Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

Tai ir suprask žmogau, kur tiesa biggrin.gif

Gal kas turite tiesiog Dior Poison EDT? Sulyginkit, plyzzzzz ax.gif

Ir beja, ar rastų pagal kodą pagaminimo datą tuose puslapiuose, kur tikrint reikia, jei būtų fake?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 05 birželio 2012 - 13:30
QUOTE(Rutule @ 2012 06 05, 08:58)

Pagal kodą (0U02) rodo, kad Date of manufacture: July 2010.
General shelf life: 36 months.
Kodai sutampa.

kodai sutampa ir ant dėžutės ir ant buteliuko? gerai supratau? g.gif 4u.gif
man kažkaip nieks nekelia įtarimo biggrin.gif gal kad 30ml. aš vis dar tikiu kad 30ml nepadirbinėja biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
pakonsultuokite, plyz ax.gif man dugnas kazkoks storas atrodo ir siaudelis unsure.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 06 05, 17:40)
pakonsultuokite, plyz ax.gif man dugnas kazkoks storas atrodo ir siaudelis  unsure.gif

mano 50ml dugnas tikrai plonesnis. ir daugiau kvadratinis.. o čia toks išgaubtas.. šiaudelis tikrai čia labai įtartinas. ir purkštukas. na kur reikia spausti ar čia nuo fotografavimo kampo toks keistas atrodo .. ar mano monitorius sidabrini lanka dar rodo g.gif nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 06 05, 18:24)
mano 50ml dugnas tikrai plonesnis. ir daugiau kvadratinis.. o čia toks išgaubtas.. šiaudelis tikrai čia labai įtartinas. ir purkštukas. na kur reikia spausti ar čia nuo fotografavimo kampo toks keistas atrodo .. ar mano monitorius sidabrini lanka dar rodo  g.gif  nesuprantu  g.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
na ir mano addict2 100 ml buteliuko dugnas kvadratiskesnis ir plonesnis, siaudelis lenktas, bet ne tiek g.gif ir dugno stiklas aplink lipduka siek tiek kitoks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MOja: 05 birželio 2012 - 18:30
QUOTE(Rutule @ 2012 06 05, 13:58)
Ir beja, ar rastų pagal kodą pagaminimo datą tuose puslapiuose, kur tikrint reikia, jei būtų fake?

tai aišku. kodą gi galima nukopijuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2012 06 05, 20:09)
cia renkas profesonalios parfumistes, gal man padetu.
pagaliau nusipirkau savo norimus kvapukus, specialiai pirkau maza kieki, kad nebutu fuflo, bet nesuprantu, niekur nerandu kazkokiu kodu, kad butu tie patys ant dezutes ir buteliuko. pasipurskiau is ryto tris kartus  rolleyes.gif  doh.gif  o vakare ne kvapo nesijaucia, tik pasilenkus visai salia, uzsiuodzia, gal kas galetu pasakyti is foto.buciau dekinga
user posted image
user posted image

g.gif ant dugno pas mane lipdukas.
šiaudelis plonesnis ir skaidresnis
purškimo mechanizmo viduj nesimato
ant dėžutės yra kodas 1401, ant buteliuko (nugaroj pačioj apačioj) toks pat išgraviruotas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 05 birželio 2012 - 19:17
QUOTE(Monmorensi @ 2012 06 05, 19:13)

kazkaip i fuflo nesa, vien tas siaudas koks doh.gif kiek pamenu pas mane plonesis buvo tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 06 05, 20:13)

aciu Monmorensi, tuoj purkstuka nufotkinsiu
Papildyta:

user posted image ax.gif
Atsakyti
va, pafotkijau:
user posted image
kiek antspaudų blush2.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image

aš ne specas, bet nepatinka man ta jūsų butelka g.gif dar ta brūkšninio kodo imitacija kažkokia ant dugno g.gif
Atsakyti
tame ir reikalas, as ir ne spece, bet visa laika pasiziuriu, kad kodukai butu ispausti dezutej , kurie sutaptu su buteliuky isgraviruotais ar lipuke atspausdimtais smile.gif
pas jum matau yra tas kodukas g.gif Jazau Marija, 35 ml ir gi padirbineja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 06 05, 20:25)
va, pafotkijau:
user posted image
kiek antspaudų  blush2.gif  biggrin.gif
user posted image
user posted image

aš ne specas, bet nepatinka man ta jūsų butelka  g.gif dar ta brūkšninio kodo imitacija kažkokia ant dugno  g.gif

o negali tas buteliukas buti labai senas (10 ar 15 metu senumo)? paklauskit pardavejos, kuriais metais pirko.

ir pabandykit koduko ieskoti ant buteliuko sono (is galo), turetu jis buti graziai graviruotas stikle
Atsakyti