Įkraunama...
Įkraunama...

Efektingas lieknėjimas

Apklausa: kaip efektingiau sveikiau ir geriau mesti svori? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Na ką , merginos, tęsiam pradėtą darbą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate84: 28 lapkričio 2005 - 14:32
Tikrai būtų gerai keletas valgiaraščių. aš tai skaičiuoju ne tik kalorijas, bet ir pagal kraujo grupę nevalgau to, kas man netinka - bananų, apelsinų. o valgiaraštį pati fantazuoju, nes duonos nelabai mėgstu, bet žiūriu ryte duona ir kiaušinis yra tikrai gerai -tris valandas soti po to jaučiuos. o pietums - morkų ir pievagrybių sriuba, vištos krūtinėlė. vakarienei - koks jogurtas su brokoliais o pavakariams saldus jogurtas. nezinau ar gerai as cia valgau...ryt zuvi valgysiu.
Atsakyti
1800 kcal: 100 g juodos duonos; 200 g mėsos, žuvies; 1 kiaušinis (aišku ne stručio:)))); 250 g varškės, 0.5 l pieno, kefyro; 25 g augalinio aliejaus; 500 g daržovių; 310 g vaisių; 120 g bulvių.
1500 kcal: 100 g juodos duonos; 200 g mėsos, žuvies; 300 g augalinio aliejaus; 1 kiaušinis; 150-200 g varškės; 600 g daržovių; 300 g vaisių; 0.5 l pieno, kefyro; 1 arbatinis šaukštelis medaus.
Tai va, jei atvirai pasakius aš šito niekada nesilaikiau blush2.gif Bet maža kas rolleyes.gif
Jau ne kartą forume minėjau, kad aš už "Delčios dietą" (apie ją jau rašiau) plius sportas. Rezultatai stulbinami thumbup.gif
clap.gif
Atsakyti
Klausimas: 1.Kaip geriau isryskinti figura ir raumenukus?.
a) pirmiausiai numesti svori tik su dieta tik pasiekus norima svori, rimtai uzsiimti sportu
b)svori mesti ir su dieta ir sportu, nesvarbu, koks jis bebutu

2. Kokia nauda is to, jei raumenukai bus po riebalu sluoksniu? g.gif
Na, pasidalinkite savo ziniomis ir patirtimi, kaip geriau?
ax.gif
Atsakyti
na kadangi numečiau jau 20kg tai manau ir aš galiu šį tą patarti tongue.gif
QUOTE(vaipra @ 2005 11 30, 07:35)
Jau ne kartą forume minėjau, kad aš už "Delčios dietą" (apie ją jau rašiau) plius sportas. Rezultatai stulbinamthumbup.gif
clap.gif

aš jau irgi ne kartą rašiau kad esu PRIEŠ dietas mirksiukas.gif o tie tavo rezultatai stulbinami kiek ilgam???? mirksiukas.gif

QUOTE(Kita @ 2005 11 30, 18:55)
Klausimas: 1.Kaip geriau isryskinti figura ir raumenukus?.
a) pirmiausiai numesti svori tik su dieta tik pasiekus norima svori, rimtai uzsiimti sportu
b)svori mesti ir su dieta ir sportu, nesvarbu, koks jis bebutu

geriausia keisti gyvenimo būdą mirksiukas.gif bet šiaip geriausia keisti mitybą ir tuo pačiu sportuoti thumbup.gif daryčiau ir aš taip bet sportuot nelabai turiu galimybių, tai kolkas tik keičiu mitybą mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš manau kad geriausia dietą derinti su sportu. tada ir rezultatai pasiekiami greičiau. o kad atskirai...na aš iš pradžių tik sportavau. intensyviai tris mėnesius. kasdien po dvi valandas. tačiau rezultatų nebuvo. dabar sportuoju ir dietos laikausi. rezultatai jau yra. na tik tiek kad aš nuolat sportuoju - jau turiu tokį pomėgį.padarau mėnesio pertrauką ir vėl kimbu į kokį sportą..
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2005 11 30, 21:21)
na kadangi numečiau jau 20kg tai manau ir aš galiu šį tą patarti tongue.gif

aš jau irgi ne kartą rašiau kad esu PRIEŠ dietas mirksiukas.gif  o tie tavo rezultatai stulbinami kiek ilgam???? mirksiukas.gif
geriausia keisti gyvenimo būdą mirksiukas.gif  bet šiaip geriausia keisti mitybą ir tuo pačiu sportuoti thumbup.gif  daryčiau ir aš taip bet sportuot nelabai turiu galimybių, tai kolkas tik keičiu mitybą mirksiukas.gif

