Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

QUOTE(mimi88 @ 2012 07 16, 13:41)
tokiu neturejus bet is nuotrauku man lyg ir viskas gerai atorodo.. g.gif

skaiciau atsiliepimus kaip suprantu kazkada prastume fufeli tai baisu biskuti pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 07 14, 22:09)
Reikia pagalbos
1.chanel coco
2.DG light blue
3.kenzo amor
foto cia:

user posted imageuser posted image
laukiu verdikto smile.gif

kenzo man panasus i normalius, ikeliu savo turetu originaliu (testerio) dugno foto
user posted image

Papildyta:
QUOTE(lilayte @ 2012 07 16, 12:44)
skaiciau atsiliepimus kaip suprantu kazkada prastume fufeli tai baisu biskuti pirkt g.gif

aha perskaiciau ir as, na tuomet nezinau tikrai itartina g.gif palaukit daugiau nuomoniu..
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 07 16, 13:47)

aha perskaiciau ir as, na tuomet nezinau tikrai itartina g.gif palaukit daugiau nuomoniu..

luktersiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 07 16, 14:41)
tokiu neturejus bet is nuotrauku man lyg ir viskas gerai atorodo.. g.gif

turejau tokius atrode tokie pat.manau originalus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 07 16, 17:16)
turejau tokius atrode tokie pat.manau originalus unsure.gif

4u.gif dekoju
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 07 07, 18:16)
Gal kam bus aktuali informacija  4u.gif

Vakar nuejau i Sephora kvepaliuku pirktis (Burberry 'brit', 50ml), lentynoj kaip visada stovi po kelis ivairiu talpu buteliukus, o kitka stalciuose sudeta. As labiau megstu, kad man is stalciaus istrauktu nauja - kad ant jokiu lempu nebutu stovejes ir pan  ax.gif Bet jokio konsultanto aplink nebuvo arti, tai pati pasiemiau. Ir truputi nustebau, nes buvo kvepalai su reklamine imaute, nors lentynoj be jos stovi. Tai matyt tokiu gauna, bet paskui nuima jas kai stato i lentyna..... Tiesiog pagalvojau gal kam pravers, jei kiltu klausimu apie originaluma del imautes....

Imaute tokia (tik mano EDP), o jau paskui viduje normali iprasta celafanuota pakuote:
user posted image

user posted image

Viskas gerai del tu imauciu, jos nei irodo, nei paneidia kvepalu originalumo 4u.gif tarkime parduotuve uzsako 10 vnt Burberry Brit 50ml. parduotuve gaus 5 su imautem, 5 be. Arba 8 su imautem ir 2 be. Tiesiog kaip sandelyje ides. O ant lentynos stato dazniausiai be imauciu, ypac kai stovi vienas ar du buteliukai. Kad pirkejas is toli atpazintu. Ant imauciu gi zmoniu foto dazniausiai.
Asmeniskai teko susidurti su fuflo, kurie turejo tas reklamines imautes.
Atsakyti
Merginos, o pigu.lt ne originaliais turbut kvepalais prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 07 18, 09:19)
Merginos, o pigu.lt ne originaliais turbut kvepalais prekiauja?

kodėl taip nusprendėt?

ten viskas orginalu 4u.gif šiandien kaip tik kvepalams akcijų daug. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 07 18, 09:34)
kodėl taip nusprendėt?

ten viskas orginalu  4u.gif  šiandien kaip tik kvepalams akcijų daug.  ax.gif

todel, kad pamaciau siandienines akcijas ir pamaniau, negi glai buti originalai uz tokais kainas bigsmile.gif aciu uz atsakyma, reikai anytai jubiliejui kvepalu kaip tik
Atsakyti
as cia bisky ne i tem bet ka tik perskaiciau 20 psl kriminalo 6 temoje apie originalius ir neoriginalius kvepalus kur originaliausi kvepalai (cd pure poison) buvo apsaukti feikais ir tiek draskytasi kad net juokas pajame, vadinasi ekspertai irgi ne visada teisus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 07 19, 15:03)
as cia bisky ne i tem bet ka tik perskaiciau 20 psl kriminalo 6 temoje apie originalius ir neoriginalius kvepalus kur originaliausi kvepalai (cd pure poison) buvo apsaukti feikais ir tiek draskytasi kad net juokas pajame, vadinasi ekspertai irgi ne visada teisus 4u.gif

o kas čia juokingo? tuomet to buteliuko nebuvo net oficialiam Dior puslapyje. o dėl ekspertų, tai dar nemačiau nė vienos taip prisistatančios ir imančios pinigus už atsakymus. kas kaip supranta, taip ir pasako. čia žmogaus asmeninis reikalas, ar klausti ir ar tikėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 19 liepos 2012 - 15:26
QUOTE(katalike @ 2012 07 19, 13:50)
o kas čia juokingo? tuomet to buteliuko nebuvo net oficialiam Dior puslapyje. o dėl ekspertų, tai dar nemačiau nė vienos taip prisistatančios ir imančios pinigus už atsakymus. kas kaip supranta, taip ir pasako. čia žmogaus asmeninis reikalas, ar klausti ir ar tikėt.

zodi ekspertai pavartojau visai be ironijos ir nieko savo postu nenorejau pasiept, manau turbut ne taip mane supratot o gal as ne taip isireiskiau, tureju omeny tikrai patyrusias ir daug zinancias nares, kuriu nuomone ir as pati pasitikiu. zinau kad nebuvo jo tuomet nes naujas leidimas bet kazkodel buteliukas ir kvepalai man nuo pat pradziu atrode kuo originaliausi ir nekele abejoniu (jei buciau pirkusi sau, juolabiau kad man kvapo originaluma nusako visu pirma kvapas) gal todel tas kriminalas mane kiek ir prajuokino
Atsakyti