Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai III

Rebeke, man irgi nelabai dar sutažas pasiduoda, bet net pati pastebėjau, kai siuvinėjau, kad raitau kai sutažą biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
as irgi pabandziau zguta nerti,bet man kazkaip nesigauna jau nuo trecios eilutes.
Ieilute-suneriu visus po viena, paskui 2 eilute jau su papildomu biseriu,padarau,o 3 eilute, jau nesuprantu kuri biseri imti.....man maisosi pirmos eilutes su papildomu biseriu....nesuprantu.
O gal patarkite,gal verti lengviau.....
as kazka blogai darau....mano biseris ne cekiskas ,nevienodi karoliukai.
bet labai noriu ismokti....man gal kuri galetu parodyti nuo trecios eilutes kaip atrodo jusu zgutas smile.gif aciu labai labai....
Atsakyti
Sveikos,
panorau ismokti verti siuos nuostabius papuosalus. Vis bandziau nerti - niekaip nesigauna, tada isbandziau verima adata - ir gaunasi bigsmile.gif Veriau atroto ant ilgo siulo, bet gaunasi gan trumpokas, sakykit, kaip ji pailginti? kaip prijungti siula, kad gautusi vientisas ir grazus verinys? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura-p: 23 gegužės 2012 - 14:02
Laba diena biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
laba diena.o is kur jus perkat cekiska biseri ?nu pas mus alytuj labai mazas pasirinkimas spalvu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pinciukas @ 2012 05 24, 16:24)
laba diena.o is kur jus perkat cekiska biseri ?nu pas mus alytuj labai mazas pasirinkimas spalvu  verysad.gif

Tai parduotuvėse visos perka, manyčiau biggrin.gif Pas mus irgi ne visada didelis tas pasirinkimas, arba spalva graži, o dydžių nėra. Internete bandykit ieškoti smile.gif
Atsakyti
Zvaigzdeta, niu super ideja su trigubu priekiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2012 05 24, 18:26)
Zvaigzdeta, niu super ideja su trigubu priekiu  thumbup.gif

Dėkui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 05 24, 16:08)
Laba diena biggrin.gif

ogo ir su kokia naujiena thumbup.gif

esu kažkur googlej mačius tokį trieilį, viena eilė žgutas nertas, kita grandinėlė, o trečia eilė - akmenukai paverti. reik kada ir must to do it padaryti ax.gif

QUOTE(pinciukas @ 2012 05 24, 17:24)
laba diena.o is kur jus perkat cekiska biseri ?nu pas mus alytuj labai mazas pasirinkimas spalvu  verysad.gif

dažnai perku čia
net esu spec į Kauną važiavusi iš Vilniaus į tą parduotuvę urmo bazėse, su drauge nutarėm su mašina nevažiuoti, o sėsti į naująjį traukinį ir pasidaryti dienos išvyką į Kauną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pinciukas @ 2012 05 24, 17:24)

Alytuj yra turguj, Rimi, Minidekoj. Internete platus pasirinkimas www.karoliukai-akmeneliai.lt www.gemland.lt ...
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 05 24, 16:08)
Laba diena biggrin.gif
user posted image

super thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui, merdžynos aciuks.gif wub.gif
Atsakyti