QUOTE(Spra @ 2012 07 23, 07:43)
del spalvos, tai lempų švesoje fotografavau ir paguldytą, todėl taip gavosi. Šiaip rausva. Gal viskas ir gerai, tik užkliuvo, jog neilgai laiko kvapas, bet gal todėl kad tualetinis vanduo? Nes kazkaip ir aplinkiniai nelabai jaučia, arba priprato (-au)...
Dabar dienos šviesoj padariau kelias foto:
DG dar kelios
na man tai originalas atrodo, nes mano viskas taip pat, o del spalvos paguldzius ant balto lapo tam tikrame apsvietime ji tikrai gaunasi gelsva nors realiai yra rausva, mano nuomone viskas gerai..del laikymo jie yra lengvi todel suprantama kad gana greit nugaruoja, nors ant kitu as juos pavyzdziui juos labai gerai uzuodziu o ant saves ne, nors as ant saves po pusvalandzio jokiu kvepalu nejauciu nors mb kartais net vakare pareiskia nu ir prisikvepinai o bunu apie pietus tik pora psyku ant kaklo purkstelejusi
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2012 07 19, 16:11)
viena narė rašė, kad jie kvepia kitaip nei senieji. tikiuosi, kad tai netiesa. gal kas lyginot? ar tikrai skiriasi?
na as turejau plauku kvepalus pure poison jie senoko leidimo ir likuti nedideli nauju kvepalu baltu kamsciu tai kazkokio skirtumo neizvelgiau bet placiau pakomentuot negaliu..mane apskritai jau ima baime del dioro kvepalu sugadino mano mylimus miss dior cherie dabar tie nauji addict flankeriai..tikiuosi mano baime nepagrista
Papildyta:
QUOTE(R-U-S-N-E @ 2012 07 23, 09:42)
mergaites, ar cia originalas? sutrikau del to uzraso TESTEUR, o ne TESTER.
http://www.manodrabu...alai-originalas
zodis testeur yra prancuziskas zodzio tester atitikmuo, lanvin jei gerai pamenu yra prnacuzu mados namai gal todel ir uzrasas prancuziskas..bet cia aisku dar ne originalumo irodymas..
beje esu maciusi butent siu lanvin eclat d'arpege analoga tiesiausiu siaudu koks tik gali but tiesus ir ten tiesiai sviesiai buvo parasyta analogas
We all live under the same sky, but we dont all have the same horizon