Ok mirksiukas.gif Kodėl aš taip džiaugiuosi ta dieta, nes laikydamasi supratau, jog valgau, kad gyventi, o ne gyvenu, kad valgyti. Jos dėka pasikeitė mano požiūris į valgį. Pagaliau sau įrodžiau, kad ir sveikas maistas yra skanus. Aišku, stipriai neapsiribojau su maistu. Bet žinau, jeigu ir priaugsiu kokį kilogramą, tai sporto salėje jo atsikratysiu gana greitai. Taip, aš pradėjau nuo dietos, tik po to nusprendžiau sportuoti, nes tikrai, norint gerai atrodyti vien dietos neužtenka thumbup.gif
Tai va, lyg ir išsakiau savo nuomonę blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As jungiuosi prie jusu, nes man jau tiesa pasakius "uzknyso": ziureti i savo figura. Ir uzkniso, ka nors suvalgius save grazti:) verysad.gif

Keiciu savo mitybe visu 80 proc. jau baigiau maitinti, tad racione liko dziuveseliai, grikiai, kefyras, na kartais pietus normalius pavalgau, bet nepersiryju. Ziuresu, kaip cia tas svoris kris:)) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotri @ 2005 12 01, 07:44)
Keiciu savo mitybe visu 80 proc. jau baigiau maitinti, tad racione liko dziuveseliai, grikiai, kefyras, na kartais pietus normalius pavalgau, bet nepersiryju. Ziuresu, kaip cia tas svoris kris:)) g.gif

kiek ilgai valgysi tik grikius, džiūvėsius ir kefyra????? visą gyvenimą??? manau kad ne.... ar galvoji kad dabar pasikankinsi o paskui vėl rysi viską iš eilės????
siūlau nedaryt tokių nesamonių... o tiesiog valgyk dažnai, nedideliais kiekiais mirksiukas.gif stenkis kept be riebalų.... atsisakyk batonų bandelių ir saldumynų.... taip svoris nors ir kris lėčiau bet užtai sveikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2005 12 01, 10:06)
kiek ilgai valgysi tik grikius, džiūvėsius ir kefyra????? visą gyvenimą???  manau kad ne.... ar galvoji kad dabar pasikankinsi o paskui vėl rysi viską iš eilės????
siūlau nedaryt tokių nesamonių... o tiesiog valgyk dažnai, nedideliais kiekiais mirksiukas.gif  stenkis kept be riebalų.... atsisakyk batonų bandelių ir saldumynų.... taip svoris nors ir kris lėčiau bet užtai sveikai mirksiukas.gif

Akvilyte, o kaip tu tiek svorio numetei,?
Ar ilgai metei?

Zinoma, as su protu cia kudinsiuosi, bet jau atsisakiau mieliniu produktu, stengiuosi be cukraus (tik kava).
Atsakyti
QUOTE(Kotri @ 2005 12 01, 09:40)
Akvilyte, o kaip tu tiek svorio numetei,?
Ar ilgai metei?
Zinoma, as su protu cia kudinsiuosi, bet jau atsisakiau mieliniu produktu, stengiuosi be cukraus (tik kava).

taip ir numečiau- skaičiuoju kcal (suvartoju apie 1500) nesportuoju (tik tiek kiek su lelium išeinu pasivaikščiot blush2.gif ) nebevalgau bandelų (na laaabai retai) neberyju šokolado tokiais kiekiais kiek valgydavau ankščiau.... kartais pasilepinu.... kartą per saveitę- iškrova... maždaug kartą per savaitę gaunas ir apsiryjimas blush2.gif bet svarbiausia kad negraužiu savęs už tai jog va prisivalgiau schmoll.gif svarbiausia atsikelt ryte ir vėl kibt į darbą mirksiukas.gif valgau 5k per dieną....
stengiuos nevalgyt po 6-7... bet nelabai gaunas blush2.gif o pradėjau mest svorį rugpjūčio 20 dieną mirksiukas.gif dal atrodo kad per greit numesta tiek svorio, bet pas mane ir viršsvoris laaabai didelis.... pirmi 10kg nuprito per mėnesį kažkur... o dabar stabiliai krenta po 1-2 kg per 2sav thumbup.gif mane tas tenkina, nes tikrai buvau išbandžius galybę dietų... kai greit numeti bet paskui jie pareina ir dar draugų parsiveda blink.gif
beje kai pradėjau mest svorį aš dar maitinau blush2.gif nes per 2-3 žindymo mėnesisu priaugau 10kg blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotri @ 2005 12 01, 08:44)
Sveikutes 4u.gif

As jungiuosi prie jusu, nes man jau tiesa pasakius "uzknyso": ziureti i savo figura. Ir uzkniso, ka nors suvalgius save grazti:) verysad.gif

Kotri, o daržovių, vaisių, žuvies, mėsos nevalgai? taip ir susirgti gali pritrūkus vitaminų... be to, jei suvartosi per mažai kalorijų per dieną, tai paskui gali sulaukti jo-jo efekto - numestas svoris grįš ir dar su kaupu... aš jau dukart su per mažo kaloringumo dieta prisižaidžiau (nežinojau tada, kokios jos kenksmingos gali būt), tai vis noris kitas perspėt, kad joms taip nenutiktų 4u.gif
Atsakyti