Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 06 05, 20:53)

a ko ištrynėt smile.gif o jei keturių skaičių kodo nėr, galima kaip nors nustatyt, kada pagaminta? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 05 birželio 2012 - 19:56

Monmorensi kvepalu 1401 kodukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojotė: 05 birželio 2012 - 19:59

1401 monmorensi kvepalų 4u.gif

oi pakeitėt jau postą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 05 birželio 2012 - 19:57
QUOTE(Kojotė @ 2012 06 05, 20:39)
pas savo kitu chaneliu aiskiai isgraviruotus kodukus matau, o cia ne.

As irgi ilgai negalejau rasti ant savo Chanel COCO edt to nelemto kodo, jau buvau suabejojus del kvepalu originalumo, bet vis del to radau ji. Tiesa, jis vos-vos-vos matomas. Negalejau rasti kodo tol, kol man neparode kitos forumietes, kur aplamai ji reikia ieskoti. Stai kur radau

user posted image

Siulyciau atidziai apziureti savo Chanel COCO edp, manyciau, kad rasite koda (ieskokit ne ant stiklo, o per skysti, taip geriau matysis).
Man atrodo, kad kvepalai originalus, tik senesnio leidimo. smile.gif
Atsakyti
As ne bureja, spejimais nesivadovauju. Jusu Coco tikrai senojo leidimo, todel ir buteliuko dugnas ir siaudelis "ne tokie".
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 06 05, 20:56)
Bet kaip su laikymu? paciu kvapu?

tris papurskimai ryte, vakare drauges paklausiau, ar skaniai kvepiu smile.gif (ji uosle nesiskundzia) tai tik prikisus nosi prie kaklo uzuode.
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2012 06 05, 21:03)
tris papurskimai ryte, vakare drauges paklausiau, ar skaniai kvepiu smile.gif (ji uosle nesiskundzia) tai tik prikisus nosi prie kaklo uzuode.

na man atrodo gana ilgai jeigu nuo ryto. g.gif 4u.gif ant mano odos jie tiek nesilaiko schmoll.gif 4u.gif ant šaliko tai jo.. bet ant odos ne schmoll.gif
Atsakyti
Jei MilGana tikra dėl savo kvepalų originalumo, gal ir tie Kojotės originalūs... Mano Coco EDP atrodo kaip Monmorensi - šiaudelis plonytis ir permatomas, viršuj jokio sustorėjimo nesimato, kodukas (3602) ant dėžutės aiškus, o ant buteliuko vos įžiūrimas, bet yra ir sutampa su dėžutės. Bet mano 50 ml ir nauji, pirkti parduotuvėj prieš kelis mėnesius, tai gali skirtis. Kad Guerlain senųjų stori šiaudeliai, tikrai žinau, o su senesniais Chanel neteko susdurt.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 06 05, 19:56)
a ko ištrynėt smile.gif o jei keturių skaičių kodo nėr, galima kaip nors nustatyt, kada pagaminta?  blush2.gif

Taigis as galvojau, kad cia Kojotes kvepalu kodas 1401, o gavosi, kad pagaminti 2009 vasari, tai ir istryniau, nes susivariau blush2.gif
Atsakyti
Del savo kvepalu originalumo esu visiskai tikra. smile.gif Mano kvepalu kodas 7801, dabar pasitikrinau, raso pagaminimo data 2006-6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 05 birželio 2012 - 20:55
QUOTE(Rutule @ 2012 06 05, 10:28)
Tai man niekas nepakomentuos Poison'o?

Poison neturiu, bet turiu 3 Hypnotico buteliukus po 30 ml. Ką galiu pasakyti - visi buteliukai ir užrašai šiek tiek skirtingi.
Moja įdėtas buteliukas - senesnio leidimo - apie 2008 metus, paskui atsirado lipdukas, o dar vėliau auksinis purkštukas su CD raidėm.
O ir pats buteliukas truputį didesnis...
Mano lipdukas toks pat kaip Rūtulės...
Rutulr, o kodėl kyla įtarimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Passero: 05 birželio 2012 - 20:47
QUOTE(Passero @ 2012 06 05, 21:38)
Poison neturiu, bet turiu 3 Hypnotico buteliukus po 30 ml. Ką galiu pasakyti - visi buteliukai ir užrašai šiek tiek skirtingi.
Moja įdėtas buteliukas - senesnio leidimo - apie 2008 metus, paskui atsirado lipdukas, o dar vėliau auksinis purkštukas su CD raidėm.
O ir pats buteliukas truputį didesnis...
Mano lipdukas toks pat kaip Rūtulės...
Rutulr, o kodėl kyla įtarimai?

Ai ką aš žinau. Senatvė gal, kad įtari pasidariau viskam biggrin.gif
Man pirma mintis buvo, kai išgirdau giesmę, kad daug jų turi, kad vyras iš Prancūzijos parvežė, dėl to neabejoja originalumu. Paskui pamačiau tą celofaną susibangavusį viršuj na ir pašlo pajechalo lotuliukas.gif Ai, dar pagalvojau, nu ko taip pigiai tie Poison'ai biggrin.gif
O kadangi aš jų neturėjus, tai galvoju, patieksiu ekspertėm, mažum ką išriš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 05 birželio 2012 - 21:28