Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

dėžutės nugara mano irgi kitokia, ingridientų daugiau biggrin.gif brūkšninio kodo skaičiai lygiai tokie pat.
gal tikrai koks senas leidimas... nežinau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 05 birželio 2012 - 19:43
Cia paskaitykit, viena karta jau kalbejom ir apie stora siaudeli, ir apie "kitoki" dugna smile.gif , tiesa, tada buvo Chanel COCO edt.

http://www.supermama...616775-300.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 05 birželio 2012 - 19:40
QUOTE(juli_ma_ni @ 2012 06 05, 20:30)
o negali tas buteliukas buti labai senas (10 ar 15 metu senumo)? paklauskit pardavejos, kuriais metais pirko.

ir pabandykit koduko ieskoti ant buteliuko sono (is galo), turetu jis buti graziai graviruotas stikle

gali buti senas, kas turbut ir bus.
bet ar kodukas neturi butu ispaustas ant dezutes dugno. apieskojau stikle, nu nrandu... pas savo kitu chaneliu aiskiai isgraviruotus kodukus matau, o cia ne. a reiks lupos lens.gif ieskot.
Atsakyti
Nes baltas storas siaudas viskas okey, jei senas leidimas (pas mane stovi senesnio leidimo guerlain mitsuoko su tokiu pat storu baltu siaudu ir mechanizmu)
ant stiklo ispaudimus dugne esu ciupinejus tik ant sunuku cristobal (jie 98 ar senesni).

Nes jei kvapas issilaike iki vakaro ir neislindo bjauriu, slyksciu natu, ir nedvoke spiritu, tai labai galimas daiktas, kad su kvepalais viskas gerai, tik jie gali buti "amziuje"
nes pats skystis daug tamsesnis, kas irgi rodo kad kvepalai ne "svieziena"

butu idomu sulyginti abieju dezuciu priekius.
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2012 06 05, 19:29)
tame ir reikalas, as ir ne spece, bet visa laika pasiziuriu, kad kodukai butu ispausti dezutej , kurie sutaptu su buteliuky isgraviruotais ar lipuke atspausdimtais smile.gif
pas jum matau yra tas kodukas g.gif Jazau Marija, 35 ml ir gi padirbineja blink.gif

As irgi apsalus, bet tenka pripazint, kad panasu i padielka. Siaip kiek teko Chaneliu matyt, ant originaliu buteliuku dugno turi buti du kartus parasyta Chanel Chanel, kaip ant Monmorensi buteliuko. Ir kodai butinai isgraviruoti stikle turi buti. O del storo siaudo, tai Coco mano tik edt 100-kas, tai jis irgi gan storas, bet originalas, taigi siaudas cia nelosia. Bet tikrai siaubas, jei jau padirbineja mazus kiekius!!! unsure.gif
Kazkaip keista, kad 3 psykai Coco EDP vakare jautesi tik is labai arti)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikta liūtė: 05 birželio 2012 - 19:43
Originalus tie Coco ir taskas.
Atsakyti
bet ant labai senu kvepalu dar nebuvo koduku, nes nebuvo jiems poreikio.
kodukai ir visos kitos atsargines priemones atsirado uzpludus kopiju gausai.
Atsakyti
QUOTE(juli_ma_ni @ 2012 06 05, 20:39)
butu idomu sulyginti abieju dezuciu priekius.

a ką ten ta dėžutė. po Chanel pas mane Paris dar parašyta. ir apačioj po žodžiu vaporisateur parašyta spray.

gal tikrai seniukas čia buteliukas ir be reikalo banguojam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 05 birželio 2012 - 19:49
Be reikalo, tikrai. wink.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikta liūtė: 05 birželio 2012 - 19:55
QUOTE(savaitė @ 2012 06 05, 20:41)
Originalus tie Coco ir taskas.

spejimas? ar zinot?
na galvosiu, kad orginalus, jei yra pateisinimas, kad orginaliems, bet seniems gali buti stori siaudai ir koduku nebuvimas.
nu ar prades dar fuflininkai pilt i 35ml talpas.
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2012 06 05, 19:55)
spejimas? ar zinot?
na galvosiu, kad orginalus, jei yra pateisinimas, kad orginaliems, bet seniems gali buti stori siaudai ir koduku nebuvimas.
nu ar prades dar fuflininkai pilt i 35ml talpas.

Bet kaip su laikymu? paciu kvapu?
Atsakyti