Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 04 07, 14:18)
Mane domina Balenciaga 50ml EDT, kas turi... Ar ten irgi užrašas įspaustas į buteliuką ?  g.gif

Ant EDT 50 ml pas mane lipdukas. Ant EDT 100 ml - įspaustas iškiliom raidėm. Ant 50 ml EDP - išraižytas. Matomai, skirtingai būna.
Atsakyti
http://server4.manod....jpg?1331747851 kaip manot originalūs?
Atsakyti
http://www.supermama...?...2793&st=252
Atsakyti
tiewsa, buvo trys pokalbiai ir nukopinau tik viena, todel izeidinejimu ir vulgarumo nepamatet, na nesvarbu, jos bendravimas jos reikalas, klausiu ARMANI DIAMONDS kvepaliuku turetoju, ar siu kvepaliuku siaudelis turi buti tiesus kaip styga? jei jis yra kreivas, tai yra fuflo? nebezinau kaip aiskiau dar paklausti nuoroda numeciau, kur yra foto tu kvepaliuku ax.gif
Atsakyti
nezinau kaip konkreciai su sitais, manau jei kyla abejoniu reiktu dugno foto, is foto kuria maciau man atrodo lyg ir normalus (bet 100proc teigti negaliu), idedu kazkada savo turetu foto (cia kiekis didesnis bet kvepalai originalus) tai siaudas tikrai nebuvo tiesus kaip styga, nors esu maciusi ir su tiesiu ir su vos vos lenktu
user posted image
cia foto is neto testerio ir ne tiesus
user posted image
Atsakyti
na pas mane trecias buteliukas visi po 50ml buvo ir yra, ir visu siaudelis tiesus, parduotuvej ir ziurejau tiesus, neeeeezinaau....
Atsakyti
sveiki!
gal kuri patyrusi akis galetu pasakyti, ar sitoks virsaus ipakavimas panasus i toki, koks turetu buti originale?

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrute:): 11 balandžio 2012 - 09:09
Giedrute smile.gif, kol nebus siaudelio nuotraukos, originalumo niekas jums nenustatys.
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2012 04 11, 10:43)
Giedrute smile.gif, kol nebus siaudelio nuotraukos, originalumo niekas jums nenustatys.

Yra specų, kurie apžiūrėję celofano suklijavimo vietas nustato galimą neoriginalumą. Chanel tai tikrai, o kaip su Elizabeth Arden - nežinau.
Atsakyti
QUOTE(julija88 @ 2012 04 11, 08:59)
Yra specų, kurie apžiūrėję celofano suklijavimo vietas nustato galimą neoriginalumą. Chanel tai tikrai, o kaip su Elizabeth Arden - nežinau.

yra tokiu suklijavimu kad net specu but nereikia, pvz:
My Webpage

o seip tai ir tie celofanai ir tie siaudeliai cia kazkokia masine paranoja pasidare, pamirstamas net bendras vaizdas ir kiti pozymiai jei jau siaudelis milimetra i sona nukrypes..
Atsakyti
QUOTE(Giedrute:) @ 2012 04 11, 10:08)
sveiki!
gal kuri patyrusi akis galetu pasakyti, ar sitoks virsaus ipakavimas panasus i toki, koks turetu buti originale?

user posted image

Na iš savo pusės galėčiau pasakyt, kad suklijavimas lyg tvarkingas, beja ir šonas taip pat, manyčiau, kad toks yra originale, bet aišku čia tik mano nuomonė smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 04 11, 14:44)
o seip tai ir tie celofanai ir tie siaudeliai cia kazkokia masine paranoja pasidare, pamirstamas net bendras vaizdas ir kiti pozymiai jei jau siaudelis milimetra i sona nukrypes..

Labai sutinku. Pati kažkada advokavau šitą aktyvų žiūrėjimą į šiaudelį, bet tikrai ne iki tokio lygio. Kartais tikrai jis krenta į akis ir gali būti rimtas neoriginalumo įrodymas, bet kai kuriais atvejais jis visiškai nieko nereiškia.

Manau, Diamonds originalūs. Tvarkingas gražus butelaitis su tvarkingu gražiu šiaudeliu. Užsitikrinimui norėtųsi dugno, bet ir be jo pirkčiau.

E. Arden Green Tea yra gan pigūs kvepalai. Galima už 30-40 LT gauti. Tikrai nemanau, kad labai aktualu juos padirbinėti. Tad iš celofanų, kaip iš kokių kavos tirščių, burt nereikia.
Atsakyti