Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

QUOTE(Fuwari @ 2012 04 11, 15:15)
Labai sutinku. Pati kažkada advokavau šitą aktyvų žiūrėjimą į šiaudelį, bet tikrai ne iki tokio lygio. Kartais tikrai jis krenta į akis ir gali būti rimtas neoriginalumo įrodymas, bet kai kuriais atvejais jis visiškai nieko nereiškia.

Manau, Diamonds originalūs. Tvarkingas gražus butelaitis su tvarkingu gražiu šiaudeliu. Užsitikrinimui norėtųsi dugno, bet ir be jo pirkčiau.

E. Arden Green Tea yra gan pigūs kvepalai. Galima už 30-40 LT gauti. Tikrai nemanau, kad labai aktualu juos padirbinėti. Tad iš celofanų, kaip iš kokių kavos tirščių, burt nereikia.

Visiskai pritariu. drinks_cheers.gif
Tiek Armani Diamonds, tiek Green tea jokiu abejoniu nekelia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 11 balandžio 2012 - 17:48
o dabar klausimas ne del siaudeliu ir celofanu, idomi jusu nuomone - ar cia man taip atrodo ar tas stiklas labai storas apcioj (turiu ir chance edp ir edt ir eau tendre ten taip nera bet sakau gal man tik taip atrodo del apsvietimo kokio)
user posted image
kazkodel labiau linkstu manyt kad fuflis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 11 balandžio 2012 - 22:26
Fuflis.
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 04 11, 23:26)
o dabar klausimas ne del siaudeliu ir celofanu, idomi jusu nuomone - ar cia man taip atrodo ar tas stiklas labai storas apcioj (turiu ir chance edp ir edt ir eau tendre ten taip nera bet sakau gal man tik taip atrodo del apsvietimo kokio)
user posted image
kazkodel labiau linkstu manyt kad fuflis 4u.gif

Apačioje stiklas iš tiesų storas, čia ne apšvietimas kaltas, nes šiaudelis remiasi į dugną/šoną...
Atsakyti
galima nuoroda kur pasitikrinti kvepaliuku originaluma ir isleidimo data? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 04 12, 11:18)
galima nuoroda kur pasitikrinti kvepaliuku originaluma ir isleidimo data? 4u.gif

as tikrinu cia
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 04 12, 12:35)

aciu butent to ir ieskojau 4u.gif
Atsakyti
as nesenai turejau toki pati tai tikrai sitas panasus i fufla.dugnas storas siaudelis nebuvo taip atsiremes i sona.
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 04 12, 07:07)

QUOTE(audronasak @ 2012 04 12, 07:51)
Apačioje stiklas iš tiesų storas, čia ne apšvietimas kaltas, nes šiaudelis remiasi į dugną/šoną...

QUOTE(linivo @ 2012 04 12, 13:23)
as nesenai turejau toki pati tai tikrai sitas panasus i fufla.dugnas storas siaudelis nebuvo taip atsiremes i sona.

na vat as ir sulyginus su savo visais chance'ais nusprendziau kad fuflis, bet pardaveja dievagojosi kad originalas ir kristej pirkusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 04 12, 16:54)
na vat as ir sulyginus su savo visais chance'ais nusprendziau kad fuflis, bet pardaveja dievagojosi kad originalas ir kristej pirkusi biggrin.gif

Vėl prasidės istorijos, kad konsultantės Kristėj apkeičia originalius į fulius...
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 04 12, 18:42)
Vėl prasidės istorijos, kad konsultantės Kristėj apkeičia originalius į fulius...

cia ne istorijos o realybe biggrin.gif teko girdeti apie tai is patikimu asmenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 04 12, 19:57)
cia ne istorijos o realybe  biggrin.gif teko girdeti apie tai is patikimu asmenu  doh.gif

Aš sakiau, kad prasidės lotuliukas.gif
Tai gal tie patikimi asmenys patys ir keitė?
Atsakyti