Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

QUOTE(rutule @ 2012 04 12, 20:34)
Aš sakiau, kad prasidės  lotuliukas.gif
Tai gal tie patikimi asmenys patys ir keitė?

Irgi apie tai pagalvojai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2012 04 12, 20:47)
Irgi apie tai pagalvojai  thumbup.gif

ne tie patikimi asmenys zino apie tokiu prekybcentriu parduodamas prekes.o ka ten tos konsultantes daro smulkmena tik kad sukeicia ir t.t.yra rimtesniu veikeju ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 04 12, 21:18)
ne tie patikimi asmenys zino apie tokiu prekybcentriu parduodamas prekes.o ka ten tos konsultantes daro smulkmena tik kad sukeicia ir t.t.yra rimtesniu veikeju ten  biggrin.gif

Čia turbūt tie patys patikimi asmenys, kurie savu laiku visuomenę informavo apie Maximoje plaunamas mišraines ir panašias baisybes ant šio svieto ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(audronasak @ 2012 04 12, 08:51)
Apačioje stiklas iš tiesų storas, čia ne apšvietimas kaltas, nes šiaudelis remiasi į dugną/šoną...

120%-fufelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 13 balandžio 2012 - 06:07
sveikos, reikia jūsų pagalbos del originalumo. kvepaliukus pardaviau, o dabar gaunu krūva žinučių, kad neoriginalūs ir jau išsiunte pirkeja man atgal g.gif Kodukas vos matomas šone, apsitrynęs.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Gin**: 13 balandžio 2012 - 13:01
dar karta kreipiuosi i ponias 4u.gif
user posted image
user posted image

help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilayte: 13 balandžio 2012 - 13:11
QUOTE(**Gin** @ 2012 04 13, 13:59)
sveikos, reikia jūsų pagalbos del originalumo. kvepaliukus pardaviau, o dabar gaunu krūva žinučių, kad neoriginalūs ir jau išsiunte pirkeja man atgal g.gif Kodukas vos matomas šone, apsitrynęs.

O kaip pirkėja nustatė, kad jie neoriginalūs? Ir kur jūs juos pati pirkot?
Man jie panašūs į originalius, bet šiaudas truputį suglumino. Neatsimenu kaip su originaliais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 04 13, 13:11)
Man jie panašūs į originalius, bet šiaudas truputį suglumino. Neatsimenu kaip su originaliais  doh.gif

as irgi manau kad dėl šiaudo nusprendė kad neoriginalūs
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 04 13, 14:11)
Man jie panašūs į originalius, bet šiaudas truputį suglumino. Neatsimenu kaip su originaliais  doh.gif

pirkėja sako, kad kreivas šiaudelis ir kad kodo nesimato,jis nusitrynęs. Aš juos pirkau čia SM.
Atsakyti
Gin,pas mane tokie ,pirkti pardej ,neturiu prie tavuju ko prikibt,siaudas ir pas mane ne tiesus,truputeli isgaubtas,ir kodukas kaip apsitrynes atrodo,braukiant per stikla jo nesijaucia
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2012 04 13, 14:48)
Gin,pas mane tokie ,pirkti pardej ,neturiu prie tavuju ko prikibt,siaudas ir pas mane ne tiesus,truputeli isgaubtas,ir kodukas kaip apsitrynes atrodo,braukiant per stikla jo nesijaucia

man šiaudelis nekele jokių įtarimų, turiu Dior Cherie, tai sakyčiau kad daug labiau lenktas šiaudelis nei šių, bet originalūs. jei nesunku įdekit savųjų foto, ačiū smile.gif
Atsakyti
ačiū uz pagalbą 4u.gif
user posted image
user posted image

help.gif help.gif help.gif
Atsakyti