Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 07 12, 21:08)
O man atrodo originalus, jeigu dar yra isgraviruotas 4 skaiciuku kodas stiklo nugareles apacioje, buciau visai rami.

O ant originaliu irgi gali nebut???
Atsakyti
QUOTE(invazy @ 2012 08 03, 21:50)
O ant originaliu irgi gali nebut???

Ant originaliu Chanel'iu privalo buti
Atsakyti
O kaip su DKNY Be Delicious? Pirkau KristiAnoj. Šiaudelis visiškai tiesus kaip styga, ant dugno yra lipdukas. Ne išgraviruota niekas. Šone ant stiklo vos vos vos matosi toks kaip sujungimas panašiai, bet toks nežymus, kad per vidurį visai nutrūksta. Tai man ir sukėlė abejonę. Stiklas ant dugno nestoras, galima sakyt, kad ten jo beveik nėra. Nu toks plonytis plonytis. Padėjus prieš šviesą atrodo, kad iškart nuo tos vietos kur padėta ant stalo tie kvepalai ir prasideda. Bet vis dėl to man įdomu kaip ten dėl to stiklo defekto šone? Ar tai jau įrodo kvepalų neoriginalumą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mon_Tenegro @ 2012 08 05, 11:16)
O kaip su DKNY Be Delicious? Pirkau KristiAnoj. Šiaudelis visiškai tiesus kaip styga, ant dugno yra lipdukas. Ne išgraviruota niekas. Šone ant stiklo vos vos vos matosi toks kaip sujungimas panašiai, bet toks nežymus, kad per vidurį visai nutrūksta. Tai man ir sukėlė abejonę. Stiklas ant dugno nestoras, galima sakyt, kad ten jo beveik nėra. Nu toks plonytis plonytis. Padėjus prieš šviesą atrodo, kad iškart nuo tos vietos kur padėta ant stalo tie kvepalai ir prasideda. Bet vis dėl to man įdomu kaip ten dėl to stiklo defekto šone? Ar tai jau įrodo kvepalų neoriginalumą? g.gif

tai tikrai nerodo, kad jūsų kvepaliukai neoriginalūs 4u.gif
Atsakyti
Ačiū
Atsakyti
sveikos,gal kuri gali is foto pasakyti,originalus sie kvepaliukai,ar ne cool.gif noreciau pirkti,bet yra tik si foto...tai bijau pasimauti biggrin.gif Aciu!!

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2012 08 06, 10:43)
sveikos,gal kuri gali is foto pasakyti,originalus sie kvepaliukai,ar ne cool.gif noreciau pirkti,bet yra tik si foto...tai bijau pasimauti biggrin.gif Aciu!!

o kas trukdo paparasyti daugiau foto? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 08 06, 13:00)
o kas trukdo paparasyti daugiau foto? rolleyes.gif

daugiau nesiuncia. dugno fotkes negali atsiust,nes prastas fotoaparatas g.gif tai ir klausiu,ar is tokios foto kazka sprest galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2012 08 06, 12:06)
daugiau nesiuncia. dugno fotkes negali atsiust,nes prastas fotoaparatas g.gif tai ir klausiu,ar is tokios foto kazka sprest galima? g.gif

lipduko visa uzrasa atsiunciau, jei kils itarimu galesit grazinti, dugna galiu ikelti, bet kas is to jei ten nieko nesimato g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif reiketu jusu pagalbos blush2.gif kadangi pati neturiu patyrusios akies skirti kur originalas o kur nea ax.gif ar verti sie demesio ? aciu 4u.gif
http://www.manodrabu...and-g-nr-dot-10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbuliene: 09 rugpjūčio 2012 - 10:04
QUOTE(bumbuliene @ 2012 08 09, 11:01)
Sveikutes  4u.gif  reiketu jusu pagalbos blush2.gif kadangi pati neturiu patyrusios akies skirti kur originalas o kur nea  ax.gif  ar verti sie demesio ? aciu  4u.gif
http://www.manodrabu...and-g-nr-dot-10

manau orginalūs. turėjau DG 3 limperatrice testeri.. tai atrodė taip pat ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 09, 12:29)
manau orginalūs. turėjau DG 3 limperatrice testeri.. tai atrodė taip pat  ax.gif  4u.gif

4u.gif na bandysiu laime smile.gif aciu
Atsakyti