Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

J@lanta, labai gražūs žgutai visi thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

prisistatau ir aš su savo pirma raštuoto žguto apyranke.
user posted image
Bet gražiai nufotografuoti išties nėra paprasta doh.gif
Atsakyti
Edora, reikėjo bandyt ant balto lapo paveiksluoti, nes dabar labai mirguliuoja nuotrauka smile.gif

Čia mano naujas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 06 01, 18:30)
šiandien mano 'iškepta' apyrankė, ryt keliaujanti į Italiją pusseserei dovanų  ax.gif
tikiuosi jos draugės italės tikros šarkos neatims  biggrin.gif

A kodiel aš notraukų nimatau g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2012 06 05, 19:33)
Bet gražiai nufotografuoti išties nėra paprasta  doh.gif

tas tiesa ax.gif
margai apyrankei - geriau imti vienspalvį pagrindą, na ir žinoma fotografuojant smulkius daiktus naudok macro režimą ( ant fotiko dažniausiai būna gėlytės ženkliukas ) mirksiukas.gif
na čia jau pradžiai, vėliau naudosi išlaikymo keitimą, F režimą, iso biggrin.gif

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 06 06, 16:34)

gražus užsegimas thumbup.gif galima tokį ir iš priekio nešioti, gražiai atrodys 4u.gif

aš turiu storą iš 16vnt nunėrusi, pradžioj mąsčiau bus apyrankė, tada buvau su vaiku parke, sėdžiu ką čia veik, apyrankei užtenka kiek nunėriau, tai ką sumąsčiau prisverti biseriuko ir kol sedėsiu toliau nersiu, rezultate turiu žgutą ilgiu tinkantį ant kaklo. tik va nesumąstau ką ant jo prikabinti, gal kokį reik blyną išsisiuvinėti, nes pridėjus tą vieną baltą, trūksta man kažko, o ko - va ir sugalvoti

dėl foto, sakai nimatai biggrin.gif , tai čia aš besitvarkydama photobucket'e prašlaviau foto, žiūriu db kad ir anas ištryniau. Nulėksiu į parduotuvę dabar ir vėliau special for you įkelsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 06 birželio 2012 - 17:42
QUOTE(J@lanta @ 2012 06 06, 17:38)

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Radau pas save fotoaparate macro doh.gif Buvau įsitikinus, kad nėra lotuliukas.gif
Ot migla esu stambaus mąsto doh.gif
Papildyta:
QUOTE(J@lanta @ 2012 06 06, 17:38)
tik va nesumąstau ką ant jo prikabinti, gal kokį reik blyną išsisiuvinėti, nes pridėjus tą vieną baltą, trūksta man kažko, o ko - va ir sugalvoti

O kriauklę apsiuvinėti g.gif Aš neseniai padariau pakabuką, bet jam žguto reikia, nu labai man fainas daiktas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 06 06, 18:38)
tas tiesa  ax.gif
margai apyrankei - geriau imti vienspalvį pagrindą, na ir žinoma fotografuojant smulkius daiktus naudok macro režimą ( ant fotiko dažniausiai būna gėlytės ženkliukas )  mirksiukas.gif

gėlytes fotine pažįstu ir naudoju biggrin.gif
Tačiau ir baltam fone buvo negerai - spalvos netikros. gal jau buvo tamsoka g.gif
user posted image

Iso kartais mėginu, o va F ir išlaikymas dar tikrai nežinomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 06 06, 19:39)
*doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif Radau pas save fotoaparate macro doh.gif Buvau įsitikinus, kad nėra lotuliukas.gif
Ot migla esu stambaus mąsto doh.gif
Papildyta:

*O kriauklę apsiuvinėti g.gif Aš neseniai padariau pakabuką, bet jam žguto reikia, nu labai man fainas daiktas wub.gif

