Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

QUOTE(R-U-S-N-E @ 2012 07 23, 10:42)
mergaites, ar cia originalas? sutrikau del to uzraso TESTEUR, o ne TESTER.
http://www.manodrabu...alai-originalas

pas pardaveja puse prekiu fuflo doh.gif beto, ar cia ne ta izymioji MD sofkute, naudojama kaip fonas daugybei fufeliu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MOja: 23 liepos 2012 - 11:46
QUOTE(R-U-S-N-E @ 2012 07 23, 12:50)
O KAS KELIA ITARIMA?

Reikėtų daugiau paties buteliuko nuotraukų įvairiais rakursais.

Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 07 23, 08:03)
o kvepalu spalva tokia ir yra ??  blink.gif

ikeliu savo.. (deja jau pardaviau tai daugiau foto neturiu )

user posted image

Dėl butelio tai nieko pasakyti negaliu,pas mane ne testeris ir šiap nesu specė,tik dėl šiaudo galiu pasakyti,kad ir pas men jis toks tiesiai lenktas į šoną,bet kvapas tai ilgai ir nesilaiko,tik palieka toks gerai jaučiamas kvepalų šleifas. Kvepaliukai išgaruoja man gal per 3 geras valandas,bet jei pajudinu savo škurliukus ar šiaip vėjo gūsis praeina,tai jaučiasi stiprus jų šleifas aplink mane,ir kiti tikrai pakomentuoja kokie geri kvapai eina. Tad jei to šleifo nesijaučia,gal tikrai čia neoriginalas g.gif ,nes bent jau šie kvepaliukai ir kiti iš tos serijos palieka kažką po savęs,taip tiesiog neišgaruoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 23 liepos 2012 - 14:12
L'imperatrice ant manęs laikydavosi ne ilgiau 20 minučių. ir jokio šleifo vėliau biggrin.gif kiek pamenu, tas pats reikalas buvo su Chanel No19 Poudre, J'adore edp, TF Black Orchid edp, COCO Mademoiselle edp (šito kvapo parfumas - visai kitas reikalas, laikėsi pusę paros)... atsikratau visais kvepalais, kurių kvapas ant mano odos nesilaiko. ir visuomet turiu tik originalius
Atsakyti
Uzsisakiau YSL Cinema kvepalus is facebook Kvepalai pigiau. Jie skelbiasi, kad pardavineja originalius kvepalus. Taciau tai tikra apgaule blink.gif Aisku, galima buvo itarti, nes kaina tikrai palyginus nedidele, bet... Gavau, kvapas ne toks, laikosi ziauriai trumpai, vakar pasipurskaiu ant rieso, ir po 15min daviau savo dukrai pauostyti, kuri nezinojo, kad puksta, ir ji nieko neuzuode blink.gif Kitas dalykas, ant dezutes uzrasa eau de parfum, o ant buteliuko apacios, ant pleveles eau de toilette. Nu zodziu... parasiau jam, kad noriu grazinti kvepalus, nes man analogo nereikia, tai po 2 dienu atsase viena vienintele zinute, kad ju info parasyta, kad grazinimai negalimi, ir viskas. Jokio neigimo, kad tai ne originalas. kai parasiau, kad paviesinsiu kad mulkina zmones, uzblokavo mane ir viskas blink.gif
jie skelbiasi ir skelbimuose "originalus kvepalai tiesiai is Prancuzijos"
Taip kad bukit atsargios. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiru: 23 liepos 2012 - 21:17
QUOTE(emiru @ 2012 07 23, 19:13)
Uzsisakiau YSL Cinema kvepalus is facebook Kvepalai pigiau. Jie skelbiasi, kad pardavineja originalius kvepalus. Taciau tai tikra apgaule blink.gif Aisku, galima buvo itarti, nes kaina tikrai palyginus nedidele, bet... Gavau, kvapas ne toks, laikosi ziauriai trumpai, vakar pasipurskaiu ant rieso, ir po 15min daviau savo dukrai pauostyti, kuri nezinojo, kad puksta, ir ji nieko neuzuode blink.gif Kitas dalykas, ant dezutes uzrasa eau de parfum, o ant buteliuko apacios, ant pleveles eau de toilette. Nu zodziu... parasiau jam, kad noriu grazinti kvepalus, nes man analogo nereikia, tai po 2 dienu atsase viena vienintele zinute, kad ju info parasyta, kad grazinimai negalimi, ir viskas. Jokio neigimo, kad tai ne originalas. kai parasiau, kad paviesinsiu kad mulkina zmones, uzblokavo mane ir viskas blink.gif
jie skelbiasi ir skelbimuose  "originalus kvepalai tiesiai is Prancuzijos"
Taip kad bukit atsargios.  smile.gif

