Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 04 05, 22:13)
Klausimas toms, kurios turi Cristobal Balenciaga EDT

1. Ant dugno yra kažkoks lipdukas, jei taip kokia informacija jame pateikta ?
2. Ant pačios bonkutės užrašas CRISTOBAL  įspaustas ? Ar užrašas tarsi ant viršaus užrašytas ? Turiu omenyje, kad su šlapiais pirštais patrynus vietomis pradeda nueiti užrašas velniop....  g.gif

Dėl užrašų su Cristobal Balenciaga, tai labai nepatvarūs, turėjau originalią miniatiūrą, tai nusitrynė užrašas, teko skaityti, kad ir su didesnių, nei miniatiūros, talpų kvepalų taip pat lupasi užrašai. Matyt, kad užrašai ne įspausti, o užrašyti ant stiklo, o kodėl tokie nepatvarūs, neaišku rolleyes.gif
Dėl užrašų ant dugno nieko negaliu pasakyti, nes miniatiūros dabar jau neturiu, o dėl didesnių talpų gal pakonsultuos kas juos turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 04 05, 22:13)
Klausimas toms, kurios turi Cristobal Balenciaga EDT

1. Ant dugno yra kažkoks lipdukas, jei taip kokia informacija jame pateikta ?
2. Ant pačios bonkutės užrašas CRISTOBAL  įspaustas ? Ar užrašas tarsi ant viršaus užrašytas ? Turiu omenyje, kad su šlapiais pirštais patrynus vietomis pradeda nueiti užrašas velniop....  g.gif

turiu 100 ml. originalumu neabejoju. nors ir jau atsake, bet taip uzrasas uzrasytas ir eina velniop, nors niekas netryne nei sausais, nei slapiais pirstais smile.gif toki istraukiau is dezutes. ant dugno nera jokio lipduko, visa info islieta/isspausta stikle.
turiu ir foto smile.gif , jei reikia, parasykite i az, atsiusiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genute: 06 balandžio 2012 - 10:57
user posted image

l.skubu help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 04 06, 13:25)
user posted image

l.skubu  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif

originalus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 04 06, 12:30)
originalus  rolleyes.gif

l.dėkinga bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 04 06, 13:31)
l.dėkinga  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir is pirmos foto matosi, kad normalus, buteliukas dailutis, lygiais krastais, neturiu prie ko prikibti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Genute @ 2012 04 06, 11:55)
turiu 100 ml. originalumu neabejoju. nors ir jau atsake, bet taip uzrasas uzrasytas ir eina velniop, nors niekas netryne nei sausais, nei slapiais pirstais smile.gif  toki istraukiau is dezutes. ant dugno nera jokio lipduko, visa info islieta/isspausta  stikle.
turiu ir foto  smile.gif , jei reikia, parasykite i az, atsiusiu mirksiukas.gif  4u.gif

O geras dėl tų užrašų biggrin.gif Man jie taip tvirtai "priklijuoti" pasirodė ir nė vienas kampukas nenusitrynė, nors ir be dėžės buvo.
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 04 06, 12:38)
ir is pirmos foto matosi, kad normalus, buteliukas dailutis, lygiais krastais, neturiu prie ko prikibti.  4u.gif

4u.gif dar karta didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 04 06, 13:45)
O geras dėl tų užrašų biggrin.gif Man jie taip tvirtai "priklijuoti" pasirodė ir nė vienas kampukas nenusitrynė, nors ir be dėžės buvo.

tikrai ''teip'' smile.gif , pati buvau nemaloniai nustebinta. net galvojau gal pati dezute buvo suslapusi, bet kazin,ar imanoma per celofana. g.gif po to pasiskaiciau ir apsiraminau. bet trinti pirstais uzraso irgi nerizikuociau, tikrai nutrinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 04 06, 13:45)

neteko matyt nusitrinanciu balenciagos uzrasu. Nors siaip ne naujiena, kad originaliu kvepalu uzrasai kartais nusidevi g.gif kad ir kaip nemalonu butu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 04 06, 16:19)
neteko matyt nusitrinanciu balenciagos uzrasu. Nors siaip ne naujiena, kad originaliu kvepalu uzrasai kartais nusidevi  g.gif kad ir kaip nemalonu butu  tongue.gif

net sunerimau,visgi pinigai nemazi buvo sumoketi.jei Jus ju ne viena turejote, nes pas mane cia pirmieji ax.gif gal galite pasakyti, ar originalus. buciau dekinga 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
p.s. jei reikes, galesiu ir dezute nufotografuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genute: 06 balandžio 2012 - 15:53
Mane domina Balenciaga 50ml EDT, kas turi... Ar ten irgi užrašas įspaustas į buteliuką ? g.gif
Atsakyti