Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

as nesneai apsipirkau Ebay, uz Chanel suplojau padoria kaina, ir gavau padielka. parasius i Ebay atsakymas toks siusk sunaikinsim . Velniop , pingu aisku niekas nemoka atgalios. Tai po sito ivykio kazkaip labai bijau ebay kazka tokio pirkti ..... gyveni ir mokaisi
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu itarima, kad sie kvepaliukai, pirkti SM isparduotuveje, yra neorginalus, nors pardaveja garantavo originaluma, gal kuri zinove pasakys kaip yra is tiesu, aciu is anksto 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DRastapkeviciene @ 2012 07 03, 11:12)
Sveikos merginos, turiu itarima, kad sie kvepaliukai, pirkti SM isparduotuveje, yra neorginalus, nors pardaveja garantavo originaluma, gal kuri zinove pasakys kaip yra is tiesu, aciu is anksto  4u.gif

jeigu gerai įžiūriu tai čia 50ml buteliukas g.gif

na man foto tokios nelabai informatyvios. purkštuko foto reikėtų. bendrai viso buteliuko 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 07 03, 11:21)
jeigu gerai įžiūriu tai čia 50ml buteliukas  g.gif

na man foto tokios nelabai informatyvios. purkštuko foto reikėtų. bendrai viso buteliuko  4u.gif  ax.gif

Taip 50 ml EDP, einu nufotkinsiu daugiau nuotraukeliu 4u.gif Skaitinejausi, kad orginaliu kvepaliuku ant dugno turi buti isspaustas 4 skaiciu kodukas, bet cia jo nera, seip buteliukas kaip ir tvarkingas, tik nerima kelia lenktas siaudelis ir lyg kamstelis lengvesns, nei senuju mano turimu g.gif
Papildyta:
Dar keletas nuotraukeliu, gal geriau matysis, nezinau kokiu rakursu imti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DRastapkeviciene @ 2012 07 03, 11:37)
Taip 50 ml EDP, einu nufotkinsiu daugiau nuotraukeliu  4u.gif  Skaitinejausi, kad orginaliu kvepaliuku ant dugno turi buti isspaustas 4 skaiciu kodukas, bet cia jo nera, seip buteliukas kaip ir tvarkingas, tik nerima kelia lenktas siaudelis ir lyg kamstelis lengvesns, nei senuju mano turimu  g.gif
Papildyta:
Dar keletas nuotraukeliu, gal geriau matysis, nezinau kokiu rakursu imti  biggrin.gif

user posted image

Grazesni buteliuka vargu ar rastumet. Manau, turite tikrai originalius kvepalus. 4u.gif Bent as rami buciau ax.gif

Kodas nebutinai 4skaiciuku, buna daugiau skaiciu, ar tik 2 skaiciai. Tai priklauso nuo kvepalu, ju laidos ir pan. Jusiskis kodas tas ilgas skaiciu traukinys. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 03 liepos 2012 - 18:57
ar originalūs kaip manot? dedu dideles foto, tuoj išimsiu. Ar galiu ramia dūšia pirkti?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 03 liepos 2012 - 22:12
QUOTE(Balalaika. @ 2012 07 03, 22:11)

mano Elle buteliukas mazesnis, bet identiskas esanciam nuotraukose. Manau, kad pastarasis originalas.
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 07 03, 18:50)
Grazesni buteliuka vargu ar rastumet. Manau, turite tikrai originalius kvepalus.  4u.gif  Bent as rami buciau  ax.gif

Kodas nebutinai 4skaiciuku, buna daugiau skaiciu, ar tik 2 skaiciai. Tai priklauso nuo kvepalu, ju laidos ir pan. Jusiskis kodas tas ilgas skaiciu traukinys.  mirksiukas.gif

Aš turiu tokius ir mano butelis identiškas nuotraukose esančiam,čia tikrai originalas.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 07 04, 09:06)
mano Elle buteliukas mazesnis, bet identiskas esanciam nuotraukose. Manau, kad pastarasis originalas.

Drasiai pirkciau 4u.gif
Atsakyti
kur nauja kvepalu isparduotuves tema:)))nerandu doh.gif
Atsakyti
Ačiū labai. Nusipirkau ax.gif
išparduotuvė čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 04 liepos 2012 - 14:40
aciu zaliasis varliukai 4u.gif wub.gif
Atsakyti