Na ką , merginos, tęsiam pradėtą darbą

Tikrai būtų gerai keletas valgiaraščių. aš tai skaičiuoju ne tik kalorijas, bet ir pagal kraujo grupę nevalgau to, kas man netinka - bananų, apelsinų. o valgiaraštį pati fantazuoju, nes duonos nelabai mėgstu, bet žiūriu ryte duona ir kiaušinis yra tikrai gerai -tris valandas soti po to jaučiuos. o pietums - morkų ir pievagrybių sriuba, vištos krūtinėlė. vakarienei - koks jogurtas su brokoliais o pavakariams saldus jogurtas. nezinau ar gerai as cia valgau...ryt zuvi valgysiu.
1800 kcal: 100 g juodos duonos; 200 g mėsos, žuvies; 1 kiaušinis (aišku ne stručio:)))); 250 g varškės, 0.5 l pieno, kefyro; 25 g augalinio aliejaus; 500 g daržovių; 310 g vaisių; 120 g bulvių.
1500 kcal: 100 g juodos duonos; 200 g mėsos, žuvies; 300 g augalinio aliejaus; 1 kiaušinis; 150-200 g varškės; 600 g daržovių; 300 g vaisių; 0.5 l pieno, kefyro; 1 arbatinis šaukštelis medaus.
Tai va, jei atvirai pasakius aš šito niekada nesilaikiau
Bet maža kas
Jau ne kartą forume minėjau, kad aš už "Delčios dietą" (apie ją jau rašiau) plius sportas. Rezultatai stulbinami
1500 kcal: 100 g juodos duonos; 200 g mėsos, žuvies; 300 g augalinio aliejaus; 1 kiaušinis; 150-200 g varškės; 600 g daržovių; 300 g vaisių; 0.5 l pieno, kefyro; 1 arbatinis šaukštelis medaus.
Tai va, jei atvirai pasakius aš šito niekada nesilaikiau

Jau ne kartą forume minėjau, kad aš už "Delčios dietą" (apie ją jau rašiau) plius sportas. Rezultatai stulbinami

Klausimas: 1.Kaip geriau isryskinti figura ir raumenukus?.
a) pirmiausiai numesti svori tik su dieta tik pasiekus norima svori, rimtai uzsiimti sportu
b)svori mesti ir su dieta ir sportu, nesvarbu, koks jis bebutu
2. Kokia nauda is to, jei raumenukai bus po riebalu sluoksniu?
Na, pasidalinkite savo ziniomis ir patirtimi, kaip geriau?
a) pirmiausiai numesti svori tik su dieta tik pasiekus norima svori, rimtai uzsiimti sportu
2. Kokia nauda is to, jei raumenukai bus po riebalu sluoksniu?

Na, pasidalinkite savo ziniomis ir patirtimi, kaip geriau?

na kadangi numečiau jau 20kg tai manau ir aš galiu šį tą patarti
aš jau irgi ne kartą rašiau kad esu PRIEŠ dietas
o tie tavo rezultatai stulbinami kiek ilgam????
geriausia keisti gyvenimo būdą
bet šiaip geriausia keisti mitybą ir tuo pačiu sportuoti
daryčiau ir aš taip bet sportuot nelabai turiu galimybių, tai kolkas tik keičiu mitybą

QUOTE(vaipra @ 2005 11 30, 07:35)

QUOTE(Kita @ 2005 11 30, 18:55)
Klausimas: 1.Kaip geriau isryskinti figura ir raumenukus?.

Aš manau kad geriausia dietą derinti su sportu. tada ir rezultatai pasiekiami greičiau. o kad atskirai...na aš iš pradžių tik sportavau. intensyviai tris mėnesius. kasdien po dvi valandas. tačiau rezultatų nebuvo. dabar sportuoju ir dietos laikausi. rezultatai jau yra. na tik tiek kad aš nuolat sportuoju - jau turiu tokį pomėgį.padarau mėnesio pertrauką ir vėl kimbu į kokį sportą..
QUOTE(akvilyte @ 2005 11 30, 21:21)
na kadangi numečiau jau 20kg tai manau ir aš galiu šį tą patarti
o tie tavo rezultatai stulbinami kiek ilgam????
bet šiaip geriausia keisti mitybą ir tuo pačiu sportuoti
daryčiau ir aš taip bet sportuot nelabai turiu galimybių, tai kolkas tik keičiu mitybą 

Ok

Tai va, lyg ir išsakiau savo nuomonę

Sveikutes
As jungiuosi prie jusu, nes man jau tiesa pasakius "uzknyso": ziureti i savo figura. Ir uzkniso, ka nors suvalgius save grazti:)
Keiciu savo mitybe visu 80 proc. jau baigiau maitinti, tad racione liko dziuveseliai, grikiai, kefyras, na kartais pietus normalius pavalgau, bet nepersiryju. Ziuresu, kaip cia tas svoris kris:))

As jungiuosi prie jusu, nes man jau tiesa pasakius "uzknyso": ziureti i savo figura. Ir uzkniso, ka nors suvalgius save grazti:)

Keiciu savo mitybe visu 80 proc. jau baigiau maitinti, tad racione liko dziuveseliai, grikiai, kefyras, na kartais pietus normalius pavalgau, bet nepersiryju. Ziuresu, kaip cia tas svoris kris:))

QUOTE(Kotri @ 2005 12 01, 07:44)

kiek ilgai valgysi tik grikius, džiūvėsius ir kefyra????? visą gyvenimą??? manau kad ne.... ar galvoji kad dabar pasikankinsi o paskui vėl rysi viską iš eilės????
siūlau nedaryt tokių nesamonių... o tiesiog valgyk dažnai, nedideliais kiekiais

QUOTE(akvilyte @ 2005 12 01, 10:06)
kiek ilgai valgysi tik grikius, džiūvėsius ir kefyra????? visą gyvenimą??? manau kad ne.... ar galvoji kad dabar pasikankinsi o paskui vėl rysi viską iš eilės????
stenkis kept be riebalų.... atsisakyk batonų bandelių ir saldumynų.... taip svoris nors ir kris lėčiau bet užtai sveikai 

Akvilyte, o kaip tu tiek svorio numetei,?
Ar ilgai metei?
Zinoma, as su protu cia kudinsiuosi, bet jau atsisakiau mieliniu produktu, stengiuosi be cukraus (tik kava).
QUOTE(Kotri @ 2005 12 01, 09:40)
Akvilyte, o kaip tu tiek svorio numetei,?
Ar ilgai metei?
Zinoma, as su protu cia kudinsiuosi, bet jau atsisakiau mieliniu produktu, stengiuosi be cukraus (tik kava).
Ar ilgai metei?
taip ir numečiau- skaičiuoju kcal (suvartoju apie 1500) nesportuoju (tik tiek kiek su lelium išeinu pasivaikščiot

stengiuos nevalgyt po 6-7... bet nelabai gaunas

beje kai pradėjau mest svorį aš dar maitinau

QUOTE(Kotri @ 2005 12 01, 08:44)
Sveikutes

Kotri, o daržovių, vaisių, žuvies, mėsos nevalgai? taip ir susirgti gali pritrūkus vitaminų... be to, jei suvartosi per mažai kalorijų per dieną, tai paskui gali sulaukti jo-jo efekto - numestas svoris grįš ir dar su kaupu... aš jau dukart su per mažo kaloringumo dieta prisižaidžiau (nežinojau tada, kokios jos kenksmingos gali būt), tai vis noris kitas perspėt, kad joms taip nenutiktų