Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

QUOTE(Milky-Way 23 @ 2012 05 29, 14:56)
Taip, kaip tada gali būti, kad vienoje iš patikimų parduotuvių, kuri, beje yra ir sąraše 75 ml dėžutė yra su įmaute? Ar jūs tuo tikra? Nes daugiau nėra prie ko prikibti rolleyes.gif

na neteko man matyt su tom įmautėm unsure.gif aišku visų pasaulio parduotuvių taigi neapėjau. tačiau kiek mačiau tai nebuvo jokių įmaučių schmoll.gif pati turiu gucci guilty 30ml ir 50ml. deja 75ml neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 05 29, 14:01)
na neteko man matyt su tom įmautėm  unsure.gif  aišku visų pasaulio parduotuvių taigi neapėjau. tačiau kiek mačiau tai nebuvo jokių įmaučių  schmoll.gif  pati turiu gucci guilty 30ml ir 50ml.  deja 75ml neturiu  4u.gif

Taip, suprantama 4u.gif .
Man irgi šiek tiek keista. Aš taip pat turiu 30 ml, buvo be įmautės. Nors kas žino, pirkau per SM, tai gal išėmė iš jos. O va šitie su įmaute, bet visą kitą gerai. Nežinau net, kaip iš tikrųjų turėtų būti
Atsakyti
QUOTE(Milky-Way 23 @ 2012 05 29, 14:56)
Taip, kaip tada gali būti, kad vienoje iš patikimų parduotuvių, kuri, beje yra ir sąraše 75 ml dėžutė yra su įmaute? Ar jūs tuo tikra? Nes daugiau nėra prie ko prikibti rolleyes.gif

Kurioje parduotuvėje?
Atsakyti
HELP, ar originalas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Supermamos_forumas @ 2012 05 30, 12:25)
HELP, ar originalas?

taip
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 05 30, 10:42)

dekuj 4u.gif
Atsakyti
merginos, padekite! nusipirkau is antru ranku, labai dziaugiausi, tik itarimas kilo, kad ant pakuotes 50ml uzrasas, o ant kvepalu 30ml, nors buteliukas visai nemazas atrodo.... ar be reikalo susinervinau?

user posted image
user posted image
user posted image

dugne ispaustas skaicius 4, yra juodas kodas 0X02.

dekui kas atsakysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 05 30, 15:32)
merginos, padekite! nusipirkau is antru ranku, labai dziaugiausi, tik itarimas kilo, kad ant pakuotes 50ml uzrasas, o ant kvepalu 30ml, nors buteliukas visai nemazas atrodo.... ar be reikalo susinervinau?

user posted image
user posted image
user posted image

dugne ispaustas skaicius 4, yra juodas kodas 0X02.

dekui kas atsakysite  4u.gif

g.gif man nerodo foto
Atsakyti
Gavau pasiūlymą mainams per MD. Man kažko kirba, kad ne originalūs šie C. Dior Poison EDT.
Kelia nerimą ta viršuje susiglamžius plėvelė. Talpa - 30 ml. Kaina so so - 90 lt.
Bet sako, kad turi jų daug, parvežti iš Prancūzijos ir bla bla. Ir originalumą garantuoja 100 proc.

Pagal kodą (0U02) rodo, kad Date of manufacture: July 2010.
General shelf life: 36 months.
Kodai sutampa.

Sumetu su įpakavimu, o vėliau, sakė, pardavėja padarys ir buteliuko nuotraukas.
user posted image
user posted image

Gavau dar:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 05 birželio 2012 - 08:26
Tai man niekas nepakomentuos Poison'o?
Atsakyti
o man lipdukas dugno kliuva- turiu 2 buteliukus su poisonais- ant 100 ml buteliuko dugno lipdukas, bet kitoks, o ant 30 ml buteliuko dugno tiesiog dazais uzrasas, irgi kitoks g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MOja: 05 birželio 2012 - 12:04
mano hypnotic poison collector50ml buteliuko dugnas kitoks:

user posted image
Atsakyti