Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 28 tema

O tai sestadieni kiek supratau tai maisto parduotuves dirba iki 15 arba 16 val. g.gif
Atsakyti
sveiki,gal matet kur galima nusipirkti konbinuotu pasaru gyvuliams ir kokios kainos?Dekoju
Atsakyti
Sveiki, mane domina vaikiskos prekes lenkijoje? Ar suvalkuose galima pigiau nusipirkti vezima 3 in 1, dvirati , baldus ?
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2012 04 06, 13:37)
As taip pat pagalvociau del vaziavimo 2-aja Velyku diena.Geriau palaukite kito savaitgalio  smile.gif

Aš tikėjausi, kad vakar t.y. sekamdienį dirbs nors didžiosios parduotuvės, bet pravažiavom visą Lenkiją, dirbo tik degalinės sad.gif.
Atsakyti
Norėč paklausti tu kurios vazineja i lenkus, gal kuri galetu paziureti rankdarbių parduotuvese VANDENYJE TIRPSTANCIOS PLEVĖS ir kokios ten kainos( domintu storesne, ji man rodos buna neskaidri. Dar AVALONU ja vadina) Išanksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fen-berry @ 2012 04 09, 13:58)
Aš tikėjausi, kad vakar t.y. sekamdienį dirbs nors didžiosios parduotuvės, bet pravažiavom visą Lenkiją, dirbo tik degalinės sad.gif.

Pirma Velyku diena? Jus buvote optimiste, jei galvojote, kad dirbs. Per tokias sventes lenkai tikrai nedirba. smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas esat susidure ir zinot , kur galima butu rasti darbuziu parduotuvei iranga? Kazka panasaus i tai http://prekybos-iranga.lt/prekes/ , atidaryneju parduotuve ir ieskau kur pigiau rasti prekybe iranga smile.gif Dekui is anksto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidutule @ 2012 04 10, 21:58)
Sveikos. Gal kas esat susidure ir zinot , kur galima butu rasti darbuziu parduotuvei iranga? Kazka panasaus i tai http://prekybos-iranga.lt/prekes/ , atidaryneju parduotuve ir ieskau kur pigiau rasti prekybe iranga  smile.gif  Dekui is anksto wink.gif

pabandyk su google verteju isivest paieska....tikrai yra, tikrai buvau uzmates, nes paciam reikejo- buvo aktualu...
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2012 04 10, 08:32)
Pirma Velyku diena? Jus buvote optimiste, jei galvojote, kad dirbs. Per tokias sventes lenkai tikrai nedirba. smile.gif

...skirtingai nei musu prekybcentriai smile.gif
Atsakyti
O aš labai džiaugiuosi, kad vakar važiavau, nors daug kas nepatarė važiuoti smile.gif Lentynos buvo pilnos, žmonių visai nebuvo, eilių nebuvo, buvo galima ramiai apsipirkti smile.gif Jokių sumaišytų kainų ir panašių dalykų nebuvo smile.gif
Padariau išvadą, kad turint vaiką, ten važiuoti būtina biggrin.gif viskas du kartus pigiau, o dar jei iš maisto šio bei to pasiimti, tai galima sakyti kelionė už kurą iš karto atsipeka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fen-berry @ 2012 04 09, 13:58)

Idomus ir keistai nesuvokiamas Velyku sventimo budas g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 04 11, 09:06)

Idomus ir keistai nesuvokiamas Velyku sventimo budas  g.gif

Kodel? Ar del to, kad parduotuves nedirba, o svencia? Ar del to nesuvokiama, kad per Sv. Velykas zmogus per Lenkija vaziavo?
Atsakyti