Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

QUOTE(ralija @ 2012 07 19, 19:06)

ar toks uzrasas reiskia, kad kvepalai pasene:
Date of manufacture:
January 2009
General shelf life: 36 months
It looks like your product was manufactured more than 3 years ago

g.gif  4u.gif

dėl kvepalu orginalumo tai neturiu tokiu, bet man dailus buteliukas.

dėl pasenusių tai jeigu jie ne vonioje ar ant saulės stovėjo tai ir po 10 metų bus geri. pati turiu kvepalų tikrai senesnių nei 3 metai.. nes turint ne 1 ir ne 2 dešimtis , neįmanoma per 3 metus jų iškvepinti biggrin.gif 4u.gif

SPRA įkelkite čia savo kvepalų foto 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spra @ 2012 07 19, 23:38)
Forume kiek bandžiau - neatidare man Versace Crystal Noir fake&real nuotraukų - gal kas galite pakartotinai įmesti? Dėkui.

Bright apziurekite, smile.gif
Bright
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzzė: 20 liepos 2012 - 11:13
QUOTE(egliuchiux @ 2012 07 20, 08:27)

dėl pasenusių tai  jeigu jie ne vonioje ar ant saulės stovėjo tai ir po 10 metų bus geri. 

Sakykit, o kur geriausia laikyti kvepalus, kad taip ilgai geri isliktu?
Atsakyti
QUOTE(silvered @ 2012 07 20, 12:31)

aš laikau spintos (su durinmis) tolimame kampe.. kurių pvz vasarą nenaudoju tai sudedu į dėžutes.. žiemą sudedu savo vasarinius kvapus į dėžutes o kitus išsiimu biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites HEPL help.gif. Ka tik atsiunte is kvepalusala.lt. kvepalus. Pirkau uosvienei dovanu, siandien einu i svecius. Kosmaras, kai pradariau dezute doh.gif . Manau, kad neoriginalus. O buvau isitikinusi, nes pardavineja cia sm g.gif . Pasakykit, ar cia fake, jei taip siunciu jiems atgal blink.gif . Man uzkliuvo dugnas, ir tai, kad jie papurksti buvo g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Braskytte @ 2012 07 20, 13:00)
Mergaites HEPL help.gif. Ka tik atsiunte is kvepalusala.lt. kvepalus. Pirkau uosvienei dovanu, siandien einu i svecius. Kosmaras, kai pradariau dezute  doh.gif . Manau, kad neoriginalus. O buvau isitikinusi, nes pardavineja cia sm  g.gif . Pasakykit, ar cia fake, jei taip siunciu jiems atgal  blink.gif . Man uzkliuvo dugnas, ir tai, kad jie papurksti buvo  g.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Nesu su siais kvepalais susidurus,bet baisiai negraziai atrodo,kreiva sleiva,jus bent apie tai informavo? asmeniskai as siusciau atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silvered @ 2012 07 20, 13:31)

Kur tik norite, tik kad būtų vėsiau, tamsiau ir nedrėgna wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Braskytte @ 2012 07 20, 14:00)
Man uzkliuvo dugnas, ir tai, kad jie papurksti buvo  g.gif

Prieš pirkimą Jus turėjo informuoti apie gamyklinį broką ir nupurškimą - tada Jūsų teisė rinktis.
Jeigu prieš neinformavo, o Jūsų netenkina akivaizdūs prekės kokybės trūkumai - grąžinkite prekę wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liya: 20 liepos 2012 - 14:41
QUOTE(kristeen @ 2012 07 20, 15:36)
Nesu su siais kvepalais susidurus,bet baisiai negraziai atrodo,kreiva sleiva,jus bent apie tai informavo? asmeniskai as siusciau atgal mirksiukas.gif

Bonka atrodo, kaip iskaptuota, kreiva sleiva. Siusciau atgal. Nors ir purkstukas veikia, bet atrodo itartinai. g.gif
Atsakyti
nu buteliukas labai itartinas,kreivas sleivas ir dar nupurstas nemazai,nes nauju buteliuku daugiau buna,esu gyvai maciusi toki pat,idealiai nepamenu visko bet ne toks grubus atrode tikrai.
Atsakyti
Tai va, man ir toks itartinas pasirode g.gif . O kai atsiunte, nebuvo jokiu saskaitu fakturu, jokiu rekvizitu apie sia parde. Paprastai rimtos firmos taip nedaro. Aciu mergaites, issiunciau atgal as tuos kvepalus. Daugiau is tos pardes niekada schmoll.gif , nors cia sm pardavineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskytte @ 2012 07 20, 18:55)
Tai va, man ir toks itartinas pasirode  g.gif . O kai atsiunte, nebuvo jokiu saskaitu fakturu, jokiu rekvizitu apie sia parde. Paprastai rimtos firmos taip nedaro. Aciu mergaites, issiunciau atgal as tuos kvepalus. Daugiau is tos pardes niekada  schmoll.gif , nors cia sm pardavineja  doh.gif

Jei jie prekiauja su patentais,tai jokiu fakturu ir rekvizitu jums ir nenurodo;)man tik kyla klausimas g.gif issipirkusi tema SM,internetinis puslapis, prekiauja legaliai,bet is kokiu tiekeju gauna tokius kvepalus( kreivais,sleivas buteliukais ir t.t)
Atsakyti