Ju profilis facebook va toks:
https://www.facebook...3...e=1
Atsakyti
QUOTE(emiru @ 2012 07 23, 22:53)
Ju profilis facebook va toks:
https://www.facebook...3...e=1

ar cia ne tie patys kur anksciau kalbejome g.gif
nes as tokio profilio nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 07 24, 08:16)

Panašu į tuos pačius gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Spra @ 2012 07 23, 07:43)
del spalvos, tai lempų švesoje fotografavau ir paguldytą, todėl taip gavosi. Šiaip rausva. Gal viskas ir gerai, tik užkliuvo, jog neilgai laiko kvapas, bet gal todėl kad tualetinis vanduo? Nes kazkaip ir aplinkiniai nelabai jaučia, arba priprato (-au)...

Dabar dienos šviesoj padariau kelias foto:
DG dar kelios

na man tai originalas atrodo, nes mano viskas taip pat, o del spalvos paguldzius ant balto lapo tam tikrame apsvietime ji tikrai gaunasi gelsva nors realiai yra rausva, mano nuomone viskas gerai..del laikymo jie yra lengvi todel suprantama kad gana greit nugaruoja, nors ant kitu as juos pavyzdziui juos labai gerai uzuodziu o ant saves ne, nors as ant saves po pusvalandzio jokiu kvepalu nejauciu nors mb kartais net vakare pareiskia nu ir prisikvepinai o bunu apie pietus tik pora psyku ant kaklo purkstelejusi
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2012 07 19, 16:11)
viena narė rašė, kad jie kvepia kitaip nei senieji. tikiuosi, kad tai netiesa. gal kas lyginot? ar tikrai skiriasi?

na as turejau plauku kvepalus pure poison jie senoko leidimo ir likuti nedideli nauju kvepalu baltu kamsciu tai kazkokio skirtumo neizvelgiau bet placiau pakomentuot negaliu..mane apskritai jau ima baime del dioro kvepalu sugadino mano mylimus miss dior cherie dabar tie nauji addict flankeriai..tikiuosi mano baime nepagrista cray.gif
Papildyta:
QUOTE(R-U-S-N-E @ 2012 07 23, 09:42)
mergaites, ar cia originalas? sutrikau del to uzraso TESTEUR, o ne TESTER.
http://www.manodrabu...alai-originalas

zodis testeur yra prancuziskas zodzio tester atitikmuo, lanvin jei gerai pamenu yra prnacuzu mados namai gal todel ir uzrasas prancuziskas..bet cia aisku dar ne originalumo irodymas..
beje esu maciusi butent siu lanvin eclat d'arpege analoga tiesiausiu siaudu koks tik gali but tiesus ir ten tiesiai sviesiai buvo parasyta analogas
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 07 24, 04:16)

Is fb idejau tik puslapio foto, nes negaliu nuorodos i ju tinklapi nukopinti, nes man neatidaro, jie uzblokavo. Tiesiog per paieska ivesti "kvepalai pigiau", ir ismes profili su versace brigh crystal buteliuko nuotrauka. O ten kur atskiras tinklapis manau ne ju, nes ir kainos skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(emiru @ 2012 07 24, 17:19)
Is fb idejau tik puslapio foto, nes negaliu nuorodos i ju tinklapi nukopinti, nes man neatidaro, jie uzblokavo. Tiesiog per paieska ivesti "kvepalai pigiau", ir ismes profili su versace brigh crystal buteliuko nuotrauka. O ten kur atskiras tinklapis manau ne ju, nes ir kainos skiriasi.

buvo kalbeta apie juos anksciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 07 24, 15:35)
buvo kalbeta apie juos anksciau 4u.gif

aisku 4u.gif
Atsakyti