Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

pas mane buvo DG su numeriu kazkuriuo su imaute, bet siuo metu neturiu, parvezti is Airijos parduotuves.,
gal kur nuotrauka yra :)reiktu paieskot
Atsakyti
QUOTE(lineele @ 2012 07 04, 18:38)
Sveikos mergaites ar galite pasakyti ar Lancome originalus ar ne? Labai laukiu atsakymo
user posted image

šitais buvau susidomėjus,bet buteliukass sukėlė abejonių g.gif ...reikia daugiau foto
Atsakyti
merginos ar originalus? 4u.gif
man pagal dugna atrodo kad taip g.gif
user posted image
user posted image
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilayte: 12 liepos 2012 - 17:15
QUOTE(lilayte @ 2012 07 12, 18:12)
merginos ar originalus? 4u.gif
man pagal dugna atrodo kad taip  g.gif
4u.gif

99proc. manau, kad fuflo, dugnas labai storas, nedailus.
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 07 12, 19:24)

Man irgi storas dugnas uzkliuvo g.gif
Atsakyti
O man atrodo originalus, jeigu dar yra isgraviruotas 4 skaiciuku kodas stiklo nugareles apacioje, buciau visai rami.
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 07 12, 18:12)

man atrodo neoriginalus unsure.gif storas dugnas, buteliuko stiklas neskaidrus, toks ale drumstas ir dar priekinis uzrasas ant buteliuko negrazus rolleyes.gif
kaip tik isparduotuveje pasirode grazios ryskios nuotraukos madmuoseles,buteliuko dugnas aiskiai skiriasi, sriftas, forma ypatingai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 12 liepos 2012 - 20:47
QUOTE(Roxetė @ 2012 07 12, 19:24)

drinks_cheers.gif kamštelis irgi įtartinas. trūksta apvado aplink logotipą. ir šiaip palyginkit http://1.bp.blogspot...00/IMG_8762.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 12 liepos 2012 - 21:15
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 07 12, 21:08)
O man atrodo originalus, jeigu dar yra isgraviruotas 4 skaiciuku kodas stiklo nugareles apacioje, buciau visai rami.

Kaz kada man atsiunte fake su isgraviruotais skaiciukais...
Atsakyti
Ne ne, fake cia, pasirausiau nete...Dugne stiklas turi buti taisiklingai ovalus, o ne toks kaip cia.
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 07 12, 20:39)
Ne ne, fake cia, pasirausiau nete...Dugne stiklas turi buti taisiklingai ovalus, o ne toks kaip cia.

drinks_cheers.gif prie visko galim prikibt, kamstuko,etiketes ,dugno
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDCKA: 12 liepos 2012 - 22:05
dekoju 4u.gif
dugno uzrasai kaip ir priklauso kai lyginau su fake,bet va pats buteliukas toks negrubnus
ant pakuotes uzrasai taip pat tvarkingi,ne fake,tai gal sukeistos pakuotes,juk buna net dezutes originalu pardavineja g.gif
Atsakyti