Sveiki, mane domina vaikiskos prekes lenkijoje? Ar suvalkuose galima pigiau nusipirkti vezima 3 in 1, dvirati , baldus ?
QUOTE(Spragtukas @ 2012 04 06, 13:37)
As taip pat pagalvociau del vaziavimo 2-aja Velyku diena.Geriau palaukite kito savaitgalio 

Aš tikėjausi, kad vakar t.y. sekamdienį dirbs nors didžiosios parduotuvės, bet pravažiavom visą Lenkiją, dirbo tik degalinės

Norėč paklausti tu kurios vazineja i lenkus, gal kuri galetu paziureti rankdarbių parduotuvese VANDENYJE TIRPSTANCIOS PLEVĖS ir kokios ten kainos( domintu storesne, ji man rodos buna neskaidri. Dar AVALONU ja vadina) Išanksto dėkoju

QUOTE(Fen-berry @ 2012 04 09, 13:58)
Aš tikėjausi, kad vakar t.y. sekamdienį dirbs nors didžiosios parduotuvės, bet pravažiavom visą Lenkiją, dirbo tik degalinės
.

Pirma Velyku diena? Jus buvote optimiste, jei galvojote, kad dirbs. Per tokias sventes lenkai tikrai nedirba.

Sveikos. Gal kas esat susidure ir zinot , kur galima butu rasti darbuziu parduotuvei iranga? Kazka panasaus i tai http://prekybos-iranga.lt/prekes/ , atidaryneju parduotuve ir ieskau kur pigiau rasti prekybe iranga
Dekui is anksto

QUOTE(Vaidutule @ 2012 04 10, 21:58)
Sveikos. Gal kas esat susidure ir zinot , kur galima butu rasti darbuziu parduotuvei iranga? Kazka panasaus i tai http://prekybos-iranga.lt/prekes/ , atidaryneju parduotuve ir ieskau kur pigiau rasti prekybe iranga
Dekui is anksto 

pabandyk su google verteju isivest paieska....tikrai yra, tikrai buvau uzmates, nes paciam reikejo- buvo aktualu...
QUOTE(Ingada @ 2012 04 10, 08:32)
Pirma Velyku diena? Jus buvote optimiste, jei galvojote, kad dirbs. Per tokias sventes lenkai tikrai nedirba. 

...skirtingai nei musu prekybcentriai

O aš labai džiaugiuosi, kad vakar važiavau, nors daug kas nepatarė važiuoti
Lentynos buvo pilnos, žmonių visai nebuvo, eilių nebuvo, buvo galima ramiai apsipirkti
Jokių sumaišytų kainų ir panašių dalykų nebuvo 
Padariau išvadą, kad turint vaiką, ten važiuoti būtina
viskas du kartus pigiau, o dar jei iš maisto šio bei to pasiimti, tai galima sakyti kelionė už kurą iš karto atsipeka

Padariau išvadą, kad turint vaiką, ten važiuoti būtina

QUOTE(Fen-berry @ 2012 04 09, 13:58)
.

Idomus ir keistai nesuvokiamas Velyku sventimo budas

QUOTE(_Alba_ @ 2012 04 11, 09:06)
Kodel? Ar del to, kad parduotuves nedirba, o svencia? Ar del to nesuvokiama, kad per Sv. Velykas zmogus per Lenkija vaziavo?