Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

QUOTE(mylimaa @ 2012 08 01, 17:45)
manau originalūs 4u.gif esu pastebejusi, kad daugumos Allure buteliukai kreivokom sienom, o del šiaudelio, tai net reklaminių foto su tokiais yra  smile.gif

QUOTE(Roxetė @ 2012 08 01, 17:53)
Oj cia labai grazus siaudas  4u.gif  buna ir baisesniu originalo.
Papildyta:
Manau, tikrai originalas cia. O pasitaiko tokiu neretai su kreivokom sienelem ir vinguriuojanciais siaudeliais. Bet originalai buna  rolleyes.gif  tad labai lengva suklysti nustatinejant ne/originaluma.

ačiū. nebuvau mačiusi tokios reklaminės foto. turiu ir esu turėjusi krūvą Chanel, bet su tokiu šiaudu originalas nepasitaikė. nepatinka man jis ir psio. supakavau, parašiau laišką, paprašiau pakeisti ir išsiunčiau. žiūrėsma ką atsakys
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2012 08 01, 19:11)
ačiū. nebuvau mačiusi tokios reklaminės foto. turiu ir esu turėjusi krūvą Chanel, bet su tokiu šiaudu originalas nepasitaikė. nepatinka man jis ir psio. supakavau, parašiau laišką, paprašiau pakeisti ir išsiunčiau. žiūrėsma ką atsakys

as irgi gyvai nemaciau tokio siaudo.nors realiai tokius pat maciau 3 gal ir pas drauge teko matysi labai panasu fufeli nors atrode idealiai gerai, tiesa kvapas laikesi iki 30min todek ir buvo fufelis.nes su originalais taip nebuna bent jau chanel.
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 08 01, 12:55)
81404
kodukas ne ant dugno o ant buteliuko sono g.gif

pas mane taip pat ant sono-81401 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2012 08 02, 11:26)
pas mane taip pat ant sono-81401 4u.gif

bet 80ml.? g.gif patarkit kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 08 01, 23:51)
as irgi gyvai nemaciau tokio siaudo.nors realiai tokius pat maciau 3 gal ir pas drauge teko matysi labai panasu fufeli nors atrode idealiai gerai, tiesa kvapas laikesi iki 30min todek ir buvo fufelis.nes su originalais taip  nebuna bent jau chanel.

O as maciau toki siaudeli, be to Allure, Nr5 PP po 30 ml testeriuose irgi labai "netvarkingas" siaudelis buvo.
Man sis buteliukas visai panasus i originala. Matosi teisingai isgraviruotas dugnas, 4 skaiciu kodas.

Labo, kokios talos buteliukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 02 rugpjūčio 2012 - 15:40
QUOTE(lilayte @ 2012 08 02, 16:38)

Pas jus testeris ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2012 08 02, 22:53)
Pas jus testeris ar ne? 4u.gif

niekur nera zodelio tester
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 08 02, 16:37)
O as maciau toki siaudeli, be to Allure, Nr5 PP po 30 ml testeriuose irgi labai "netvarkingas" siaudelis buvo.
Man sis buteliukas visai panasus i originala. Matosi teisingai isgraviruotas dugnas, 4 skaiciu kodas.

Labo, kokios talos buteliukas?

pas mane originalas, aš tą žinau. 35ml. tik kad ir kvapas man nelabai patiko. o ir tas šiaudas, iš pradžių nekliuvęs, pradėjo nervuoti. suprantu, kad gal koks brokuotas butelaitis pasitaikė, bet sumokėta kaip už geros kokybės prekę, įskaitant ir tarą bei šiaudelį, tai išsiunčiau atgal. parašys, kad parkeliauja atgal ir nekeičia - priimsiu, o ką daryt... suprantu, kad čia ne pardavėjų kaltė, bet ir pardavėjai turėtų mane suprast. mano dabar turimi sensuelle be priekaištų, tai šitas kažkaip neįsipaišo tarp jų. ech, kai žmogus neturiu problemų, visuomet jų prisigalvoju biggrin.gif

aš įkėliau į šitą temą, nes visuomet kyla laaabai daug diskusijų dėl negražių šiaudelių kaip neoriginalumo požymio, kad gali būti ir originalūs kvepalai su negražiu šiaudeliu
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 08 02, 12:38)

nea,pas mane 50ml.

O tai pardavėja iš kur gavus?

Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2012 08 03, 12:40)
nea,pas mane 50ml.

O tai pardavėja iš kur gavus?

pardaveja pirko sake nezino ar originalus,nu bet jei 80ml.negamina tai negali buti originalus,bet tada kodel kodukas yra g.gif
mistika su jais-nerizikuosiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilayte: 03 rugpjūčio 2012 - 14:19
Lilayte neduodu 100proc,kad negamina..O gal?Pasidomėkit per google 4u.gif
Atsakyti
lilayte, auksinis leidimas tik 50 ml buna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genute: 03 rugpjūčio 2012 - 21:38