 07, 20:47)
Ooo kiek gražių naujų darbukų ...
Jolanta, o tie paskutiniai galai apyrankėms- iš kur juos perki? įdomūs tokie.
O aš irgi dabar tą raštą varau, labai man jis patiko.
aga man jis ir labai labai, galima įvairių spalvų derinukus išbandyti, o ir veriasi lengvai, primą kart vėriau su schema, dabar veriu be jos iš galvos 'eina' raštas
oi tuoj gausiu jaučiu ban'ą nuo moderatorių už parduotuvės reklamą
nes jau ne vieną kart miniu ją čia, šias kepurėlės perku Vilniuje Pylimo g. 'Malonios smulkmenos', yra įvairų dydžių, šios man tinka 14-16-18 vnt biseriukų rate , na žiūrint iš kurio biserio dydžio nersi, kaina poros 5.40lt, pirkau ir didesnias - 20-22vnt rate - 5.90lt. Kepurėlių yra žalvario, bronzos, sidabro aukso spalvų.
QUOTE(Gil @ 2012 06 07, 21:58)
Beje, man tos minimalistinės kepurėlės irgi patiko. Lietuviškose parduotuvėse (peržiūrėjau kokias 8 internetines, kurias žinau) tokių nė su žiburiu neradau, visur vien įmantrios gėlių imitacijos, o tokių nemėgstu.
atsakiau aukščiau
man ir kuo mažiau kvietkų ant tų kepurėlių patinka, bet va yra vienos tokios, uch seilė varva, bet gaila Lt nėr tokių pirkti. Reikės siųstis
QUOTE(Edora @ 2012 06 07, 22:10)
Dėkui. Tai čia turbūt taip vadinamas storasis žgutas? Dar nepriėjau iki jo... Ką tik pradėjau mokytis.
Nerti nesunku - sunkiau susipirkti reikiamas medžiagas ir išmokti visas smulkmenas, kaip dailiai užbaigti ir pan. Žodžiu, kuo toliau į mišką...
Tačiau aš atkakli, išmoksiu daug
prieisi, aš va niekaip neįkandu nerti paprasto to plono žguto, esmė suprantu, tik man toks ištižėlis gaunasi
gėda būti ir nešioti
o šiuos aš ir nesenai pradėjau nerti, merginoms skundžiausi, ka pradžia nesigauna, bet bandžiau n kartų - ir vualia - įvaldžiau storuliukų nėrimą
QUOTE(Gil @ 2012 06 07, 22:19)
Su visais rankdarbiais taip, pradedi, ir po to tieeek reikia visko reikėti. Na bent žgutams tai dar ne taip baisiai visko reikia, būna rimtesnių ligų...
jep rankdarbiai - tragedija, ir to ir ano reik, bet nėrimas man bus nr.1, dar darau papuošaliukus, akmenukus ir sidabrą ir dievinu
dar bandžiau vėlimą, neužkabino, o ir rankų buvo gaila, tokios baisios pasidarė, tada buvau užsikabinus siuvinėjimu kryželiu, pasiuvinėjau paveikslų - užtenka, išvežiau pas mamą visur rėmus, kanvas, siūlus. Dabar namie tik siūlai ir akmenukai su biseriu. Dar noriu išbandyti dekupažą, ale valdausi