Labai gražios tetulės Jalantos nuotraukos
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 06 07, 08:27)
Labai gražios tetulės Jalantos nuotraukos
dėkui panele Žvaigždėta*
darau, bandau, reik lįsti į viešumą su savo darbais, nes jau draugai/pažįstami aprūpinti papuošaliukais, kurti albumą kurio iki šiol vis dar neturiu , dar galvoje minčių ne viena
tuo pačiu parodysiu savo 'lepsiusą'
turkio bei mėlynos spalvos biserį pirkau kaip 11dydžio, susivėriau pradėjau nerti, o gi žiūriu - nevienodas, žiūrint į maišiuką lyg ir viskas ok, o va pradėjus nerti ir pasimato nedidukas skirtumas tarp dydžių. gal ne tiek dydžių skirtumas - kiek tie biseriai pasirodė storumu skirtingi, o va kai plotelis didesnis panertas su tuo plonesniu mėlynu biseriu - ir duobutės gavosi į akis labai nekrenta, bet kaižinau kas tam žgute blogai - tai jau atrodo didžiausia bėda
Jo, jie tuos dydžius kaip nori, taip rašo. Ne kartą mačiau, kaip dešimtas devintu užvadintas ir pan. Porą pakuočių esu nusipirkus, kur dydžiai pačioj pakuotėj skiriasi, vienur dešimtas su devintu maišytas buvo, o kitur dešimtas platus su jau tooookiaus plokščiais karoliukais mixe Po vieną teko rankioti
tai va tas ir nervuoja kai blogai užrašo, pirkau internetu tas spalvas iš karoliukai-akmeneliai.lt, atidarius jų psl ten oho atrodo spalvų, bet man toks jausmas, kad tos pačios spalvos įdėtos ir kur 10 ir kur 11dydis ką nupirks tą ir įdėsim
mintis kilo, nes dažnai užsuku į jų parduotuvėlę Vilniuje, tai tikrai nėra kad ta spalva būtų ir 9 ir 10 ir 11dydžio, o va e-shop'e yra.
gal čia tik mano 'marazmai' galvoje tokei kyla
prisipirkau spalvų su mintim išbandyti nerti spalvotus žgutus kur reik 8 spalvas naudoti, tai db ir bijau pradėti, bus gaila įdėto darbo
mintis kilo, nes dažnai užsuku į jų parduotuvėlę Vilniuje, tai tikrai nėra kad ta spalva būtų ir 9 ir 10 ir 11dydžio, o va e-shop'e yra.
gal čia tik mano 'marazmai' galvoje tokei kyla
prisipirkau spalvų su mintim išbandyti nerti spalvotus žgutus kur reik 8 spalvas naudoti, tai db ir bijau pradėti, bus gaila įdėto darbo
QUOTE(J@lanta @ 2012 06 07, 08:01)
Manau, dalį taip tikrai parduoda. Tada geriau gyvai pirkt, galima bent palyginti.
Bet man atrodo, kad jie tą dydį matuoja pagal paguldyto karoliuko diametrą, o ne jo siaurumą (net nežinau, kurį čia žodį pasirinkt ), tai leidžia sau varijuot daug svarbesnį matmenį turbūt absoliučiai visiems karoliukų rankdarbiams, ko aš tikrai nesuprantu. Tai bent dar kur nors rašytų, kad va "šitie yra 10 dydžio siauri kaip barankos", "šitie 10 dydžio kaip paritus, taip pastačius", nors realiai tada gaunasi toks pusinis dydis, sienelę truputį irgi pastorina platesniems, o ir ant maišiukų gi nerašo tokio dalyko, net ir Preciosos puslapyje pasižiūrėjau, skiria pagal bazinę formą, o ne pagal storį. Iš principo sugeba gana kokybiškai pagaminti skirtingų pločių karoliukus, tai kodėl negali to indikuot kažkaip.
TOHO Rainbow tris spalvas pirkau iš lelija.lt (po 2,45 Lt). Ir jau sugalvojau daugmaž, kas iš 30 g išeis. Kol kas tik nesu tikra dėl spalvų derėjimo.
TOHO Rainbow tris spalvas pirkau iš lelija.lt (po 2,45 Lt). Ir jau sugalvojau daugmaž, kas iš 30 g išeis. Kol kas tik nesu tikra dėl spalvų derėjimo.
Siandienos darbelis
Jolanta, aš irgi prisidedu prie pagyrų tiek tavo žgutams, tiek nuotraukom.
Mano fotikas - tai tokia pagerintas muilinė - su "kūrybine zona". Ieškosiu, spėju, tikrai turėtų būti white balansas, nors, benaršydama dar neužtikau
QUOTE(J@lanta @ 2012 06 06, 23:26)
o WB ( white balance ) balansą nusistatai? mano fotike yra atskiri du mygtukai, tai viens du ir nustatau, kituose - reik instrukciją žiūrėti - ten per meniu gali būti
Mano fotikas - tai tokia pagerintas muilinė - su "kūrybine zona". Ieškosiu, spėju, tikrai turėtų būti white balansas, nors, benaršydama dar neužtikau
Grazu, bet ziauriai sunku ismokti verti juos..
Papildyta:
Ziauriai grazu, noriu ir as
Papildyta:
QUOTE(J@lanta @ 2012 06 01, 20:30)
šiandien mano 'iškepta' apyrankė, ryt keliaujanti į Italiją pusseserei dovanų
tikiuosi jos draugės italės tikros šarkos neatims
tik juodas biseriukas mažesnis dydžiu, tai truputį juodos spalvos ploteliuose prasišviečia violetinis siūlas
ir po žiemos savo perbalusią ranką įkišiu
tikiuosi jos draugės italės tikros šarkos neatims
tik juodas biseriukas mažesnis dydžiu, tai truputį juodos spalvos ploteliuose prasišviečia violetinis siūlas
ir po žiemos savo perbalusią ranką įkišiu
Ziauriai grazu, noriu ir as
Ooo kiek gražių naujų darbukų ...
Jolanta, o tie paskutiniai galai apyrankėms- iš kur juos perki? įdomūs tokie.
O aš irgi dabar tą raštą varau, labai man jis patiko.
Jolanta, o tie paskutiniai galai apyrankėms- iš kur juos perki? įdomūs tokie.
O aš irgi dabar tą raštą varau, labai man jis patiko.
Jolanta, noriu paklaust, ar čia įprastas nėrimas, ar kažkoks kitoks - nuotraukoj atrodo, kad karoliukai yra pasviri, o įprastam žgute jie guli
Atsakysiu aš į šitą klausimą, kuris persekios žgutų temas per amžius: nėrimas yra kitoks, vąšelis kabinamas už vieno vidinėje žguto pusėje esančios pynutės siūliuko. Taip nerti reikėtų, jei žguto storis nuo 10-11 karoliukų, kai pirmuoju būdu nertas žgutas netenka grožio ir tvarkos.
Beje, man tos minimalistinės kepurėlės irgi patiko. Lietuviškose parduotuvėse (peržiūrėjau kokias 8 internetines, kurias žinau) tokių nė su žiburiu neradau, visur vien įmantrios gėlių imitacijos, o tokių nemėgstu.
Beje, man tos minimalistinės kepurėlės irgi patiko. Lietuviškose parduotuvėse (peržiūrėjau kokias 8 internetines, kurias žinau) tokių nė su žiburiu neradau, visur vien įmantrios gėlių imitacijos, o tokių nemėgstu.