Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

QUOTE(J@lanta @ 2012 05 24, 18:54)

dažnai perku čia

aciu jau padariau uzsakyma smile.gif
turiu ir as kelis jau nunerus,bet dar iki galo nepabaigti.kaip pabaigsiu ikelsiu ir as pasirodyt
Atsakyti
Aš toliau apyrankes lipdau biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 30 gegužės 2012 - 20:23
Nuo keliu karoliuku, zgutas neriamas jau kaip storas?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 05 30, 21:22)
Aš toliau apyrankes lipdau biggrin.gif

lipdau biggrin.gif , o aš jas kepu lotuliukas.gif

Capri*
kaip tau sekasi nerti storuliukus ? ax.gif

QUOTE(lapiulas @ 2012 05 31, 18:35)
Nuo keliu karoliuku, zgutas neriamas jau kaip storas?

iš mažiausio karoliukų skaičiaus esu nėrusi - 11vnt. rate, bandžiau kaip storą nerti iš 10vnt ( kad kepurėlė tilptų ) - bet jis tai nelabai žiūrėjosi kaip storas, visai nesisuko,

šios apyrankės - 11dydžio biseris, 11vnt rate mirksiukas.gif
tik jos nertos su skirtingais siūlais, tai truputukas matosi ksirtumas - tarpai tarp karoliukų skiriasi

user posted image

user posted image

šiandien nunėriau dar vieną apyrankę, man labai spalvyčių derinys wub.gif
einu vaiko į darželį pasiimti, grįšiu - nufotografuosiu, nes vėliau jau pakuosiu siuntinuką ir ryt keliausiu paštan su siuntinuku.
Atsakyti
Labai grazios apyrankes 4u.gif .

as irgi iki 10 karoliuku neriu kaip paprasta,virs 10 karoliuku jau kaip stora.

J@lanta sitas dvieju spalvu biseris super atrodo.Gal galite imesti nuoroda kur ji perkate?
Atsakyti
Nu faina wub.gif Čia su tuo laitboksu tokias baltas nuotraukas gauni? Nu mano visos kaip rūsy paveiksluotos doh.gif doh.gif Trūksta keiksmažodžių su anom mad.gif mad.gif
Atsakyti
laba diena
nu idedu ir as savo pirmus blynu ax.gif
nezinau nesigauna nufotografuot tikros spalvos .ar fotikas blogas ar fotografe neaisku smile.gif
labai nepeikit
user posted image
cia dukrai apyrankes.matosi susiuvimo vietos
user posted image
user posted image
Papildyta:
cia melynas biseris apvalesnis o baltas daugiau kirstas tai taip idomiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2012 06 01, 18:00)
J@lanta sitas dvieju spalvu biseris super atrodo.Gal galite imesti nuoroda kur ji perkate?

šį biserį puskilį esu pirkusi č i a , bet tas buvo prieš gerą pusmetį, pastaruosius paskutinius užvežimus jo deja nebuvo, nes būčiau ir vėl nugriebusi ax.gif nemažiai šios spalvos biserio naudoju saggėms bei apyrankėms siuvinėti, tai jis man labai 'eina'
esu žiūrinėjusi ir kt psl kur prekiauja čekišku biseriu, bet deja šių spalvų nesu užtikusi - būtent kaip mano ankščiau įdėtos apyrankės -metallic iris brown spalva ( toho biserio yra yra tokios pat spalvos )

dar pirkau iš metalic spalvų biserių - Toho, Vilniuje Pilies g.
pasižiūrėk čia, yra biserio iš metalic spalvų serijos

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 06 01, 18:07)
Nu faina wub.gif Čia su tuo laitboksu tokias baltas nuotraukas gauni? Nu mano visos kaip rūsy paveiksluotos doh.gif  doh.gif Trūksta keiksmažodžių su anom mad.gif  mad.gif

dėkui 4u.gif

nesikeik biggrin.gif nepadės lotuliukas.gif
žinai turiu šį fotiką jau 10metų, o tik nesenai prisiverčiau perskaityti instrukciją - bais nemėgstu jų skaityti blush2.gif ), tai va kokios foto darytos anškčiau ir kokios dabar yra skirtumas - išmokau WB nusistatyti, ISO keisti, išlaikymą, kai ankščiau ant auto viską pleškindavau
nu aš aišku home made lightbox'ą pasidariau, pagailo pirktinei palapinei 100lt, tik va lempoms teko išleisti kažkur iki 200lt ( bet jos tokios paprastos stalinės, svarbiausią ką į jas įsukau biggrin.gif , pirkau liuminescencinės lemputes, bet žiūrėk kaip kad man aiškino konsultantas - reik kad šviesos spektras būtų ne mažiau kaip 4000K.
Kai įjungiu net akis spigina, nerti prie jos negaliu, man per šviesu, akis bado, o va fotkinimui - liuks thumbup.gif
ir dar negalvok, kad tokias 'ištraukiu' gatavas iš fotiko, keliais tonais truputuką pašviesinu foną

va skaičiau apie gerą megėjams skirtą lighroom programą, ten gali visas foto vienu metu keisti, nereik po vieną vargti, susimeti kurias nori 'pagerinti' - vienas mygtukas ir visos pakoreguojamos, nes turiu dabar kompe kelis šimtus foto su kuriom reikia truputį pažaisti

tik va kita bėdelė - bandžiau instaliuoti kelis kartus ją - ir ką nepasileidžia man ji verysad.gif dabar aš keiksiuos biggrin.gif
Atsakyti
šiandien mano 'iškepta' apyrankė, ryt keliaujanti į Italiją pusseserei dovanų ax.gif
tikiuosi jos draugės italės tikros šarkos neatims biggrin.gif

tik juodas biseriukas mažesnis dydžiu, tai truputį juodos spalvos ploteliuose prasišviečia violetinis siūlas ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

ir po žiemos savo perbalusią ranką įkišiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 01 birželio 2012 - 18:42
QUOTE(J@lanta @ 2012 06 01, 19:30)
šiandien mano 'iškepta' apyrankė, ryt keliaujanti į Italiją pusseserei dovanų  ax.gif
tikiuosi jos draugės italės tikros šarkos neatims  biggrin.gif

tik  juodas biseriukas mažesnis dydžiu, tai truputį juodos spalvos ploteliuose prasišviečia violetinis siūlas  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

ir po žiemos savo perbalusią ranką įkišiu  biggrin.gif
user posted image

labai labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 06 01, 19:30)
šiandien mano 'iškepta' apyrankė, ryt keliaujanti į Italiją pusseserei dovanų  ax.gif

tik  juodas biseriukas mažesnis dydžiu, tai truputį juodos spalvos ploteliuose prasišviečia violetinis siūlas  ax.gif

Nuostabus darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 06 01, 20:30)

Kokia graži... wub.gif
Atsakyti