QUOTE(rebeke @ 2012 06 01, 18:00)
J@lanta sitas dvieju spalvu biseris super atrodo.Gal galite imesti nuoroda kur ji perkate?
šį biserį puskilį esu pirkusi
č i a , bet tas buvo prieš gerą pusmetį, pastaruosius paskutinius užvežimus jo deja nebuvo, nes būčiau ir vėl nugriebusi
nemažiai šios spalvos biserio naudoju saggėms bei apyrankėms siuvinėti, tai jis man labai 'eina'
esu žiūrinėjusi ir kt psl kur prekiauja čekišku biseriu, bet deja šių spalvų nesu užtikusi - būtent kaip mano ankščiau įdėtos apyrankės -metallic iris brown spalva ( toho biserio yra yra tokios pat spalvos )
dar pirkau iš metalic spalvų biserių - Toho, Vilniuje Pilies g.
pasižiūrėk
čia, yra biserio iš metalic spalvų serijos
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 06 01, 18:07)
dėkui
nesikeik
nepadės
žinai turiu šį fotiką jau 10metų, o tik nesenai prisiverčiau perskaityti instrukciją - bais nemėgstu jų skaityti
), tai va kokios foto darytos anškčiau ir kokios dabar yra skirtumas - išmokau WB nusistatyti, ISO keisti, išlaikymą, kai ankščiau ant auto viską pleškindavau
nu aš aišku home made lightbox'ą pasidariau, pagailo pirktinei palapinei 100lt, tik va lempoms teko išleisti kažkur iki 200lt ( bet jos tokios paprastos stalinės, svarbiausią ką į jas įsukau
, pirkau liuminescencinės lemputes, bet žiūrėk kaip kad man aiškino konsultantas - reik kad šviesos spektras būtų ne mažiau kaip 4000K.
Kai įjungiu net akis spigina, nerti prie jos negaliu, man per šviesu, akis bado, o va fotkinimui - liuks
ir dar negalvok, kad tokias 'ištraukiu' gatavas iš fotiko, keliais tonais truputuką pašviesinu foną
va skaičiau apie gerą megėjams skirtą lighroom programą, ten gali visas foto vienu metu keisti, nereik po vieną vargti, susimeti kurias nori 'pagerinti' - vienas mygtukas ir visos pakoreguojamos, nes turiu dabar kompe kelis šimtus foto su kuriom reikia truputį pažaisti
tik va kita bėdelė - bandžiau instaliuoti kelis kartus ją - ir ką nepasileidžia man ji
dabar aš keiksiuos