*nu kaip gi nebus, net mano senučiukiame 10metų fotike yra biggrin.gif
* kriauklė prie balto liuks tiktų, tik va man prie storulio -reikės nemažą susirasti, nes žgutas toks postoris išėjo, pakabinsiu kokią mizerną kriauklikę, tai 'pasimes' bendram vaizde

nežinau kurių tų foto nematai, įkeliu - šios buvo mano paskutinės įkeltos mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Edora @ 2012 06 06, 21:58)
gėlytes fotine pažįstu ir naudoju  biggrin.gif
Tačiau ir baltam fone buvo negerai - spalvos netikros. gal jau buvo tamsoka  g.gif

Iso kartais mėginu, o va F ir išlaikymas dar tikrai nežinomi  smile.gif

o WB ( white balance ) balansą nusistatai? mano fotike yra atskiri du mygtukai, tai viens du ir nustatau, kituose - reik instrukciją žiūrėti - ten per meniu gali būti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gražu, o kriauklytės ir rudos būna, tu kažką tokio nenori pabandyti?
http://a5.sphotos.ak...750406975_n.jpg
aš esu pasidarius jau, labai liuks atrodo wub.gif
Atsakyti
pasidariau copy į savo idėjų failiuką ax.gif
tik reiks pasidairyti kriauklytės, buvo draugai atvežę iš kelionės tokių gražių, bet vaikas ištampė, nė vienos nerandu doh.gif

dar turiu balto akmens kabašoną ( pamiršau kieno ten jis ir yra ), gal dar jį reiks kaip nors pripaišyti prie kompanijos mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 06 birželio 2012 - 22:51
Dar kartą galima įsitikinti, kaip darbo grožį atskleidžia ryški ir tokia švari nuotrauka. smile.gif
J@lanta, bet kaip matau, pas jus labai daug funkcijų galima ranka reguliuotis, nes šiaip jau tokių dalykų kaip F skaičius su kokia paprastesne muiline nepareguliuosi. Pvz. mano aparatas (na, iš tikrųjų nelabai mano, bet nesvarbu) leidžia keisti tik ISO ir baltos spalvos balansą, apie jokius išlaikymus, diafragmas kalbos nėra. Diafragmą jau vien dėl varijuojančio fokusavimo gylio būtų reikalinga keisti, kai kuriuos darbus ar pačią nuotrauką labai puošia išplaukęs fonas... smile.gif Atsimenu, būdavo kompaktiškų fotoaparatų su pilnai rankiniu valdymu (ir dabar turėtų būti), bet vis tiek tuos kompaktiškus pardavinėja su supaprastintom funkcijom, nes vėlgi, rankiniais nustatymais kažin ko nebūtinai išlauši, jei jau pati optika/vaizdo jutikliai riboja. O gal pas jus veidrodinis? smile.gif Šiaip dairausi sau pilnai rankinio fotoaparato, bet labai sunku apsispręsti, ką norisi aukoti - ar kokybę, ar lengvą nešiojimąsi. Vis tiek gi ne vien rankdarbiams naudočiau. Tai labai smalsu, ar tokios ryškios nuotraukos vien iš fotoaparato ateina, ar čia tikrai tokią didelę įtaką daro geros sąlygos. smile.gif

Įsigijau TOHO. Žiūrėsiu, kas per stebuklas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gil: 06 birželio 2012 - 23:36
QUOTE(Gil @ 2012 06 07, 00:35)
*O gal pas jus veidrodinis? smile.gif
*Įsigijau TOHO. Žiūrėsiu, kas per stebuklas. biggrin.gif

* taip veidrodinis, ištikimai tarnaujantis jau 10 metų, n kelionių atlaikęs, mėtymus ir pan.
dėl lengvo nešiojimo tas tiesa, apsikrauni papildomu svoriu, kai reik 'lengvai' nešiotis dažniausiai įsimetu į rankinę, fotiko rankinės su kitais objektyvais tuomet neimu, nes jau būtų per sunku dar vieną papildomą rankinuką neštis.

tik nevadink jūs, pasijaučiu tetule biggrin.gif

*kur pirkai Toho ?
Atsakyti