Rebeke, man irgi nelabai dar sutažas pasiduoda, bet net pati pastebėjau, kai siuvinėjau, kad raitau kai sutažą
Sveiki,
as irgi pabandziau zguta nerti,bet man kazkaip nesigauna jau nuo trecios eilutes.
Ieilute-suneriu visus po viena, paskui 2 eilute jau su papildomu biseriu,padarau,o 3 eilute, jau nesuprantu kuri biseri imti.....man maisosi pirmos eilutes su papildomu biseriu....nesuprantu.
O gal patarkite,gal verti lengviau.....
as kazka blogai darau....mano biseris ne cekiskas ,nevienodi karoliukai.
bet labai noriu ismokti....man gal kuri galetu parodyti nuo trecios eilutes kaip atrodo jusu zgutas aciu labai labai....
as irgi pabandziau zguta nerti,bet man kazkaip nesigauna jau nuo trecios eilutes.
Ieilute-suneriu visus po viena, paskui 2 eilute jau su papildomu biseriu,padarau,o 3 eilute, jau nesuprantu kuri biseri imti.....man maisosi pirmos eilutes su papildomu biseriu....nesuprantu.
O gal patarkite,gal verti lengviau.....
as kazka blogai darau....mano biseris ne cekiskas ,nevienodi karoliukai.
bet labai noriu ismokti....man gal kuri galetu parodyti nuo trecios eilutes kaip atrodo jusu zgutas aciu labai labai....
Sveikos,
panorau ismokti verti siuos nuostabius papuosalus. Vis bandziau nerti - niekaip nesigauna, tada isbandziau verima adata - ir gaunasi Veriau atroto ant ilgo siulo, bet gaunasi gan trumpokas, sakykit, kaip ji pailginti? kaip prijungti siula, kad gautusi vientisas ir grazus verinys?
panorau ismokti verti siuos nuostabius papuosalus. Vis bandziau nerti - niekaip nesigauna, tada isbandziau verima adata - ir gaunasi Veriau atroto ant ilgo siulo, bet gaunasi gan trumpokas, sakykit, kaip ji pailginti? kaip prijungti siula, kad gautusi vientisas ir grazus verinys?
Laba diena
laba diena.o is kur jus perkat cekiska biseri ?nu pas mus alytuj labai mazas pasirinkimas spalvu
QUOTE(pinciukas @ 2012 05 24, 16:24)
laba diena.o is kur jus perkat cekiska biseri ?nu pas mus alytuj labai mazas pasirinkimas spalvu
Tai parduotuvėse visos perka, manyčiau Pas mus irgi ne visada didelis tas pasirinkimas, arba spalva graži, o dydžių nėra. Internete bandykit ieškoti
Zvaigzdeta, niu super ideja su trigubu priekiu
QUOTE(LeeLu @ 2012 05 24, 18:26)
Zvaigzdeta, niu super ideja su trigubu priekiu
Dėkui
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 05 24, 16:08)
Laba diena
ogo ir su kokia naujiena
esu kažkur googlej mačius tokį trieilį, viena eilė žgutas nertas, kita grandinėlė, o trečia eilė - akmenukai paverti. reik kada ir must to do it padaryti
QUOTE(pinciukas @ 2012 05 24, 17:24)
dažnai perku čia
net esu spec į Kauną važiavusi iš Vilniaus į tą parduotuvę urmo bazėse, su drauge nutarėm su mašina nevažiuoti, o sėsti į naująjį traukinį ir pasidaryti dienos išvyką į Kauną
QUOTE(pinciukas @ 2012 05 24, 17:24)
Alytuj yra turguj, Rimi, Minidekoj. Internete platus pasirinkimas www.karoliukai-akmeneliai.lt www.gemland.lt ...
Dėkui, merdžynos